- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
savliget
tag
-
Luigineto
csendes tag
válasz
SATIKA31 #749 üzenetére
Az a baj, hogy a te elvárásaidnak a 100.000 forint feletti órák tartoznak. pl. Garmin, Polar, Suunto. Ez egy fitnes óra ami arra való, hogy ha sportolni menne a halandó tulajdonos segít megmutatni bizonyos információkat minden napos sportoknál amiket az ezt vásrárlók sportolnak. Ha valakinek komoly kívánságai vannak annak javaslom a Polar M600 órát.
Nem lehet külső pulzusmérőt csatlakoztatni az órahoz.
-
xedos
addikt
válasz
SATIKA31 #742 üzenetére
Ő, most már a fene sem érti mit akarsz!
Az volt a kérdés, hogy a telefonra vissza mennek-e az adatok- nem? Az óra a kezemben, a telefonon indítva ezt mutatja. A kérdésedet értelmezve- óra nélkül használnád a telefonod, vagy mi van???zhorvath:
Szerintem nem egy átlag hozzáállás, hogy veszel egy ilyet amiben van( igaz pontatlanabb) pulzus mérés és veszel hozzá egy más gyártótól való pulzusmérőt és a Samsung progija kezelje??? Hát...
S-helathben nálam a tartozékok között csak Samsung cuccokat hozott fel, ugyanakkor úgy emlékszem, hogy az s6-edgen még volt egyéb gyártó cucca is kadencia mérő stb..
az iHealth-ös mérleg adatait pl át tudja venni. -
harry3
őstag
válasz
SATIKA31 #740 üzenetére
Az, hogy külső alkalmazás nem látja az órát pl. Runtastic nem a Gear hibája. Az alkalmazásfejlesztőn múlik, meg gondolom valami szerződés sem árt közöttük. Én úgy láttam, hogy az alkalmazásoknál van olyan fórum, ahol lehet funkciót kérni és ha nagy rá az igény talán lép valamit a fejlesztő.
A külső HR csatlakoztatása sem olyan nagy hiányosság ha azt nézzük, hogy (szintén ahogy tapasztaltam) inkább csak úgy elterjedt, mint pl a Polar-nál, hogy úgy van tervezve az óra.
Használtam Fitbit Charge 2-t ami hasonló árkategória, de szerintem az sem nyújtott többet.
Szvsz lehetne még mit finomítani, de belépő szintű aktivitásmérőnek, okos funkciókkal kiegészítve teljesen használható. -
jose999
senior tag
válasz
SATIKA31 #746 üzenetére
Pontosan nekem is ez a problémám... Hogy visszafelé nem szinkronizál. Amúgy ne foglalkozz vele, sosem értettem az ilyen hozzászólásokat, hogy add el, meg fikázol, holott amiket írsz, puszta tények. Minden topikban vannak sajnos olyanok, akik szerint csak dicsérni lehet azt, amit birtokol. Ha tapasztalatot nem cserél, segíteni nem tud, akkor erre mi szükség van... Hihetetlen!
-
zhorvath
aktív tag
válasz
SATIKA31 #746 üzenetére
Engem az is érdekelne, csak eddig senki nem válaszolt, hogy ha a Gear Fit 2-n elindítom az Endomondot, akkor az tud-e bluetooth-on keresztül pl. Polar H7 mellkaspánthoz úgy, mint a telefonos Endomondo?
Vagy csak az óra azenzorját használja?
Van esetleg erről tapasztalatod?Ui.: nincs még ilyen cuccom, azért nem tudom kipróbálni.
-
appel
őstag
válasz
SATIKA31 #744 üzenetére
Eddig az volt a baj, hogy nem működik együtt a telefonnal. Most az a baj, hogy nem csak a gf2-t vitte magával.
A futásnál mér pulzust is.
Pulzus nélkül nincs értelme mérni? Hol élsz te? Én spec. pont letojom, hogy mennyi karóraégetést kalkulál, a lényeg hogy időt és távot mérjen. Nem vagyunk egyformák...
És, ha lehet ne kezdj el kóstolgatni, mert semmi értelme. -
appel
őstag
válasz
SATIKA31 #727 üzenetére
Szerintem jó cucc.
Te egészen mást szerettél volna venni, csak nem olvastál előtte utána...
Ez egy fitness karóra, ami kiegészíti a telefont, sőt akár önállóan is használható. Még véletlenül sem az órát egészíti ki a telefon
Biztos jó lenne, ha tudná (nem is tartom fontosnak, hogy a telefonról átszedje az adatokat és a mini kijelzőn olvassak statisztikákat, stb), de nem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung első okos-fitnesz karkötő-órájának továbbfejlesztett változata érdemben csak egy, de annál lényegesebb ponton tér el elődjétől, ez pedig a beépített GPS, ami kényelmesebbé teszi a használatot.
- Hobby elektronika
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LED világítás a lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- Apple watch series 6 stainless steel 44mm gps-cellular
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest