- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
válasz
SATIKA31 #740 üzenetére
Az, hogy külső alkalmazás nem látja az órát pl. Runtastic nem a Gear hibája. Az alkalmazásfejlesztőn múlik, meg gondolom valami szerződés sem árt közöttük. Én úgy láttam, hogy az alkalmazásoknál van olyan fórum, ahol lehet funkciót kérni és ha nagy rá az igény talán lép valamit a fejlesztő.
A külső HR csatlakoztatása sem olyan nagy hiányosság ha azt nézzük, hogy (szintén ahogy tapasztaltam) inkább csak úgy elterjedt, mint pl a Polar-nál, hogy úgy van tervezve az óra.
Használtam Fitbit Charge 2-t ami hasonló árkategória, de szerintem az sem nyújtott többet.
Szvsz lehetne még mit finomítani, de belépő szintű aktivitásmérőnek, okos funkciókkal kiegészítve teljesen használható.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung első okos-fitnesz karkötő-órájának továbbfejlesztett változata érdemben csak egy, de annál lényegesebb ponton tér el elődjétől, ez pedig a beépített GPS, ami kényelmesebbé teszi a használatot.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest