- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
N.YCityBoy #964 üzenetére
Nemeteknel tudok csak 5G-re fellepni telekomal,gyorben mikor tankolunk ott a yettel 5G megy.
Mar nem emlekszek,hogy odakint a vodanak van e 5G ott ahol vagyok,majd hetvegen tudok ranezni. -
Gubu0101
veterán
Akinek van vodás előfizetése,kérdezném,hogy megy neki az 5G?
Most kicsit nem tudom mi van,vodának itt nálunk van lefedetsége,de a teló nem akar csatlakozni a hálózatra,vodával már beszéltem,részükről minden rendben,működnie kellene az 5G-nek
Előfizetésemen is aktiválva van,ráadásul a legnagyobb csomagban vagyok,sim 2 éves,annak mennie kellene.
Telekomos e-sim van még az is működik 5G hálózaton.
Egyenlőre nyomozgatok,hátha valaki járt hasonló cipőben és tud okosat mondani,max még megpróbálok egy gyári visszaállítást nem-e észhez tér
Köszi! -
Gubu0101
veterán
Ha nem olvastátok volna,akkor [Letölthető az Expert RAW a Z Fold3-as modellre]
-
Gubu0101
veterán
Erkezett frissites ~260 mb asszem.
-
-
Gubu0101
veterán
Vajon suritett levegos sprayt ha veszek,ki lehet vele fujni a zsanert?Szerencsetlenben mar annyi por van,hogy recseg ropog mikor kinyitom
-
Gubu0101
veterán
válasz
Oposzumtoszó #799 üzenetére
Nekem is fizikai+Esim van.Folyamatosan megy a mobilnet.Reggel 6 kor leveszem toltorol,olyan este 7 korul 70% korul all,nagyon nem nyustolom,csak az oraval van ossze kapcsolva es azon nezem,ha jonne barmi ertesites.Elsodlegesen az iphonet nyustolom,mivel tudom,hogy ennek nem birna ki egesz nap az akkumlatora.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Winchester95 #646 üzenetére
Én még nem jutottam oda,vagy kimegy a fejemből a tok.
kb 2 hónapja vettem rá egy műanyag keménytokot,de attól annyira otromba lett a telefon,hogy inkább bevágtam a fiókba.
Most azt terveztem,hogy nyomtatok hozzá tokot,vettem flexibilis filamentet,de már arra se jutott idő a héten,majd talán egy hónap múlvaHa nem lesz jó,akkor nézek flipet én is.
-
Gubu0101
veterán
Holnap erkezik flexibilis filament a nyomtatohoz,megprobalok nyomtatni tokot a telefonhoz,talaltam par mintat
Kivancsi vagyok,lesz e olyan mint a szilikon tok 🤔 -
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
En nem vettem meg tokott hozza,pedig kelleni fog,valamelyik nap repult a kantaros nadrag zsebebol
Szerencsere egy kis karcal meguszta.En epuletek belso bontasaval foglalkozok + vasgerendakat epitunk be,portol a vas szilankig mindent kap de jol birja
Nallam le lesz tesztelve
-
Gubu0101
veterán
válasz
ateszapa748 #555 üzenetére
Nem lehet osszehasonlitani a kettot.Meg van az is,tobbnyire a 12 kerul kezbe,mikor dolgozok,elsodlegeskent hasznalom.Ha nem melozom,akkor a fold az elsodleges
-
Gubu0101
veterán
válasz
ateszapa748 #550 üzenetére
Nekem sincs baja.
-
Gubu0101
veterán
Kezdi osszeszedni magat a Samsung,idoben erkezik a frissites
-
Gubu0101
veterán
válasz
Something_ #407 üzenetére
Rosszabb nem lett, inkabb a kerdes,hogy mivel lesz jobb
Bizom benne,hogy kicsit javul az uzemido.
-
Gubu0101
veterán
Ezek szerint meg varhatunk
[link] Talan majd januarban lesz frissites
-
Gubu0101
veterán
válasz
Winchester95 #207 üzenetére
Nekem nincs rajta tok,tasiban hordom
Viszont gyarilag foliazva van,nekem egyenlore birja,pedig nincs tulsagosan kimelve.
-
Gubu0101
veterán
válasz
vinczetibor #199 üzenetére
Hmm nekem is igy van,csak a vod helyett eux a vege is.
-
Gubu0101
veterán
válasz
gilfoyle #185 üzenetére
Meg arra figyelj,hogy a zsaner resze nem szereti a port
Nekem elso nap sikerult belemennie,csak siman zsebben tartottam,emiatt nagyon oda kell figyelni,mert nyitasnal borzalmas hangja lesz
En vettem emiatt ovre rakhato vaszon,cipzaros tartot,duplat a ketto telefon miatt,igy mar nem eri por,mivel a munkam sajnos ilyen,igy ez vedi meg csak.
-
Gubu0101
veterán
válasz
vinczetibor #170 üzenetére
Ilyen nincs.Viszont ma volt olyan,hogy nem ertek el 20-as szamon,mikor en hivtam meg minden tisztan hallottam,csak engem nem hallottak
e sim 30-as szamrol meg egyaltalan semmi.Ujrainditas segitett nekem,csak.
Aztan eszhez tert
-
Gubu0101
veterán
válasz
szalai112 #147 üzenetére
Persze,hogy nem titok
[link] Nekem nagyon hasznos,foleg azert,mert eleg poros munkam van meg a pakolas,guggolas stb.Zsebben kenyelmetlen volt a 2 telefon,ebben meg kenyelmesen elfer az ovon,ketto cipzaros rekesz van rajta es a belseje is belelt,hasonlo anyaggal mint a polar.Ha a foldre esne se lenne semmi bajuk a telefonoknak.
-
Gubu0101
veterán
válasz
ForRedGlory #145 üzenetére
Jo tudni
Nekem mondjuk elso nap a por kicsit belement,de azota vettem taskat neki,igy ovon hordva tokeletesen megvedi,mindentol is.
-
Gubu0101
veterán
Amugy E-sim-bol mennyit fogad?🤔
-
Gubu0101
veterán
válasz
vinczetibor #125 üzenetére
Nem probaltam,szep lassan magatol is kijon belole,elsonek volt rossz a hangja,mar most javult.Vettem egy telefontarto taskat,ovre rakhatot,majd abban hordom a masikkal,igy biztos vedve lesz,mindentol.Jobb megoldas mint a tok,egyenlore,meg munkaban.
-
Gubu0101
veterán
Na,nekem mar bele is ment a por a zsanerba
Pedig nem is poroltam,csak ami zsebben volt aprosag
Most mar legalabb hallom is, mikor kinyitom
-
Gubu0101
veterán
válasz
Beaumont #115 üzenetére
Azok durva tokok,bármire is
Kaptam közbe ezzel kapcsolatban egy ajánlatot,még fontolgatom
Így is vissza dobták a megrendelésem,mivel simán adat alapu simel is meg lehet rendelni a készüléket,én meg szépen megrendeltem,aztán,hívtak,hogy törölték a megrendelést és rendeljem hangalapú előfizetésel ha van,vagy új előfizu
3x próbáltam mobilról,új előfizetéssel,mindig kért be 400k forgalmi előleget,pedig bevoltam lépve,azt szépen törölgettem is vissza.
Most sikerült laptopról úgy megrendelni,hogy nem kellett csak egy havi előfizetést befizetnem -
Gubu0101
veterán
Szerdatol csatlakozok en is a kis taborhoz
Kotottem egy havi 4000-es biztositast,mar csak tokot kell kitalalnom,hogy milyen lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest