Új hozzászólás Aktív témák
-
oromisu
csendes tag
Tök jó, hogy írtam egy kommentet, hogy a telefont azért a fő képen (és akár a többin) meg lehetett volna pucolni, mert elég csúnyán néz ki ilyen dzsuvásan, majd töröltétek Ezek szerint igazam van, különben nem fájna a komment. Nem ellened szól Bog, csak jeleztem. Szerintem a cikk is jó és nekem a telefon is tetszik és egyetértek a leírtakkal, csak valamit találjanak ki a kijelző védelmére, mert így vicc es akkor inkább Surface Duo koncepció az ilyen hajtogatósokban.
-
oromisu
csendes tag
A cikk főképét elnézve azt hittem újabb durabilit teszt lesz. Azért ha befotózunk egy telefont, lehet illik róla a sok mocskot, zsírt, port letörölni
De persze az is igaz, hogy így használati valójában látható. Ilyen lesz, ha használjuk. Mondjuk én háklis vagyok erre és folyton törölgetem a telefonom
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olyan természetes, annyira adja magát, hogy nem is kérdés, hogy a Z Flip formája újra divatba fog jönni, ha már elviselhető áron tudnak a cégek hajlítható kijelzős termékeket gyártani.
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest