Hirdetés
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ErwinChico
tag
válasz
sohajda90 #235 üzenetére
Nem tudom, mit csinálhattak a kiállított készülékkel (és nyilván te sem, csak élből kritizálod); én augusztus óta használom a 4G-s változatot, és úgy néz ki - a kijelzője is! -, mintha most vettem volna ki a dobozból, pedig elég sűrűn nyitom-csukom mindennap. Abban egészen biztos lehetsz, hogy a Moto megjelenítője sem strapabíróbb, SŐT. A külső kijelző kapcsán azt gondoltam, hogy hiányolni fogom a moto-féle nagyobb méretűt, ám a gyakorlatban erről szó sincs: amire kell, arra tökéletesen jó a kicsi is (idő, értesítések, zenelejátszó kezelése, ha nem óráról irányítom, hívás elutasítása, ha nem alkalmas), amire pedig az kevés, arra a Motoroláé is kicsi, és inkább kinyitod, hogy komfortos legyen a használat. A többi pedig ízlés dolga, nekem küllemileg is jobban tetszik a Samsung (bár megvan a nosztalgikus bája a Razr-nek is), és őszintén szólva a gyártóban is jobban bízom.
-
sohajda90
tag
Hétvégén az Allee-s Samsung Storeban sikerült megtaperolni ugyanis 1 az 5G-s újabb verzióból szabadon ki van rakva, bárki megfogdoshatja...hát olyan is.
Középen ahol kettéhajlik már úgy fel van púposodva a kijelző, hogyha mondjuk böngészőben scrollozni akarsz vagy a notification bart lehúzni fennakad rajta az ujjad a mozdulat felénél. Nagyon elkeserítő volt, bár igazából én nem is ezzel szemeznék, hanem a Motorola RAZR 5G-val, csak sajnos arról ötletem sincs, hol lehetne élőben megnézni. Egyébként design szempontból szerintem az sokkal szebb ez olyan "semmilyen", mert kinyitva semmit nem tudsz vele csinálni, mert az előlapi kijelző gyakorlatilag csak dátum és notification ikonok megjelenítésére elegendő, kinyitva meg úgy néz ki, mint bármely középkategóriás Samsung (aminek az oldalsó és alsó/felső kávái még a kicsit vastagabbak közül valóak), amire valaki ráült és megroppant középen... Hiába jobb a spec sheet, de szerintem ez a koncepció tényleg csak akkor lenne életképes, hogyha a külső kijelző a Motohoz hasonlóan a legtöbb appot még ha lebutítva is, de futtatni tudná, hogy ne kelljen minden alkalommal kinyitni. (pl.: amikor dolgozol és csak gyorsan elolvasod az üzeneteidet, de nem akarod őket egyből meg is válaszolni...)
-
Stabi83
senior tag
Elvileg holnap érkezik meg. Kiváncsi leszek rá huzamosabb használat után is. Pár napig volt már nálam egy ilyen és nekem bejött. A becsukott mérete nagyon hasznos volt számomra.
Mivel sokat használom levelezésre a telefont így jó a nagy kijelző, de nem szeretek péklapáttal a zsebemben mászkálni így a kis telefonnak is megvan az előnye. Az viszont kiderült számomra hogy egyből kell rá tenni egy plusz fóliát így azt is berendeltem ( külső belső fólia ). Az S20 Ultra volt az első kiszemelt de amikor nálam volt egy napig akkor a mérrete miatt alig vártam hogy visszaadjam. Farmerzsebben már nagyon necces ha meg megyek bringázni akkor instant életveszély. Sajnálom a magas képfrissítést mert imádtam a 90Hz-t az OP 7T Pro-n és a 120Hz-hoz is volt már szerencsém ( ROG Phone II ). -
leslien
nagyúr
vkinek van ilyen teloja?
-
nuke7
veterán
én úgy értelmezem a privacy-t, hogy az jelenik meg rólam, amit én megosztok, se több se kevesebb. Eddig ez kb. 95%-ban teljesült, szóval szerintem nyilvánvalóan igen
Se a fb, se a google, se az apple nem tud rólam többet, mint amennyit szeretnék megosztani a nagyvilággal
Hogy van-e nagyságrendi különbség, hogy az apple-től mennyi személyes és beazonosítható adat vándorolhat el..? Ebben sincs vita, mert az apple-nek ez nem bevételi forrás, míg a többiek ebből élnek, és nem változtat a tényen az se, hogy esetleg ezt már talán elmondják.... -
bendegruz
őstag
ma megnéztem a telekomnál ezt a készüléket is
gyors, szép, de nincs benne semmi "ub@zdmegˇ", mint pl a foldban
az irány viszont nem rossz, várom az újabb széthajtható(összecsukható?) mobilokat -
helixP
nagyúr
Hogyne lett volna.
Abba a hitbe ringattad Magad, 17X hsz körül, hogy megmaradt a privacyd. Holott nyilvánvalóan nem, már csak a mértéken vitatkozunk, hogy teljesen nem maradt meg, vagy csak nagyon nem maradt meg.
Abban van vita, hogy szerinted az Apple semmit nem csinál az adatokkal. Pedig naívság azt hinni, hogy csak hobbiból gyűjtik és jófejségből kezelik őket -
SentryGun
aktív tag
Elnézést az offért, de:
Hagyjuk már ezt a sehova nem vezetővitát(oké, nincs vita) eszemecserét az adatok kereskedelméről, meg hogy melyik gyártó hogy kezel/kereskedik adattal... Nem is kívánok belemenni - felesleges, és nem is kapcsolódik a topichoz. Akinek annyira fontosak az adatai (itt eleve kérdés, hogy milyen minőségű adatokról beszélünk), az pontosan tudja, hogyan tegyen ellene, hogy azok sehol ne látszódjanak... Viszont, hogy amiatt ne használjon valaki (sokan) x vagy y gyártótól terméket, mert azok a gonoszak ellopják, meg eladják rossz embereknek, az eleve lépjen ki az online világból. -
nuke7
veterán
attól függ, hogy látszik-e szemüvegben, hogy a polarizáló layer vertikálisan vagy horizontálisan oszcilláló fotonokat bocsát-e ki.
A szemüvegek a horizontális oszcillációt szűrik, és igazából nincs standard ha jól tudom, hogy melyik készülék mit használ... van olyan is, ami vegyesen vagy 45%-ban oszcillál....Emiatt gyurma888 használhatja, ha pl. polarizált kijezlővédő fóliát tesz rá
-
SentryGun
aktív tag
Egyetértek. Én is Adam16-nak akartam reagálni, de jól leírtad a lényeget. Nekem volt komplett Apple ökoszisztéma, de én úgy gondolom ma, hogy annyit nem ér. Más szolgáltatások - köztük a Google is - simán utolérték az almát mostanra. Egyedül még a mac-em tartja magát, de a touch bar óta valami félrement (nekem főleg a régen legendás akksiidő), a következő már ott sem biztos, hogy Apple lesz. Egy fronton még tény, hogy elől vannak szerintem: tablet fronton (főleg 12.9 méretben).
ON: Szerintem baromi jó ötlet ez a telefon. Nekem az esetek 90%-ban egy kis kijelző bőven elég lenne (a Motorolánál a pont), viszont nagyon praktikus, hogy ha kell, akkor ott a nagy display. Az ára húzós, de rétegtermék is, meg újdonság is.
-
gyurma888
aktív tag
Most olvastam, hogy polarizált napszemüvegben nem látszik a kijelző
Tehát GPS funkció autóban nyáron kilőve
-
törölt tag
válasz
telefonmágus #213 üzenetére
Számomra egyik sem érne meg még egy váltást sem a mostani, már két éves elmúlt telefonról, még ha nem is kéne ráfizetni.
-
Ahogy elnézem egyre drágábbak a mobiltelefonok.
-
telefonmágus
senior tag
Tegnap megnyomkodtam egy lila változatot ebből a Flipből
Magyar XEH teló volt,csajos inkább
Inkább maradok a Foldnál
-
SOAD19
addikt
A "Z" azt jelezné, hogy ezt a Z generációnak szánják?!
(#201) persil
Ezt a trendet én se tudom mire vélni, abszolút nem férfias szerintem se mikor teljesen passzos egy farmer, skinny farmerok ugyebár. Még a slim elmegy, de a skinny az már nevetséges egy férfin, főleg, ha bokavillantósan rövid is a szára. -
Halott koncepció már most. Voltak már kinyithatós telefonok, nem vétetlenül koptak ki azok is.
-
Quqesz
nagyúr
Nekem is bejön. Az ár magas, de ha beválik, az újabb generáció már lehet jobb áron lesz. Nem lesz rossz, végre egy alternatíva, ha vki unja a sok egyformamobilt..
-
szalai112
senior tag
Na de annak idején se volt vékonyak az össze csukhatos mobilok de mind1
-
-
nuke7
veterán
1 - Nem az apple csinálta, hanem fb, google, és a többiek az iOS platformot használva. Ami ellen elég egyszerűen lehet tenni, nem az apple gyűjti is adja el az adataid.
2 - Ez a cikk kb. azt írja amit én, hogy sokkal jobb a helyzet mint a google esetén - ugyan nehezebb visszakapni az adatokat, de lehet, és nagyon könnyű is opt-outolni.
3 - (ez pl. régebbi, mint amit én linkeltem, szóval nem teljesen értem, hogy miért lenne frissebb) de itt sajnos nem vagyok előfizető, ugyh nem tudom elolvasni
4 - "...The research is interesting and comprehensive, but the impact on the general iPhone using population of the flaws may not be huge. It’s still unclear how many people may have been affected by the issues, though Google estimates it may be in the thousands." - akár több ezer embert is érinthet...
Emellett még azt is írják, hogy szinte minden bug javítva lett a következő ios frissítésnél, ami viszonylag gyakori amúgy... ezen felül ez nem is privacy, hanem különböző security exploit-ok, amiket szinte biztosan nem direkt épít be a cég a szoftverbe
szóval ez sem mond igazán ellent annak, amit írtam...
5 - ez meg megint az, hogy nem azonosítható módon gyűjtötték az adatokat - ha kikapcsolod a siri aktív hallgatózását akkor nincs is ilyen. -
atis123
tag
Jesszusom. Gondolkodj már el rajta, hogy 15 éve gyártottak ők is kagylós telefont. Szerinted senki sem volt akinek eszébe jusson a hajlítható kijelző után, hogy a kagylós formát ezzel is meglehet valósítani. Másik dolog. van egy téglalapunk, hogyan hajtsuk meg? Nagyon sok értelmes variáció nincsen. (Az átlók mentén-t kihagynám.) Szóval értem én hogy utálod a Samsungot, de a gondolkodást nem kéne száműzni
-
helixP
nagyúr
-
nuke7
veterán
nem mai írás - meg kell tudni hozzá angolul is, de ezt nem én találtam ki
https://www.fastcompany.com/90236195/forget-the-new-iphones-apples-best-product-is-now-privacy(#179) hajbel : jaja, írtad, hogy már a 11-est se viszik = nyilván ezt a növekvő készülékeladásokból következtetted ki
-
nuke7
veterán
Gmail ok, de pl. Nem tudja a telefonszámom és ios-en ki lehet kapcsolni a GPS-t, - abdriodon nem igazán - plusz Maps-Ben is ki van kapcsolva a követés...
ios-Ben nincsenek beépített reklámok, mert nem az hozza az Apple-nek a bevételt a Google-lel ellentétben... használok Fb-t is, de meglepő módon az is keveset tud rólamSzóval az ios több mint ökoszisztéma de nyilván a Macbook + iPhone jól működik együtt
(ha meg síri hallgatozik is, nem beazonosítható dolgokat tud csak meg, mert nincs Apple id-hez kapcsolva,stb.) -
Hallosz
senior tag
Félreértés ne legyen, megemelem kalapom a technológia bravúr előtt!
Csak próbálok rájönni, hogy a mindennapi használat során, milyen hiányt pótol azzal, hogy Pl. fele akkora, viszont kétszer olyan vastag? -
Drp81
aktív tag
Nekem ez az első Samsung telefon hosszú idő óta, amely nagyon tetszik. Lehet, hogy azért, mert sokáig használtam anno a Motorola V360-at, amit nagyon szerettem, és ez a Flip engem arra emlékeztet. Szerintem zsír lett
-
Hallosz
senior tag
"...és még félbe is lehet hajtani" Csak én nem találtam több előnyt? Ha ez előny?
-
Baromi unalmas a Samsung állandó másolási mizériája, ezt már az iPhone 6 is tudta.
-
Ádám16
addikt
válasz
enginev3.0 #183 üzenetére
S maradjon a jól bevált, mindenki által (nem) preferált méretnövekedési tendencia? Be' jó is volna, ha jövőre végre 10/9 okosteló felmenne 7" fölé, ez a 6.7" már egérmozi 2020-ban.
Nem kompakt eszközből a technológia fejlődése által kompaktot csinálsz egy mozdulattal. Ha ez a hajlítós szörnyűség kategória nálad (attól függetlenül, hogy ezek tényleg első fecskék, lehetne szebb, vékonyabb, etc.), akkor
! (
)
-
enginev3.0
félisten
Remélem idén befejezik ezt a rémséges hajlítós szörnyűséget
-
válasz
TheBikerider #180 üzenetére
Igen, már privatban megbeszéltük. Én nem bánom, hogy maga a Google egy sokkal nyitottabb rendszert kínál, mint az apple, így igazából az összes Samsung termékem a Google ökoszisztémàn van fent. Tehát a Samsung és a Xiaomi màrkahűség, az ökoszisztémàt meg a Google adja mögé. Így Google fiókkal bárhol, bármikor elérhetek mindent, ami fent van a felhőmben. És ehhez csatlakozik az okos otthonom, mindkét autóm. Számomra ez ökoszisztéma.
-
törölt tag
A Samsung így képzeli el az otthoni ökoszisztémát [link]
-
-
hajbel
addikt
"Jól fogadták az elemzők az Apple negyedéves gyorsjelentését, legalább 15 elemző megemelte a részvényekre vonatkozó célárát. A medián célár azonban még mindig csak 325 dollár, ami 1 dollárral alacsonyabb, mint a jelenlegi árfolyam."
"Rossz hír viszont, hogy a szolgáltatások üzletág, amit a növekedés következő nagy húzóerejének tartanak a szakértők, a vártnál gyengébben teljesített."
"A szolgáltatásokat a havi előfizetéses modell miatt egy stabil bevételforrásnak tekintik az elemzők a jövőre vonatkozóan, a készülékek viszont, mint a telefon, vagy a táblagép megvásárlása, nagyban függhet az aktuális fogyasztói hangulattól – írja a Reuters."Melyik cikket? A linkben szereplőt egészen biztosan nem.
-
Noukoum
veterán
válasz
Armagedown #173 üzenetére
Nem értettem félre. Csak rámutattam hogy másnak más a gyerekjáték.
-
Akkor tényleg nem értem, hogy miről beszélsz! Nem volt még soha saját ios rendszerem. A Légimentőknél ipad és iphone van, de eddig nem tapasztaltam, hogy az egyiken megkezdett esetlapot, vagy bármilyen netes böngészést a másikon tudtam volna folytatni, pedig ugyan az a felhasználó profil. Valószínű, nem értek hozzá, de nem is hiányzik az életemből.
-
persil
nagyúr
Meg lehet magyarazni, de attol meg a google es a microsoft termekek kozti viszonynak tovabbra sincs semmi koze a samsung-hoz. Lehetne huawei, vagy sony is. Ez nem okoszisztema, hanem markahuseg. Szereted a samsung-ot es azt veszel mindenbol. De ezzel vege is.
De, ha nem szeretned megerteni, amit irok, akkor nem is fogod.
"nincs iwash." Pont errol beszelek. Samsung mosogep viszont van, aminek szegenynek semmi koze a samsung laptopon megkezdett WINDOWS-os munkaidhoz, vagy a telodon megirt GOOGLE-os mail-jeidhez.
-
A mosógépen nem, de az iPhone esetén is képtelenség, nincs iwash. Viszont a telefonról el tudom indítani a mosógépet, meg tudom állítani, látom, hol tart, jelez, ha végzett. Ahogy a sütő is és az indukciós lap is. A Galaxy Tab S-en tudom folytatni a megkezdett munkát. Ahogy az összes Google tartalmam elérhető a laptopon.
-
Ádám16
addikt
Igaz. Minden van Apple-re, és minden jó is, de semmit se kapsz ingyen. De még olcsón se. Ismerem.
Viszont az a probléma a fejekben, hogy nem kell megvenni az 500 ezres legújabb 3 kamerás terepződ ájfónt, totál felesleges. Az tényleg sznobizmus. Egy tavalyi csúcsmodell kb ugyanazt adja, de még egy i8-cal is szépen el lehet lenni kb 2-3 évig. Emellé se kell iPad Pro, ott a sima iPad 100 fölött valamivel. Apple TV-t lehet 40 körül venni, Mac pedig számomra felesleges, de na, ott is van használt, régebbi, ami kb mindenkinek megfelel.
Szóval értem, de remélem, te is érted. Okos vásárlásokkal kva jó az Apple ökoszisztéma, nincs párja szvsz.Huawei okostelefonomról küldve
Windows 10 eszközömről küldve
-
persil
nagyúr
Es a mosogepen tudod folytatni a telefonon elkezdett munkadat...?
Nem hiszem. Ez esetben viszont nem igen beszelhetunk okoszisztemarol, mert az nem a markahuseget jelenti.A samsung laptodon meg kutyakozonseges windows van, amihez megint csak semmi koze a samsung-nak.
Nem vagyok apple fan, es a samsung-ot is kifejezetten szeretem, mint gyartot, de az apple fele okoszisztemahoz jelenleg senki nem all tulzottan kozel.
-
-
joey04
titán
válasz
telefonmágus #151 üzenetére
Én most nagyon nézegetem az ultrát, de valahogy annyival logikátlanabb meg az egész kezelés olyan fura iPhone után mellett, mondjuk a kamerában a módok váltása. Elvileg teljesen azonos módon működik, de olyan, mint az alkalmazásváltó, hogy ott is ott vannak a kártyák, csak pörgetni kell, és rábökni a megfelelőre. De valahogy olyan bizonytalan az egész. Én emiatt nehezen engedném el az iOS-t. Nekem az ökoszisztéma nem zavar be, emiatt simán váltanék. Na mindegy, agyalok még rajta, mire megjelenik az általam preferált helyeken, az még idő.
-
helixP
nagyúr
válasz
Parallaxis #153 üzenetére
- Két látható árok van a közepén.
- Nem stabilabb. (legalább olyan istabil)
Az elsőben igazad van
#152: Az apple már semmit nem ad ki, ami egy minimális újítással, innovációval érkezne. Ez is egy taktika és megy is nekik, de abszolút trendkövetők lettek.
-
Noukoum
veterán
Nagyon sokan dobják el az ökoszisztémát mert már elegük van a lehúzásból. Egy új Iphone 450-500e forint, másnál hasonlót vagy jobbat kapsz 100-200ezerrel olcsóbban. Gyári kiegészítők minimum 2szer drágábbak mint máshol. Akinek számít a pénz az sokszor meggondolja ér-e annyit az ökoszisztéma.
-
Wapmester
senior tag
válasz
Parallaxis #152 üzenetére
azért ezt a béta állapotban lévő dolgot inkább nem kellett volna említened, az antenna gate, bandgate,szoftverlassításos aksis balhé, bug-os iOS verziók stb. után, van ott is bőven béta megoldás meg lesz is ,csak lenyomják az emberek torkán és azok akik már ahhoz az ökoszisztémához szoktak kénytelenek lenyelni. Az utóbbi időben már persze nem annyira merészek a béta dolgokban, hanem előbb megvárják, míg más gyártó tökéletesíti a használható megoldásokat, majd azután beiktatják maguknak, de ezzel együtt szépen lassan lemaradásba is kerülnek, ez épp elég indok ahhoz, hogy más gyártó felé is kacsintgassanak a vevők. Szóval elég nagy kérdés, hogy melyik stratégia jobb hosszú távon, az új megoldásokkal nyomulni, amelyek olykor lehet nem tökéletesek, vagy kivárni míg a konkurencia tökéletesíti és aztán átvenni azokat a megoldásokat és az ezzel járó pozíció vesztést elkönyvelni.
-
törölt tag
válasz
Egyetértek,semmi újat nem tudnak felmutatni ,tudják hogy úgyis megveszik státusz szimbólumnak a birkák,őket nem érdekli mi az új benne csak legyen iPhone 12-13-14
már el is engedték a hardvert ,mert az innováció drága részvényeseknek az nem jó ,5G is csak akkor lesz nekik amikor már megmarad a 70% haszon egy készüléken ,inkább a szoftvert tolják ,Tv műsor,app store(fejlesztők lerabolása) stb... fizess elő erre arra náluk ez a lényeg abba van a pénz.Én csak az Apple Watch series 5 órát tudom értékelni az jó a többi termékük felejtős nálam ,mert van jobb olcsóbban.
-
hajbel
addikt
válasz
Parallaxis #152 üzenetére
Szerintem Te ne menj pénzügyi elemzőnek. Az, hogy egy évnyi csökkenő eladások után meghatározatlan időben emelkedtek az eladások és a szolgáltatások bevételei csökkennek, nem túl bíztató.
-
DraXoN
addikt
válasz
Parallaxis #153 üzenetére
Sokan akik ilyen fotót felraktak "északon hideg régióban" laknak. és feltételezik, hogy lehet összefüggés a kommentelők.
legalábbis az a pár amibe véletlen belefutottam így twitteren. -
Parallaxis
addikt
A Motorola a fasorban sincs (a hardver is csak középkategóriás)
Mondjuk pár dologban jobb..
- Van külső kijelző, aminek van értelme is és nem csak egy körömnyi kis vacak
- Nincs látható árok a kijelző közepén
- Sokkal stabilabb megoldás (a Z-ről már jó sok fotót láttam a neten, ahol középen eltört a kijelző) -
Parallaxis
addikt
válasz
Mármint miben maradt le?
Az Apple nem fog egy béta állapotban lévő készüléket kiadni, ami pár hét alatt tönkremehet.
Ezek a hajlítható cuccok max techdemo-nak jók gazdag emberkéknek. Napi normál használatra nem alkalmasak, mert nem tartós, megbízható konstrukciók.Kezdenek süllyedni,nem veszik a 11eseket se már az emberek
Ne menj el piaci elemzőnek...
[link] -
telefonmágus
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #150 üzenetére
Azért hogy lemaradt az alma a samsunghoz képest ,teljesen gagyó cégnek tűnnek most így
Kezdenek süllyedni,nem veszik a 11eseket se már az emberek
-
FIREBLADE78
addikt
Kinézetre még a 30 éves erikson is jobb volt. Ingyen sem kéne.
-
chris-v
senior tag
Majd kb 5-10 év múlva, amikor kb 5-öd ennyi lesz az ára, és eléri azt a vastagságot amit 2004-ben a Motorola Razr V3, na majd akkor talán lesz létjogosultsága a hajtogatós telefonoknak..
Addig meg teszteljék akinek nem számít a pénz. -
oromisu
csendes tag
Tök jó, hogy írtam egy kommentet, hogy a telefont azért a fő képen (és akár a többin) meg lehetett volna pucolni, mert elég csúnyán néz ki ilyen dzsuvásan, majd töröltétek Ezek szerint igazam van, különben nem fájna a komment. Nem ellened szól Bog, csak jeleztem. Szerintem a cikk is jó és nekem a telefon is tetszik és egyetértek a leírtakkal, csak valamit találjanak ki a kijelző védelmére, mert így vicc es akkor inkább Surface Duo koncepció az ilyen hajtogatósokban.
-
Személy szerint a Fold jobban bejön, de ennek is abszolút megvan a helye a piacon.
Az áron mondjuk még lehet mit faragni, de gondolom 1-2 év és lesz vállalható árban.Én a strapabíróság miatt nem mernék még ilyesmit venni, mert nálam a telefonnak viszonylag sok erőhatást kell elviselnie
+mindig nálam van a Surface Pro-m, amit pont ugyanolyan hosszú idő elővenni, mint zsebből kivenni a foldot és kihajtani, viszont akkor már 12.3"-os
-
válasz
Wapmester #139 üzenetére
Lol, a tesztelő azt mondta, hogy az egyetlen pozitívuma a Motorolanak, hogy kettéhajtható.
Itt van egy közvetlen összehasonlítás, egyik tesztelő 24 órán keresztül használta a 2 mobilt párhuzamosan: [link]
A Motorola a fasorban sincs (a hardver is csak középkategóriás), és még drágább is a Samsungnál. -
Ja ok, de ha a cikk írója azt írja, hogy nincs más alternatíva a piacon, akkor az ok. Ok. Pedig van. És még jobban is néz ki.
Szóval az én kijelentésem, hogy kenterbe veri max annyira volt szubjektív és félrevezető, mint az, hogy "Mindezeken felül félbe lehet csukni, ami egy olyan funkció, amit pillanatnyilag senki más nem tud kínálni semmiféle árkategóriában.". Szóval légyszi menjetek és ......-tok a Bogot is.
-
doooo
veterán
Nem vagy, hisz nyilvánvalóan fogalmad sincs a specifikációkról a két mobil esetében.. különben nem dobálóznál sokadjára ilyen bőszen kijelentett marhaságokkal, mint a "kenterbe veri". Miközben egy felső-középkategóriás mobilt hasonlítasz egy csúcskategóriáshoz... Mellesleg előbbi még drágább is, mint az utóbbi.
-
-
Noukoum
veterán
válasz
Armagedown #133 üzenetére
Másnak meg az ios az. Szóval ízsélek és pofonok
-
csongi
veterán
És ezt nevezik vásárlói igény kielégítésnek
Istenem, ennél sokkal értelmesebb dolgokat elkaszáltak már.
Valami nem látható pénzügyi háttér ami ezeket szüli. -
dutrás
őstag
Értem a koncepciót és lenne is létjogosultsága. De nem ennyiért. Szerintem sok évnek kell eltlenie mire ez az átlagfelhasználók pénztárcájához idomul. Valaki említette hogy olcsóbb mint a Fold. Ez való igaz de annyival nem. Ott azért tágabbak a lehetőségek.
Nagyon erősen rétegtermék lesz ez még jó darabig.
A telefon tablet kombót jobban preferálom. -
Fred23
nagyúr
Ennek is csak az ára kéne, számomra ez még nagyon béta készülék.
-
persil
nagyúr
Jogos, de akkor hagyjuk ezt az egeszet, mert az uveg nem hajlithato, csak bizonyos szinten es azt is csak ugy, ha a fele muanyag. A res azert van ott, mert szukseges rossz, igazad van. De res meg nem kell oda. Ergo, nem lehet telefont hajlitani a jelen technologiakkal. Csak igy.
Forrjon ki, en is azt kivanom, hogy minel nagyobb palettarol tudjon mindenki valasztani, az nekunk csak jo. De jelen pillanatban ez keves is, meg rohadt draga is.
Meg lehet vedeni, mindent meg lehet magyarazni, de attol ez meg szaraz teny marad.
-
Wapmester
senior tag
csak letesztelték a zsanérkefét, hogy tudják mennyire hatékony, kiderült ,hogy majdnem semennyire, az tény, hogy nem porálló és nem is vízálló a telefon illetve óvni kell még a körömtől is, de így a zsebpiszok ellen sem lesz valami ellenálló , sajnos ez nagyon drága mulatság
-
Dr.NX
addikt
-
jUUh
addikt
válasz
JoeCockBill #4 üzenetére
"átlagos női táskába egy asztali pc is elfér. monitorral. nyomtatóval."
-
Noukoum
veterán
válasz
Armagedown #117 üzenetére
Nem olyan sok pénz az ,
iphone 11 pro max 256gb 500e forint. -
Armagedown
őstag
" Nem lesz persze tömegcikk, itthon 536 ezer forintot kérnek érte"
Ugyan, sokan fogják ezt szolgáltatói rabláncal vagy Provident kölcsönből venni, hiszen számukra ez egy státuszszimbólum, pedig a seggük kilóg a nadrágból.
A sok birka úgyis megveszi, ha elég jó a reklám. -
válasz
Parallaxis #113 üzenetére
-
doooo
veterán
válasz
Parallaxis #113 üzenetére
Az "álom" szó melyik része ismeretlen számodra?
-
helixP
nagyúr
válasz
pumpedlix #110 üzenetére
Ha kiforr, nem az. Két legyet üt egy csapásra.
Akik sírnak egy kisebb telefon miatt, mert nem fér el a zsebükben, itt a megoldás, akik azért sírnak, mert szeretnének nagyobb tartalomfogyasztó eszközt, de nem akarnak két device-t cipelni (pl. én), annak is megoldás lesz majd. -
válasz
pumpedlix #108 üzenetére
1.: Neked értelmetlen, másnak attól még nem biztos.
2.: Mint minden új technológia, igen, drága. (hozzáteszem a Foldnál már olcsóbb)
3.: Note8-am akkuja 1 napot bír, nekem ez elég bőven. Szóval ez is szubjektív kicsit.Mindegy egyes új technológia (nem csak itt, minden üzletágban szinte) először a prémiumszegmensben debütál, majd szép lassan lecsorog az elérhetőbb árú, szélesebb rétegnek célzott kategóriába is. Lásd pl. OLED kijelzők.
-
Wapmester
senior tag
a kijelző elég rendesen karcolható körömmel is a zsanér kefe pedig sajnos nem sokat ér
[link]
-
azbest
félisten
Legalább megtudtuk, hogyan kell használni a kagylókat
-
Luki26
csendes tag
Igazából az a baj, hogy pl. az S9+ indult 310ezerről, az S10+ indult 345ezerről az S20+ pedig indul 360ezerről. Szóval mire kiforrja magát ez a hajtogatható kijelző technológia addigra már majdnem ott fogunk tartani, hogy 500ezer lesz egy "sima" Sxx+...
-
nuke7
veterán
válasz
#24536576 #92 üzenetére
Mondom, ha két kijelzőt szeretnék bele, hogy szét lehessen nyitmi, mint mondjuk a huawei-t, akkor simán elviselném, hogy kétszer olyan vastag... De max egy iphone 6 méretű telefont tudnék használni egy kézzel. Ha annál nagyobb összecsukva, nincs semmi értelme.
És igen, ha a mostani akksi is elegendő bele, akkor egy nagyobb házban, nagyobb akksi is elegendő lenne -
futo001
senior tag
válasz
JoeCockBill #4 üzenetére
Ez pl beférne a TT bringám váztáskájába. Bár nekem így sem kéne, nem elég strapabíró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olyan természetes, annyira adja magát, hogy nem is kérdés, hogy a Z Flip formája újra divatba fog jönni, ha már elviselhető áron tudnak a cégek hajlítható kijelzős termékeket gyártani.
- Milyen processzort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- Politika
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest