- Mobil flották
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
ErwinChico
tag
válasz
sohajda90 #235 üzenetére
Nem tudom, mit csinálhattak a kiállított készülékkel (és nyilván te sem, csak élből kritizálod); én augusztus óta használom a 4G-s változatot, és úgy néz ki - a kijelzője is! -, mintha most vettem volna ki a dobozból, pedig elég sűrűn nyitom-csukom mindennap. Abban egészen biztos lehetsz, hogy a Moto megjelenítője sem strapabíróbb, SŐT. A külső kijelző kapcsán azt gondoltam, hogy hiányolni fogom a moto-féle nagyobb méretűt, ám a gyakorlatban erről szó sincs: amire kell, arra tökéletesen jó a kicsi is (idő, értesítések, zenelejátszó kezelése, ha nem óráról irányítom, hívás elutasítása, ha nem alkalmas), amire pedig az kevés, arra a Motoroláé is kicsi, és inkább kinyitod, hogy komfortos legyen a használat. A többi pedig ízlés dolga, nekem küllemileg is jobban tetszik a Samsung (bár megvan a nosztalgikus bája a Razr-nek is), és őszintén szólva a gyártóban is jobban bízom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olyan természetes, annyira adja magát, hogy nem is kérdés, hogy a Z Flip formája újra divatba fog jönni, ha már elviselhető áron tudnak a cégek hajlítható kijelzős termékeket gyártani.
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest