Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szilasz007

    aktív tag

    Udv Urak, Holgyek!

    Jelentem MO-rol is megoldhato a Samsung Pay aktivalasa az oran.
    Ehhez ket trukk kell:
    1. Curve kartya. Ez egy fintech ceg, kaptok toluk egy MasterCardot amivel lehet vasarolni. E moge, az alkalmazasba be kell regisztralni egy valos, banki bankkartyat. A nagy otletuk az, hogy van egy alkalmazas, egy kartya, hasznalod azt, mogotte meg az appban allitgathatod, hogy mely legyen aktiv. Kvazi egy Bankkartyas Paypal. Dija nincs. App letolt, regisztral, kartyat rendel.
    2. Angol (BTU) regiora kell allitani az orat, hogy a Samsung Pay feltelepuljon. Ehhez guide itt: [link] . Roviden kell a tizen SDK-bol egy mukodo SDB (ami az ADB megfeleloje Tizenre), remote-ba ra kell csatlakozni az orara es meg kell futtatni a kovetkezo scriptet: launch_app csc-manager.csc-pre-configuration . Itt kivalasztani a BTU-t. Ezutan gyalulni fogja az orat, de backupbol visszaallithato. Kis ido elteltevel meg magatol megjelenig az oran a Samsung Pay.

    A Curveben multheten hoztak ki a Google Pay es Samsung Pay tamogatast. Hetvegen be is tudtam regisztralni, ma reggel ki is tudtam probalni es nagyon szepen es jol, terhelte tovabb az OTP-s kartyamat. :))

    Vegen hozzateszem, telefonom XEH regios. Telefonnal nem tudom hasznalni a Samsung Pay-t. Az oras Samsung Pay az egy kulon alkalmazas, kulon kornyezet, telefontol fuggetlenul megy. Ergo, ha csak az ora kell, eleg az orat berhelni.

    Igy kis efforttal mostmar megoldhato, hogy vasarolni lehessen.
    :C

Új hozzászólás Aktív témák