Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Sziasztok!
Nem sokára végzek a vérnyomás ellenőrzéses tesztemmel. A 100 db órával végzett mérést vérnyomásmérővel is ellenőrzöm. Jelenleg 88-nál állok.
Azt gondolom, hogy túlzottan sokat nem fog már változtatni az a 12 adatpont, de azért megvárom. Addigis a főbb következtetések a következők:- Az óra szisztolés és diasztolés értekei között az együttmozgás nagyon szoros (88%), ugyanez a mérővel 55%. Ez figyelemre méltó! (szerintem inkább baj)
- Az óra szisztolés értékei ugyanazon mérős értékekkel csupán gyenge kapcsolatot mutatnak. A szisztolés kapcsolat 22% a diasztolés 17%. Ez azért baj mert a tendenciákat gyengén képes nyomon követni és random nagyobb hibákat ejt, azaz ha kicsit vagy nagyot mér az óra, nagyon nem biztos h valójában is kicsi vagy nagy a vérnyomás!
- Egy bizonyos értéknél kisebbet nem mért az óra eddig. Ennek szerintem a havi kalibrációhoz lehet köze, kvázi lockolhatja a vérnyomás értékeket az alapján...talán...
- Önmagában az óra vérnyomás értékei sok hibát tartalmaznak, azok korrekcióra szorulnak, hogy értelmezzük őket!
- A korrekciókkal sikerült csökkenteni az óra mérési hibáját!
- Magasabb vérnyomás tartományokban több hibát tapasztaltam, alacsonyabban kevesebbet, de ez sem feltétlen lineáris, de használható információ a korrekciónál!
- A vérnyomás tendecia változások nehézséget okoznak a becsléseknél. Nekem ezalatt a 88 mérés alatt folyamatosan jött le a vérnyomásom, így több alacsonyabb értéket mértem, a magasabbak modellezése így kevésbé szignifikáns!
- Az átlag vérnyomás értékének becslésére, korrekcióval az óra meglehetősen pontosnak mutatkozott!
- Elég biztosan kijelenthető, hogy egyéni modell és ez által egyéni korrekcióra van szükség
- A széles tartományú vérnyomás ingadozásokkal kifejezetten rosszul birkózik meg
- Ergo azok tapasztalhatnak "pontos" értékeket akiknek relative alacsony/normális a vérnyomásuk és az nem nagyon ingadozik.Eddig ennyi, a pontosabb számokkal visszajövök 12 mérés után.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.
- Bemutatkoztak a Thermaltake Toughpower GT sorozatú tápjai
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Akciókamerák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Black & Decker töltőt keresek
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest