Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
válasz
tepenzed #5027 üzenetére
Valahol van egy határ, mint mindig. Ezért olyan nehéz mindenki kedvére valót gyártani bármiből. Nálad ez a határ máshol van, de biztos neked is van egy pont, ami alatt lehet akármilyen jó a készülék, nem vennéd meg.
Azt mondod, hogy a teljesítmény a lényeg.. Én meg naponta találkozok olyan Tab S használókkal, akiknek a teljesítmény a sokadik a sorban. Nekem is. Az első mindig a dizájn. Az fogja meg a vevőt legtöbbször. Téged nem, mert mint mondtad téged a teljesítménnyel vettek meg.
A dizájn után a tartalom. pl én a kijelző idő legalább 40%-át a menüt használva töltöm (sok programot használok feélváltva amik szintén a menü színében "pompáznak) És ezt a 8bites szín kavalkádot nem merném mutogatni senkinek.
Szóval, igen. Mások vagyunk, de ez így a jó. Félre ne értsd, nem azt mondom, hogy biztosan nincs akinek ez a CGA grafika tetszik, De én már 30 éve is undorodtam ezektől a fantáziátlan felületektől.Ja es Ezek topiklakók sem a teljesítményben élik ki a kreatív vágyaikat. Amit a Google dizájnerei csinálnak a fortelem. Még a Samsung talán menthető, mert csak a frissítéseinél alkalmazza ezt a csodás grafikáját.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Tab S család nagyobbik tagja döbbenetesen szép kijelzővel, erős hardverrel és légies kivitelben érkezik. Nem olcsó, de a csúcsmodellek ritkán azok.
- Kuponkunyeráló
- RAM topik
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- További aktív témák...
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest