Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bajonett

tag

válasz motown5l #5537 üzenetére

A sony braviamra is simán ki lehet tükrözni, csak nem ugyanaz a minőség mint ezzel a kábellel... Pláne ha live streamet nyomsz 4-5 órán keresztül..

• bajonett

tag

válasz kerobi #5531 üzenetére

En ezt rendeltem es tokeletesen mukodik a sony tvmmel, kepminoseg, keparany, minden, nincs keses sem, rendszeresen streamelek rola elo adast

• bajonett

tag

Üdv

Egy ideje én is beléptem a klubba, egy T800at vettem uk ebayrol (manufacturer refurbished, argos mint seller), egy Lenovo s6000-et váltott amit imádtam de most kellett az extra élmény.
    Eddig nagyon bejön, bár a samu bloatja elég zavaró, tiltottam is mindet amit lehet (nem rootolok, ahhoz kuka vagyok).

Az alábbiakkal laktam be eddig:
    Launcher : Nova prime, Umbra és 7null ikon pakkokkal, szalad mint állat ;)
    Video : Mx player aio codec pakkal, eddig mindent vitt
    Zene : Poweramp, van egy komoly agybadugós fülesem (Trinity Delta) meg egy még jobb bluetooth hangszoróm (Denon Envaya mini), brutál jól szól mindkettővel
    Böngésző : Exsoul browser, amit ugyan már egy jóideje nem updatelnek de nekem még mindig a legkényelmesebb.
    Van még pár szokásos app (quickpic, vlc, fb+mesenger, stb) de semmi extra, meg felraktam egy fb-kal szinkronizált calendar widgetet, meg egy Transparent clock & weather widgete, szoval nem nyirtam ki még nagyon :)

A kijelzővel tököltem még egy ideig mire rájöttem hogy tulképp nekem a basic mód tökéletes, az amoled cinema módban valahogy zavart a túl sötét kontraszt a filmeken.
    Az akut próbálom kímélni ahogy tudom, a kijelzö mindig olyan 50% alatt van, a wifi pedig le van aumomatizálva Macrodroiddal hogy off kijelző meg video player indulása esetén kapcsoljon le.. standby modban eddig nagyon jól alszik :), az átlag screen on timeom még változó, úgy kb 6-8 óra között mozog.

Sok hozzászólást olvastam tokokkal kapcsolatban, hogy őszinte legyek nekem a gyári book cover nem jött be, viszont a Leicke Manna ultraslim az nagyon nagyon brutálkirály:

http://www.leicke.eu/en/products/MN60127
    kb azt kapod amit a képen látsz, nagyon minőségi cucc.

Szóval eddig nagyon elégedett vagyok a tabbal, még ismerkedek meg próbálom szokni hogy nem nyers droid (a lenovon viszonylag az volt, meg a telóim is mind moto-k votak/lesznek) de vaszleg pár évre le vagyok tudva mert a multimédialményt azt nehéz lesz überelni egy darabig szvsz.

Minden jót

Új hozzászólás Aktív témák