-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajonett
tag
Üdv
Egy ideje én is beléptem a klubba, egy T800at vettem uk ebayrol (manufacturer refurbished, argos mint seller), egy Lenovo s6000-et váltott amit imádtam de most kellett az extra élmény.
Eddig nagyon bejön, bár a samu bloatja elég zavaró, tiltottam is mindet amit lehet (nem rootolok, ahhoz kuka vagyok).Az alábbiakkal laktam be eddig:
Launcher : Nova prime, Umbra és 7null ikon pakkokkal, szalad mint állat
Video : Mx player aio codec pakkal, eddig mindent vitt
Zene : Poweramp, van egy komoly agybadugós fülesem (Trinity Delta) meg egy még jobb bluetooth hangszoróm (Denon Envaya mini), brutál jól szól mindkettővel
Böngésző : Exsoul browser, amit ugyan már egy jóideje nem updatelnek de nekem még mindig a legkényelmesebb.
Van még pár szokásos app (quickpic, vlc, fb+mesenger, stb) de semmi extra, meg felraktam egy fb-kal szinkronizált calendar widgetet, meg egy Transparent clock & weather widgete, szoval nem nyirtam ki még nagyonA kijelzővel tököltem még egy ideig mire rájöttem hogy tulképp nekem a basic mód tökéletes, az amoled cinema módban valahogy zavart a túl sötét kontraszt a filmeken.
Az akut próbálom kímélni ahogy tudom, a kijelzö mindig olyan 50% alatt van, a wifi pedig le van aumomatizálva Macrodroiddal hogy off kijelző meg video player indulása esetén kapcsoljon le.. standby modban eddig nagyon jól alszik , az átlag screen on timeom még változó, úgy kb 6-8 óra között mozog.Sok hozzászólást olvastam tokokkal kapcsolatban, hogy őszinte legyek nekem a gyári book cover nem jött be, viszont a Leicke Manna ultraslim az nagyon nagyon brutálkirály:
http://www.leicke.eu/en/products/MN60127
kb azt kapod amit a képen látsz, nagyon minőségi cucc.Szóval eddig nagyon elégedett vagyok a tabbal, még ismerkedek meg próbálom szokni hogy nem nyers droid (a lenovon viszonylag az volt, meg a telóim is mind moto-k votak/lesznek) de vaszleg pár évre le vagyok tudva mert a multimédialményt azt nehéz lesz überelni egy darabig szvsz.
Minden jót
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest