- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
Én szeretem a CM-et a Lenovo K910-esemen, szóval ha az lesz csak rá, akkor gondolkodás nélkül megy a root. Utoljára még Galaxy S1 volt az utolsó Samsung telefonom, arra még 2.1 után kijött a 2.2 meg a 2.3 is. XDA-n meg van hozzá használható 4.x is, 5.x már azért túlzás neki, JellyBean-nel még szépen ment mikor utoljára játszottam vele.
Az biztos, hogy ezek után sem lesz Samsung telefonom, akkor már inkább iPhone vagy az új Lumia 950/950XL ha sok fölös pénzem van! Android vonalon meg esetleg egy OnePlus 2, Xiaomi Mi5, Meizu MX5 Pro vagy valami hasonló ha sokat akarok költeni. Nem mintha a K910 nem szolgálna ki, just saying...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest