- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
[link]
Ez alapján sajnos a Tab S2 "refresh" (így hívja a 2016-os VE verziót) csak security patchot fog kapni a jövőben, OS frissítést nem. Tudom, hogy az S2 VE-nek a MM csak a második főverzió, mégsem akar a Samu még egyet erre kiadni. Pedig a Tab A (2016-ra elvileg kiadja, és a két tab egyszerre jelent meg, ráadásul az S2 50 %-al drágábban is
Samsunk terméktámogatásról ennyitEbben sajnos az utolsók között kullognak
-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello #448 üzenetére
Megjött, eleve 8.0-val indult (bontatlan dobozzal érkezett)
Ja, és a sorozatszám szerint Open Austria (T820ATO...) kiadás.
Jójez -
PirosHello
senior tag
Sziasztok,
holnap érkezik meg az S3 a B-Tel-től.
Sajnos a Tab S2 kijelzőt vezérlő elektronikája elromlott 22 hónap után, ami bőven a garanciaidőn túl volt (a+ 1 év gari csak szoftveres volt).
A következőt produkálta az S2: [link]
(a képernyő csak felvillant, meg a gombok világítottak, de a kijelző sötét maradt, nem gyújtott ki).
Remélem az S3-al nem lesz ilyen bajom.Azért maradtam a Samsungnál, mert amíg működött, addig meg voltam az S2-vel is elégedve.
Gondolkodtam az iPad (2018) vásárlásán is (128GB-os verzióban) az olcsóbb lett volna, de az S-Pen miatt mégis a Samunál maradtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest