- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
aazimi
tag
Nos volt egy kis para, mert volt egy failed az odinnal, amikor rootolni akartam.
Csak a következő képet láttam, bármit is csináltam: [link]Mint utána olvastam, ez még mindig a download mód. Tehát Odinnal újra lehet éleszteni.
Nem volt olyan egyszerű, mert az első próba failedet hozott, csak másodszorra sikerült.Talán az volt a gond, hogy a froyo van fenn, de a root csomag 2.3.3-hoz volt.
Úgyhogy egyenlőre a root a kérdés, mert szeretném újra feltenni a CM 11-et.
-
stopperos
senior tag
Ja, nem kell parázni. Arra kell figyelni, hogy legyen 50% felett az akksi, mert van pár olyan része a frissítésnek, amikor nem vesz fel áramot az USB-ről, hanem akksiról. Illetve ha megakad hosszabb időre, pl 10 percre a csík, akkor előről lehet kezdeni, csak újra letöltési módba kell kapcsolni.
Vagy 6-8 frissítést megcsináltam a sajátomon. A gyári romokkal csak egyszer volt gondom, de az is usb probléma lehetett. CM-nél meg egyszer modem és imei probléma és egyszer meg a gyenge akksi miatt leállt a telefon. Brick egyszer sem volt szerencsére, nagyon jól tűri a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robogó, kismotor
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest