- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajozs
aktív tag
válasz
Indiant #6564 üzenetére
Ez az, köszönöm!
Nem néztem meg a posztot, mert Drachoo-nak címezted, aki pedig éppen az általam telepített 9.1-es stabilra kérdezett rá. Még csak annyit: a link (Lassú) töltés alatt, de gondolom, gapps is illik hozzá. Van preferált? És kernel? - vagy úgy jó, ahogy van? (Már említettem, HumberOS-ban nulla vagyok, jelenleg az említett CM dolgozik; jól.)@Tim82: Persze, ezt láttam, de ez júniusi, és a kommentekből az következett, hogy a május 28-i az igazán problémamentes.
-
lajozs
aktív tag
válasz
Indiant #6539 üzenetére
Köszönöm az útbaigazítást!
Sajnos abban igazad volt, hogy nem könnyű HumberOS-szal találkozni. Kiegészíteném: fél napos keresés után le is mondtam róla (közben keleti hieroglifás meg jobbról induló kukacos oldalakat is böngésztem - hiába). Mivel az XDA szerint bluetooth + tethering továbbra is hibádzik a 10.1-nél, futottam egy kört a feltett 9.1 kedvéért. Eredmény: amint a routert AUTO csatornaválasztó üzembe kapcsoltam, minden tökéletes. Valamiért nem "látta" a tab fixen tartott 13-as csatornát. Hogy miért, ő tudja (mármint a 9.1, mert a 2.3.7 szerette). -
Drachoo
senior tag
válasz
Indiant #6547 üzenetére
Ezt nem igazán értem, újrahúztam a jpz modemet és továbbra sem megy. Tegnap már egyszer felraktam a 9.1.0 és ugyanezt csinálta akkor is. Mi a fene lehet?
Na ez érdekes, az imei azonosítóm elmászott. Ezt hogy tudom helyre varázsolni, eddig még nem találkoztam ilyen hibával. EFS mappám el van mentve.
-
stopperos
senior tag
válasz
Indiant #6518 üzenetére
A csere ok, megcsinálom. Az inkább a kérdésem, hogy valaki futott-e bele hasonlóba. Mert külföldön találkoztam vele, hogy cserélni kell, vagy 15 percre leválasztani az akksit az alaplapról. Ott hibás akksi szériát emlegetnek.
De hogy most szoftver vagy alaplap vagy csak simán akksi a ludas? -
Luissimo
veterán
válasz
Indiant #6526 üzenetére
nem fizetünk programért mint tudjuk !
elvből nem.
(hja, meg zsebből sem)
amit nemvisz az MX Player, azt nem a tableten nézem, ennyi.Más, megformáztam a 32 gigás kártyát, nem volt rövid idő, viszont hosszan tartott.
De most müxik, ahogyan annak kell.
tegnap valami összekuszálódott rajta. -
Luissimo
veterán
válasz
Indiant #6518 üzenetére
nevetnifogsz, bakker, kisebb mint a 4 gigás SD-m
és ennyiért nemkívántam otthagyni másnak az ebayn.
( tudom, vannak gyorsabbak, drágábban, de mivel ez nem videokamerába megy vagy fotoaparátba, ahol követelmény a minél gyorsabb írhatóság, igyaztán gondoltam a TAB és a telefon is elketyeg majd vele...)nem formatáltam meg, mert megvolt és másolgattam rá a dolgokat, most akkor legyalulom , kap egy format-ot és rápakolom a cuccost újra, menni kell annak
nehogymán ő legyen az erősebb
-
mycso
veterán
válasz
Indiant #6490 üzenetére
Azért autóban elég erős lenne, ha a saját hangszóróján hallgatnék zenét
Nyilván, mivel írtam, hogy a gyári fej helyére menne, így jac-en keresztül erősítő(k) --> hangszórók, láda, stb ....A benne lévő hangchipre gondoltam + a hozzá lévő (a kolléga által is említett) pl.: voodoo hangzás javító/optimalizáló okosságra.
-
Luissimo
veterán
válasz
Indiant #6475 üzenetére
hááát, hacsakaznem .
de szerintem ( én próbáltam több kütyün, amíg nem ment, addig idegesített, de aztán , amikor működött, rájöttem, hogy egy évben max ha egyszerkétszer használomGery, jobb ha tőlem tudod meg, hogy az nem a P 1000-hez van, azon senki nemigérte, hogy menni fog
-
sgery
őstag
válasz
Indiant #6439 üzenetére
Egy linket kérhetek a humber romhoz?
Illetve hogy tegyem fel? Simán mehet rá? (most a aopk-ot raktam fel, de a hálózat nem megy rajta, gondolom a hozzá veló kernel is kellene neki)Minden fix a beépítésnél, csak csavarhúzóval és bontással lehet majd kivenni (így nehezebb ellopni is...)
Vizsga nem gond, 10 perc alatt visszacserélem gyárira..
Szerintem ma már nem egy drága ez a tab, használtan 40e. Igazából valami amoled még jobb lenne, mert a fekete oldalról nézve már szürke ennél -
petri
tag
válasz
Indiant #6407 üzenetére
Lehet már kicsit öreg vagyok, de a letöltéseknél elakadtam. Nem a letöltéssel van a gond, hanem az oldalon több minden is van, és nem tudom melyik kell nekem. Ha nagyon láma vagyok, nyugodtan zavarjatok el, de ha nem, egy picit megsajnálnátok? A stock romot nem is találom! Köszi: Peti
-
gyurma111
aktív tag
válasz
Indiant #6398 üzenetére
CM9-ről nem igazán lesz tiszta
így szoktam csinálni,bármi is van a kütyün:
biztonsági mentés efs mappáról ( ezt egyszer kell megcsinálni az első buhera előtt és jól elraktározni)Odinnal:
1. stock_safe romot felrakom
(ez mindent lepucol a tabról,indulás után nem szoktam beállítgatni semmit,ujraindítom downloader módban)
2. Overcome 4.0 kernelt felrakom
( most sem állítgatok be semmit,viszont már van CWM amit elindítva felrakható az ICS vagy JB )Nos ezek felrakják a saját CWM-jüket flesseléskor,majd ebből kell ismételten índítani a romozást
Tapasztalatom szerint ekkor rendszerint elszáll a modem,de szerencsére a stock_safe romhoz mellékeltek azt is és ezt az Odin telefon részébe betallózva szépen frissíthető -
-
Drachoo
senior tag
válasz
Indiant #6359 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm a válaszod. Én egy augusztusi stabil cm9-el jártam így, de akkor ezt kipróbálom.
Amit belinkeltél oldalt, onnan már úgy tűnik nem elérhető (vagy csak én nem találom? Azt írja a fájl nem található) a fájl, tudsz esetleg másik linket adni? Addig is keresgélek google barátunknál.
Köszönettel: Drachoo
-
Tim82
félisten
válasz
Indiant #6191 üzenetére
Ezzel működhetnek olyan kiegészítők, mint a hivatalos HDMI-s dokkoló, illetve TV-out-os kábel? Korábbiakkal elvileg nem, ezért is maradtam gyári ROM mellett egyelőre.
(Mert amúgy a fő okom arra, hogy ne cseréljem le, az, hogy a dokkolóval + BT kontrollerrel/billentyűzettel simán lehet a cuccból Android-os konzolt csinálni.
Amúgy viszont örülnék egy jobb kijelzőnek, hardveresen most is elég mindenre.)
-
lajozs
aktív tag
válasz
Indiant #6186 üzenetére
Az előző hozzászólásoddal felkeltetted az érdeklődésemet...
Hát csakugyan, a mindeddig nagy megelégedéssel használt 2.3.3-at ez a 2.3.7 rendesen kiosztja. Erős a gyanúm, hogy - ha csak nem tesz kíváncsivá ez az új HumberOS, pozitív viszajelzésekkel - ez is sokáig a tabon lesz. -
-
gyurma111
aktív tag
-
Indiant
addikt
-
gyurma111
aktív tag
válasz
Indiant #6116 üzenetére
amikor megjelent akkor még lejött
feltelepítettem délután...
estére már újra az ICS volt fenn....
bár a kamera már megy sok reszelni való van még rajta
DPI állításba belehal,alapból felül van a task,lehúzható redőny kb 4cm széles!!!,tvout nem viszi a videót csak a képeket,működése gyakran akadozó....stb -
gyurma111
aktív tag
válasz
Indiant #6037 üzenetére
Eddig csak a hagyományos módszerekkel próbáltam
Kölcsönkért az balcsin van....
Sim tuti jó,mert a laptopon müxik,sőt CNS HDnet is simán kezeli
Most ICS van fenn amivel eddig működött,
sztem az azóta történt rom cserék kutyultak el valamit és jó lenne rájönni mi is az
efs mappán és modemen kivül mi a fene kavarhat még be -
gyurma111
aktív tag
-
Luissimo
veterán
-
Indiant
addikt
-
sbalu1
senior tag
válasz
Indiant #5859 üzenetére
Szerintetek a Nightly, vagy a Humberos tipusú ICS romokat érdemesebb felrakni és azok közűl is az újabbakat, vagy a régebbieket, mert pl. a Nightly-ból is szinte naponta érkeznek újak és nem igen látom, hogy mik a változások?Bár úgy emlékszem, hogy mycso mester valahol azt írta, hogy manapság már nincsenek nagy különbségek a különböző P1000-es romokban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Philips LCD és LED TV-k
- Lies of P - Túl a 3 millión
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged