Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alukard
senior tag
válasz
cskaroly82
üzenetére
Gyári ROM esetén ez az üzenet nélküli FC (Force Close)... inkább nézz másik böngésző után ha nem akarsz Factory Reset-en csinálni...
-
cskaroly82
csendes tag
Sziasztok!
Gyárilag független, gyári froyo rommal nektek is előfordul olyan, többnyire bizonyos weboldalaknál, a gyári webböngészőnél, hogy rezeg 1 rövidet, majd utána még 3 rövidet és kilép a böngészőből?
Valamint van, hogy nem rezeg semennyit, csak kilép.
Ma kezdte el, eddig nem tapasztaltam ilyet és semmi újabb program nem lett feltelepítve.
Eléggé zavar, mert a gyári böngészőt szeretem...
Már próbáltam űríteni minden böngésző átmeneti tára, ujraindítani, de csinálgatja néhe így is.
Emiatt nem akarnék gyári adatok visszaállítását egyelőre meg fél nap mire belakom megint.Köszi előre is.
Üdv.
-
Freemil
csendes tag
Biztosan sokakat érdekel ezért megosztom, hogy elérhető az AIR VIDEO androidos változata, igaz még béta, de már működik.
-
sonye
senior tag
Ma kaptam egy smst a vodafontól, így 1 hónapig van ingyen 50 mega mobilnetem. Nagyon szépen jön a net.
-
Tim82
félisten
Egyelőre a subnotim mellé beviszem éjjeli műszakba, megnézem, mennyire jó rajta filmet nézni. Most kúsznak fel a tesztfájlok.

Képregényre, e-könyvre már mindenképpen jónak tűnik, megnéztem. Még nem laktam be, csak pár általam gyakran használt app-ot dobtam fel. Custom ROM-mal, root-tal egyelőre nem próbálkozom, a fórumtársak által említett wifi-csatlakozási problémából semmi sem mutatkozik (egy Linksys WRT160N van itthon, pöccre ment WPA-val).
-
Tim82
félisten
Akkor úgy néz ki, hogy egy T-függő Galaxy Tab-bel én is csatlakoztam a klubhoz.
-
Sify
senior tag
Galaxy Tab 10 teszt:
http://www.pdafanclub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1692:samsung-galaxy-tab-101v-teszt-vajon-ipad-ev&catid=88:samsung&Itemid=43
Valaki próbálta már a digitalstand progit a storeról? Nekem amikor be akarok lépni kilép a programból. Igy nem is tudom használni, pedig jó lenne. :-(
-
TTomax
félisten
Mondom nincs nincs oc az overcome ginger-ben...nem,nem froyo... GINGER
[link]KERNEL FEATURES
Waiting for a source from Samsung before we can have an Overcome kernel....És jóval tovább bírja...sokkal finomabb mint a froyo volt,ami habár ugrott,de volt ott néha egy-két gondolkodás...
-
danih
veterán
De igen, mert dinamikus governor van default-ként beállítva, azaz 100 Mhz-re is visszavesz, ha kell (igen gyakran teszi, direkt figyeltem). Ha játszol, akkor persze folyamatosan a maxon van.
(#1480) maláj: P1000, gyári rommal? Kevéskének tűnik (bár nem mintha számítana a quadrant).
-
SamusungXD
csendes tag
LOL
-
TTomax
félisten
Rájöttem miért birja tovább az akku... gingerrel nincs oc...
-
maláj
addikt
Quadrant nálam nem fut le
l(j)úzer error lenne

-
Alukard
senior tag
válasz
üzenetére
Több késüzlékben fogsz SAMU procit találni mint Snapdragont... A Qualcomm eléggé rossz hírnévre tett szer az MSM 7200as sorozattal... és komoly ellenfele a Tegra is és az inkább terjedőben van...
A quadrant megfelel a gyári értékeknek... abban nincs semmi extra... Viszont ajánlom figyelmedbe a magyar fejlesztéső Elixir nevü progit... nagyon hasznos tud lenni

-
törölt tag
A proci nekem is armv7 rev2 v71 a gpu az rendben a Bluetooth azt nem találom hogy hányas ha valaki megjelenés után nemsokkal vette megnézné hogy neki mit ír a systembe?köszi. quadrant-ba 915 kaptam 2.3.3 van fent.azért kérdem mert a p1010be ilyen nevű proci van ami elvileg régebbi fajta mint a snapdragon.
-
danih
veterán
-
sonye
senior tag
válasz
Darellus92
üzenetére
Na azt hiszem neked is rootolás lesz belőle!
Mert akkor te is úgy jártál mint sokan, hogy a dhcp rossz.
Nekem már van új routerem, de néha azzal is kínlódik.Másik ötlet, hogy elfelejteted vele a router címet és újra megkeresed.
-
ArchElf
addikt
válasz
Darellus92
üzenetére
keress, vagy egyszerűen csak olvass vissza...
AE
-
Darellus92
aktív tag
Valamiért nem csatlakozik fel a Tab az itthoni WiFi-re. IP-cím kérése innen: blabla, és itt megáll. Nem csináltam semmit csak egyszer kihúztam majd bedugtam újra a routert. Azóta van ez. Valami ötlet? :S
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok. kérdés: ha a gyári romot lecserélem ugrik a garim a tabrol? ha nem melyiket érdemes feltolni és miben változik az összetétele?
-
ArchElf
addikt
Ha kikapcsolod a képernyőt gyorsabban tölt (vagy ha van nagy teljesítményű - 500mA feletti - USB port a gépeden arról is gyorsabban tölt).
Más: ha valaki tudja, hogy kell hardveres módban OGG / OGM fájlokat lejátszani az ne tartsa magában. Elméletileg van az Androidban natív vorbis codec, csak mintha a Tab nem akarna erről tudomást venni...

AE
-
TTomax
félisten
Tab szétszedése...pl akkucsere otthon... [link]
-
danih
veterán
így van, az usb max 500 mA-t küld a cuupk fele, ebből rögtön lejön 200-300mA amennyit a tab használat közben megeszik (kijelző- és kapcsolat-függő), szóval marad kb 200mA ami valóban a töltésre megy...
A hálózati töltő 2000mA-t (2A-t) ad, ezzel nálam 0-ról kb.3 óra alatt töltődik fel amikor ki van kapcsolva, szóval ki lehet számolni, 200mA töltés mellett mennyi időbe telik a dolog
-
sonye
senior tag
Most arra gondolsz, hogy a 220-ba van dugva a TAB és tölt, vagy arra, hogy a számítógépen van és onnan tölt?
Mert egyébként gépről tölteni sok értelme egyrészt nincs, másrészt meg akkor minek a TAB-on net, ha a gépen úgyis van.
Ha meg nem a géppel töltöd és nincs net, akkor a wifi beállításoknál állítsd be, hogy mindig legyen net. Van esetleg marketen progi is keep wifi alive. Be kell állítani, hogy mindig legyen aktív és akkor töltés közben is lehet netezni.
-
Sify
senior tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is tulajdonosa vagyok egy ilyen készüléknek. (P1010 3G nélküli)
Nagyon szuper kis készülék. :-)
Sajnos adtak hozzá egy térképszoftvert (Sygic) amit nem lehet regsiztrálni mert a regisztrációs kód hibás. Esetleg járt már így valaki?USB töltésnél valahogy rálehet venni hogy nettezni lehessen rajta? Nincs Wifi hálózat. Régen volt egy ASUS PDA azt rádugtam usb kábelre és lehetett használni rajta a nettet.
-
csabibmx
tag
Egyszer próbáltam iphonra bt-n keresztül filet küldeni Samsungról.(már tudom nem lehet)
A bt kapcsolat összeállt de a telóm az iphonet hangeszköznek ismerte fel.
Innen jött az említett ötletem.
Valóban egy hívás átirányítás bt-n,ha működik.
Értelme max. annyi,ha csörög a tab de nem szereted a headsetet a füleden akkor "normálisan" is tudsz hívást fogadni,átirányítás nélkül.
Hallani én sem hallottam még ilyenről,ezért érdekel.
Tudom hülyén hangzik csak a technikai része érdekelne működik e?Bocsi 2x küldte de nem tudom törölni.
-
csabibmx
tag
Egyszer próbáltam iphonra bt-n keresztül filet küldeni Samsungról.(már tudom nem lehet)
A bt kapcsolat összeállt de a telóm az iphonet hangeszköznek ismerte fel.
Innen jött az említett ötletem.
Valóban egy hívás átirányítás bt-n,ha működik.
Értelme max. annyi,ha csörög a tab de nem szereted a headsetet a füleden akkor "normálisan" is tudsz hívást fogadni,átirányítás nélkül.
Hallani én sem hallottam még ilyenről,ezért érdekel.
Tudom hülyén hangzik csak a technikai része érdekelne működik e? -
Alukard
senior tag
válasz
csabibmx
üzenetére
létezik egy olyan szolgáltatás (nálunk nem tudom mi a helyzet), hogy ugyan arra a telefonszámra 2 SIM kártya van, egy elsődleges és egy másodlagos és beküldött sms kóddal lehet váltogatni a 2 közt...
De hogy ilyen bluetoothos megoldás legyen... furcsa... a másik telefonnak támogatnia kéne a kliens oldali hands-free -t ami nem szokott jellemző lenni... telefon alakú headsetnek nem igazán látom az értelmét... szóval eléggé "érdekes" 5let...
Esetleg tudsz már működő példát erre a megoldásra?
-
csabibmx
tag
Kedves 3G Tab tulajok.Próbálta már valaki headset helyett mobilra kihangosítani a Tabot?Úgy értem mobillal párosítani és úgy fogadni a hívásokat?Esetleg kipróbálná valaki?Tudom hülye ötlet de érdekelne.Köszi
-
danih
veterán
Hivatalosan nem hiszem (max ha kevés 7'-es tábla jön ki, és a Samsung egy második fellobbanást remélve beküldi konkurenciának a HTC Flyer ellen, ami viszont tuti megkapja), viszont nemhivatalosan (XDA) szinte biztos vagyok benne, hogy lesz. Már most is van egy nagyon kezdetleges változat.
Kérdés, hogy kell-e
-
Alukard
senior tag
Voltam ma a Vodkánál a mamutban... volt kitéve egy 10.1-es tab

Iszonyat jó a honeycomb
EyeCandy van bőven, de nem megy a ahsználhatóság rovására!
Remélem lesz a 7es tabra is, bár... majd kiderül, egyelőre beérem a gingerbreadre is
-
TTomax
félisten
Az akkum is jobban bírja úgy látom..
-
Alukard
senior tag
válasz
Darellus92
üzenetére
ha gyárin akarod tartani akkor várd meg a kiesen keresztüli frissítést, ha nem... akkor [link]
-
Darellus92
aktív tag
Nekem minden full gyári. Hogy frissíthetek Ginger-re?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Az lenne hozzátok a kérdésem hogy sim kártya nélkül lehet használni mint tabot ? Wifin keresztül mindent lehet vele frissiteni gondolom . Köszi a választ elöre is !
-
TTomax
félisten
Ginger-t senki sem rakott még fel?
-
tybsen
addikt
-
PaFec
aktív tag
válasz
üzenetére
internet beállítás Itt mendent megtalálsz
-
törölt tag
üdv
akinek t-mobilos a készüléke
megnézné nekem a hozzáférési pontnál a web,n,walk nevűnél
vagy ami van neki hogy mit kell beállítani hogy 3g internetezhessek ,köszönöm. -
sonye
senior tag
Na már van 7 colos konkurens tablet.
Annó valaki épp kérdezte itt a fórumon.http://androidhungary.com/2011/05/matol-magyarorszagon-is-megvasarolhato-a-htc-flyer/
Na azért az ára elég húzós jelen pillanatban.
Mire a TAB lassan 100 alá esik megjelennek ezek? -
törölt tag
Sziasztok!
Van egy p1010-es tabom, probaltam odinal frissiteni bebootol aztan android.process.media fc és ujraindul, probaltam resetet stb download es recovery van viszont ha kikapcsolt állapotban töltöre teszem akkor egy fél percig tölt aztan sötet kijelző, mi lehet a baj?:S remélem nem alaplaphiba vagy ilyesmi:S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)