- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zekk007
aktív tag
azt honnan tudom meg hogy magyar vagy sem? én már így vettem át ismerőstől mert nem ért hozzá de s gondoltam akkor megcsinálom én mert ha bejön a download mód csak nem lehet akkora a baj de csak gondoltam.... próbáltam 2 gyárit és 1 costum romot is de mind1ik-nél megállt a samsung feliratnál és nem megy tovább.... odin-nál semmi hibaüzit nem kapok redesen felmegy... még annyi hogy 1 fájlosat raktam odinnal mert csak azt találtam nem tudom ez oszt vagy szoroz valamit.... akkor folytassuk a topikjában ha gondolod...
-
-
Coc@s
őstag
Még az este/éjjel föltettemm a svájcit.
Látszólag hiba nélkül fölment, de amikor a PIN kódot ill. a céges dolgok miatti másik PIN-t kérte, ott megállt, aztán újrabootolt, és ezt ismételgette.
Kínomban rátettem a magyar vodás 4.2.2-t, azzal meg hiba nélkül megy, minden beállítás, app, stb... megmaradt.
Ma azért még egyszer megpróbálkozok a svájcival, hátha mégis volt valami apró gebasz. -
-
Coc@s
őstag
Köszi a választ. Eddig nem nagyon foglalkoztam ROM cserékkel, csak mióta a TAB-ot használom érdekel.
(Céges, garis telefonnal nem akartam játszani.)
Gondoltam, hogy így van, ahogy írod, hisz nyilván nem gyártanak különböző vasakat a szolgáltatóknak, de a "tudtam, tudtam, csak nem sejtettem" effektus azért bejátszott.Honnan, mit javasolsz esetleg, ami probléma mentesen használható?
A SIMLOCK-ot ez a ROM-csere ugye nem oldja fel? (Vagy ezt rosszul "nem sejtem" ?) -
Sunyista
tag
Szia mycso!
Egy recovery flashelése maradt félbe.Kipróbáltam, de hagyományos módon nem tudok download módba lépni, viszont ezzel a képernyővel (firmware upgrade encountered an issue...) látja az Odin, tehát megjelenik hányas portra csatlakozik, illetve az "Added!" üzenet... (egyáltalán ilyenkor működik-e az odin rendesen??) Valamint azt is kipróbáltam, hogy esetleg adb látja-e a tabot, mert ott is ki lehet adni reboot download parancsot, de sajnos nem látja.
Ilyenkor jó az 1 fájlos gyári, amit végre 6 óra letöltés után megkaparintottam Sammobile-ról?
-
Grendar
csendes tag
Mint említettem, az eredeti softot tettem fel, a tab felajánlotta a frissítést ( t-home-s jelly bean 4.2.1) fel is ment rendesen, és ki is írta a tab, hogy a frissítés sikerült.
Rendesen működik is a szoftver.Gondolom még nincs frissebb verzió így egyenlőre nem probléma, ha nem frissít a tab, de azért mégis bosszantó és zavaró hogy egy rootolatlan módosítatlan érintetlen gyári softos tab ilyen hibaüzenetet írjon ki.
Ha most ezt írja ki, gondolom akkor se akarna frissíteni, ha kijönne valamilyen frissítés.
Akkor írja ki a hibaüzenetet, ha a tab beállításainál, a névjegynél rámegyek a frissítésre.
Nem dobálja fel az üzenetet automatikusan, hanem csak akkor, ha rányomok -
gcsikos
tag
-
SimonJanos
aktív tag
Nálunk történt egy érdekes': root-olt volt a Tab (Odin + CF-Auto-Root-espressowifi-espressowifixx-gtp3110.xxx) és mégis ott volt a popup ablak hogy szv.frissítés...!
Felment, a root persze kilőve, de még a SuperSU is fent maradt, csak persze nem tudott binárisan frissülni.
Így utána root és minden OK.
Azóta amúgy ha 'frissítésre bökünk, akkor kiírja fent már leírt "hibajelzést". -
SimonJanos
aktív tag
Köszi!
Az elsőre linkelt (amit "kaptam") leírásban LE van.De amúgy eleve ez a gondom a már root + s.u. készüléken is:
nem láttam hogy lehetne-e SD-kártyára áttenni az alkalmazásokat.
Ez már gyanús volt, de feltettem egy AppMgr III (App 2 SD)-t és:
"A készülék nem rendelkezik valódi elsődleges külső tárolóval vagy az elsődleges külső tároló csak emulálva van..."Ugyanott vagyok.
Abban reménykedem, hogy a root jogokkal legalább a PPP Widget-el összejön hogy USB-n keresztül stick modem-el tudjak 'netezni...
Ui: a cwm-root-gtab2.zip eleve "signature file verification failed" volt.
-
sonye
senior tag
Hát nem tudom.
Én alapon levelzés ph és max enmyit használom
A P1000 így elvolt tényleg 1 hétig
Ez meg max 3 nap.
És szinte ugyanaz a rendszer csak jobb kijelző é gyorsabb proci.Hogy tudnám megnézni mi merítheti?
Az akkuhasználat szerint az android rendszer és a kijelző a legtöbb akkufogyasztó.
Lehet, hogy a 4.1.2 hibás, amit frissítettem? -
Deadeye74
csendes tag
(#3918)weeman1, (#3919)mycso: Köszönöm a választ én is erre gondoltam, de a letiltásnál nem a teljes hálózatról tiltanak le? Tehát semmilyen szolgáltató kártyájával nem használhatom? Vagy T specifikus blokk is van?
A másik, a srác szerint az IMEI szám meg lett változtatva, hogy ne tudják letiltani. (hmm, ehhez nem értek, de olvastam valamelyik fórumon, hogy ilyen van.)
-
Ntes
tag
Nincs másik hasonló USB csatlakozóm hozzá.
Note 2-vel is próbáltam, de azzal is ugyanez van.
Az IDOM-nál semmi nem változik. Win7 alatt próbáltam utoljára gyári romot feltenni, akkor anno jó volt.
Amúgy ha Kies-el próbálnám használni, akkor csak annyit ír ki, hogy Csatlakozás, és körülbelül ennyi. -
-
V0yager
csendes tag
Köszönöm, bár a P6200-esben valamivel erősebb Soc van mint a 3110-ben. Asztali gépen Chrome böngészőben is meg lehet nyitni a pdf fájlokat talán ez terheli legkevésbé a processzort, a böngésző címsorába ezt írva: file:///C:/ és mint egy ftp szervert lehet használni, a pdf fájlra kattintva megnyitja a böngészőben a dokumentumot. Nincs androidos készülékem ezt nem tudom kipróbálni tableten, hogy működik-e. Egyébként ez a legdurvább pdf fájlom egyike ha ezzel is megbirkózik akkor megfelelő lesz a készülék.
-
sonye
senior tag
Helló mycso!
Átpártoltál TAB2-re te is?
Hát jó ötlet, hogy lehet telefonálni, de egyben kicsit fura is. Annó pont ezért tetszett meg, de szerintem ezek az eszközök nem is valók telefonnak. A 3G funkciót sem használtam mert külön előfizu vagy kártya kell hozzá.
Nemsemmi, hogy rögtön úgy kezdett a TAb, hogy frissítés 4.1.2-re.
Sok változást nem látok, de fura, hogy lett felső és már alsó vezérlőmenü is van.
Eddig az előző verzión nem foglalt ennyi helyet.
Gondolom el lehet rejteni, de mivel? Tipp? -
Stephan89
aktív tag
Ugy nez ki csatlakozo hiba. Mit javasoltok, 8 naposban vissza vigyuk, vagy inkabb szerviz? Csak mert egyaltalan nem biztos, hogy amit kapnek cserebe azon nem jon elo a hiba, mivel ezen is csak random modon mukodik. Szerviz meg lehet cserelne a csatit. Haztol hazig garancia ennel igenybe veheto?
Ahogy olvastam ez sajnos nem egyedi gond, ezert is gondolom, hogy cserekeszulek is lehet hibas.
Aki gyari fulessel hasznalja, honnan szerzett olyat es mennyiert? En nem kaptam.
Udv.
-
noto
senior tag
Köszi!
Ugyanezt látom csak nekem nem cm10 volt
Egyik alkalommal cm5 masodjara cm 4 volt gondolom akkor masok usb portba dugtam asztali gepen
Èn meg azt gondoltam hogyha kék lesz a start gomb akkor kell inditani nem mertem startot nyomni azt gondoltam hogy még olvas valamit
Igy màr tiszta este leszek gép közelébe akkor neki ugrok ujból
Köszi!
1.85 odin van fent -
noto
senior tag
Köszöm mindenkinek a segitséget!
Ha jol értelmezem akkor elèg a gyári rom visszapakolàsa ha gond van mert akkor abba benne van az EPS mappa ami most a gépemen is van?
Ez enyém gyári független
Bocsànat ha értetlen vagyok:-(
Roothoz mostmég nem merek hozzá fogni ugyhogy menteni se fogom tudni az Eps mappat egyelőre -
Rossi1908
csendes tag
Visszavittem a T-hez a Tabot, elküldtük szervizbe. A faszi aki rendezte a papírmunkát, azt mondta, ha a szervizben rájönnek arra, hogy rootolt volt a Tab, akkor el is utasíthatják a javítást. Pénz ellenében sem kötelesek megjavítani!!! létezik ilyen??? oké, hogy elvesztem a garanciát, de attól függetlenül javítaniuk kellene, nem!?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th Gen 64Gb Wi-Fi + Cellular Sim Kártyafüggetlen, Újszerű
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- APPLE iPad 10,9" (10th gen) 64GB Silver (OLVASD EL!)
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest