- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RSteve
tag
válasz
Szulita28 #3440 üzenetére
"ICS-t azonnal frissíteni 4.1.2-re."
Az utolsó oldalon is megkérdezték már, de nem nagyon látok rá választ. A T-s tulajoknak melyik hivatalos 4.1.2-öt ajánljátok? Melyik nyelv ami bevált? Vagy bármelyik európai jó? Gondolom akár a Telenor vagy Vodást is fel lehet rakni. Csak a tapasztalatok érdekelnének. -
mycso
veterán
válasz
Szulita28 #3033 üzenetére
Nem kell semmi ilyesmit használni, az androidnak nagyon jó a memóriakezelése.
VISZONT egy dolog kell hozzá, megfelelő mennyiségű ram, de ez esetben nincs probléma, hiszen van 1GB.Szépen a memóriában tartja az alkalmazásokat, így értelemszerűen gyorsabban fognak azok indulni. Ha viszont egy memóriaigényesebb alkalmazást indítunk, akkor szépen automatikusan kilövöldözi a ramban tárolt, de nem használt folyamatokat/programokat.
Tehát mondhatni, az androidnál annál jobban működik ez, minél kevesebb a szabad ram. -
válasz
Szulita28 #2856 üzenetére
Ha csak wifis a tabod akkor egyszeru a frissites fentebb mar leirtam pontosabban linkeltem [link] igy nem olyan veszes es atlathato,mycsoe kicsit osszetettebb,remisztobb...olvasd at amit linkeltem frissitesi leirast...ertelemszeruen neked ha wifis modelled van a p3110 rom kell majd. Ha gsmes akkor p3100...ne felj ha nem rugod szet a kabelt frissites kozben akkor nehez lesz elbacni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest