- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
maul01
csendes tag
válasz
gyuri2008 #439 üzenetére
En napi rendszeresegel hasznalom a GPS amit mar az elozzo hozzaszolasomban is leirtam ketkedve akartam eloszor hasznalni de probakepen vittem magamal hosszu utra, a kamionban van gyari GPS de akkor dobentem meg mikor gyorsaban talalt jelet mint a gyari napi 8-10 orakat navigalok vele es eddig nem tapasztaltam semi hibat gyorsan talal jelet amit meg talalt nem vesziti el es pontosan oda navigal megadot cimre. A tukrozodesre nem tudok mit irni vettem ra foliat meg a kamion fulkebe maskep sutbe a nap mint egy szemely kocsiba.
-
maul01
csendes tag
válasz
cafatmaister #378 üzenetére
Kosszi kiprobalom
-
maul01
csendes tag
Nem tudom hogy tapasztaltatok amikor a gyari lejatszon nezzek filmet egy ido utan megjelenik egy kis lakat a jobb felso sarokban es nem tudok kilepni a lejatszobol,film nezzesre ti a gyarit vagy valami mas lejatszot hasznaltok ?
-
maul01
csendes tag
Boldog tulajdonosa vagyok egy feher kutyunek amiert ezt valasztotam Angliaban elek es kamionoskent dolgozom nekem nagyon fontos a hordozhatosag a GPS .Mivel a munkamal jar szeretnek kicsit irni a gps funkciorol eleg gyorsan talal jelet pl:Eszak Anglia Newcastle tol 30 km kis faluban kb 40 masodperc alatt talalt jelet amit utana szepen ragaszkodot is hozza es teljesen pontosan navigalt is a megadott cimre.Nekem teljesen eleg a wifi mivel minden kamionos parkoloban es gyorsettremben van ingyen wifi szolgaltatas es egyszeruen tudom tartani a kapcsolatot a csaladal.A tobbi funkcio film nezzes nekem eleg a kepernyo hogy megnezzem a kedvenc sorozatomat vagy filmet zenet ritkan szoktam rajta hallgatni .Teljesen elegedet vagyok vele es az ara is barati nem kell laptopot magamal hurcolni es ami nagyon fontos hogy csak be teszem a kabat zsebembe es viszem magamal nem kell ott hagynom a kamionba.Mindenkinek csak ajanlani tudom aki sokkat utazik es nem ragaszkodik a telefon funkciohoz arra nekem van egy jol bevalt regi 6300 amit nem feltek ha a zsebemben van pl rakodok vagy potkocsit akasztok ossze.
ui Feher szinben nagyon szep persze ez szubjektiv velemeny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest