Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
válasz
TazLeacher #152 üzenetére
Ezt full megértem. És itt tényleg csak a saját elvárásaim néztem tehát garancia és hasonlók nem nagyon érdekelnek sőt nekem egy jó állapotú használt és egy új között kb nulla a különbség. Igénytelen vagyok ilyen dolgokban.
-
David75
őstag
Tehát akkor ez a kb 1%-nyi rétegnek kell akinek kell valami mobil os de okostelefon nem?
Az üzemidőt hanyagoljuk mert nincs olyan kicsi telefon ami kisebb mint egy plusz akku...
Végül az árról amit úgy nyomattok: parnerogsm 75k xxl gsm 73k
A kérdés most akkor az hogy tényleg annak a bizonyos 1%-nak csinálták?
-
David75
őstag
""Ki vesz ilyet?" Pl.
* aki reggel szeretné megnézni, hogy milyen lesz az idő, vagy átfutni a híreket,
* aki napközben néha megnézne valamit a wikipédián,
* aki a buszon elolvasna pár internetről letöltött doksit/cikket,
* akinek nyaraláskor vagy hétvégi városnéző túrához jól jönne egy GPS,
* aki gyakran használ (pl. angol) szótárt,
* aki a munkahelyen hallgatna néha egy kis zenét,
* aki miközben vonatozik, megnézne egy kihagyott sorozat epizódot,
* aki néha elütné az időt valami egyszerűbb játékkal,
* stb.
Fenti célokra remélhetőleg ez az eszköz alkalmas, és mint egy másik thread-ben már írtam, a nagyobb kijelző és a nagyobb aksi miatt akár alkalmasabb is, mint egy okostelefon, nem beszélve arról, hogy fele vagy harmadannyiba kerül (l. Galaxy telefonok). És így nem kell kidobni a régi telefont sem, ami ugyan buta, mint a föld, de megbízható, kicsi, a hangminőségével semmi baj, és több napig bírja töltés nélkül."Szerintem ezekre mind elég egy okos telefon is sőt ugye mire másra találták ki az okostelefonokat ha nem erre? Méghozzá egy galaxy s nem kerül 3x annyiba sőt kétszer annyiba se mint ahogy írtad hanem olyan 10-15k-val drágább max. Tehát a kérdés áll mégis ki a franc vesz ilyet?
-
David75
őstag
Hát nem hinném hogy nagy sikere lesz ennek a cuccnak. Nem tudom, hogy ki a célközönség miután ha valaki androidban gondolkodik úgyis olyan telefont vesz méghozzá nem sokkal drágábban kap egy galaxy s-t. Ha valakinek androidos telefonja van az mellé meg minek?
A kijelző méretet is baromságnak érzem főleg sokan már rondának tartják ezt a felbontást 4,3"-on is.Elég lett volna egy 4"-os kijelző. Filmnézés szerintem kb 15"-nál kezdődik youtube-ra meg elég a 4" illetve szerintem minden más felhasználásra is. A dizájn szerintem borzasztó tehát az se fogja nagyon eladni. (pedig ha csak 4" lenne és wave 2 vagy omnia7 külsővel rendelkezne máris kelthetne egy kis birtoklási vágyat)Hozzátenném hogy az ipod touch-nak se látom a létjogosultságát hogy miért venne i4 helyett valaki touch-ot inkább csak a külseje adja el.. Szerintem az apple lelőhetné valami iphone minivel nyugodtan a touch sorozatot.
A fórum pedig a samsung illetve a kevesebb számban megtalálható apple trollok miatt elég okádékra sikeredett. Nem értem miért nem törölték a fél topic-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest