- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Nekem is laggolt a gyári, meg volt olyan,hogy mire bejött az kész katasztrófa volt. Lecseréltem Exdialer-re(+névjegykezelő) azóta tökéletes és villámgyorsan bejön. Próbáld ki szerintem nagyon jó.
(#51958) Akee: Jaja nálam is ez a helyzet volt. Meg próbáld ki a nova launchert , mióta megvan imádom egyszerűen. Nagyon szuper. Milliószor gyorsabb,meg dizájnosabb mint a gyári tw. Vagy mw. Tökmindegy
-
roberto211
őstag
válasz
dobobazsy #51853 üzenetére
2 nap múlva helyi idő szerint 11:25-kor és rá 5 percre tehát 11:30 -kor már sammobileon letölthető lesz...
(#51857) dobobazsy: semmi gond, de komolyra terelve a szót ezt senki nem tudja.
Talán 1-2 hónap de legalább a jelek szerint nem olyan tw lesz rajta mint most. Ez már egy előrelépés.
-
roberto211
őstag
válasz
koxminator #51452 üzenetére
majd írj beszámolót hogy milyen az eldzsííí
-
roberto211
őstag
válasz
emily92 #51441 üzenetére
Kellett neked gsm boltba venni. Kb 200x kiveséztük a témát ,hogy NEM SZABAD ÉS NEM ÉRDEMES gsm bolt-tól főleg gsm garanciás s3at venni. Nem egy forintos cuccról beszélünk. Vagy használt és gyári/szolgaltatoi garis vagy kiadsz érte többet ha mindenképp újat akarsz. Küzdhetsz most velük.
-
roberto211
őstag
De legalább most már tudom mi az a kozmopolita.
-
roberto211
őstag
válasz
Ambavir #51239 üzenetére
Fórumokban tilosak ezek a témák,tehát itt ne nagyon keress választ mert nem fognak erre válaszolni aminek az indoka az,hogy ha segít akkor repülhet innét meg maga az egész ph-ról,meg nem nagyon szokás ezekről beszélni. Ha valaki akar segíteni akkor megkeres privátban, de itt tuti nem fog(vagy igen). Egyébként nekem is elsőre a cosmopolitan magazin jutott eszembe mint mgTerminatornak.
(#51246) Gizmo94 : Gondolom akkor innét vették a magazin nevét is
-
roberto211
őstag
válasz
lasvegas #51104 üzenetére
Lehet venni függő telót de járj utána,kérdezd ki,ph tagságát nézd,értékeléseket,stb,stb. S3-am itt vettem ph-n szintén,vodába lett vásárolva, de igaz független,kikérdeztem az embert,és megmutatta a szerződést is,adás vételit is(mi is írtunk) ,hogy cég vette .. Ha azt írja az illető és semmi bizonyíték nem támasztja alá,hogy "fater/muteré az előfizetés 1x éve" akkor nem kell vele foglalkozni. De ki lehet fogni jókat . Gsm bolti "garanciás" sz*rt szerintem felejtsd el. Nézz Gyári/szolgáltatói garisat, tartozékaival,....
-
roberto211
őstag
Az szerintetek miért van,hogy kapcsolom be a wifit s3-an, és a routerre nem akar csatlakozni. Van a "fő" tehát maga a modem ami wifis/router és van még egy router (tp-link) az elsőn . A "modemre" csatlakozik(de ez nem jó mert alig van jel) a rendes routerre(tp-link) pedig nem ,azt írja ki,hogy "kikapcsolva" a telefon. Eddig működött minden,jó volt. Most valahogy megbolondult. Ötlet?
-
roberto211
őstag
válasz
balazs0102 #51042 üzenetére
Leaked van
-
roberto211
őstag
Na. Tehát:
Felraktam legfrissebb cm-et+nova launchert. Valami eszméletlenül brutálisan gyors, szép ,letisztult,nincs a bekapcs.-nál az ideiglenes "röcögés" nincs az,ha megnyomom a home gombot egy appnál akkor várok pár mp.-et és csak utána zárja be ,hanem azonnal,tehát nekem egyenlőre nagyon tetszik . Nem lassul,nem mikrolaggol.
Szerk: Más: Pár hete megrendeltem ebayről egy alu hátlapot. Recsegés teljesen megszűnt, és nem tudom,hogy mi köze hozzá,de még a bekapcs-hangerő gomb is mintha feszesebb lenne. Nagyon szép dizájnt ad neki, és a hátlap szélén sem ez a gagyis műanyag van mint a gyárinál. Tehát nekem nagyon bejön. Ami hátránya van,hogy az s-line tokba nem fér be most ilyen bújtatós-t használok de félek,hogy ha kiveszem kiesik a kezemből,leejtem és kijelző betörik. Erre valami megoldást találok majd.
-
roberto211
őstag
Feltettem a MIUI v5-öt. Egyenlőre nagyon tetszik,villámgyors,letisztult,stb. Egy valamit viszont még nem tudok.
Ugye a gyári romnál úgy van,hogy alul van egy olyan "gomb",hogy alkalmazás. Itt meg ugye Telefon-Személyek-Böngésző-Üzenetek van. Nem tudjátok,hogy lehet kitenni oda vagy kicserélni az egyik "gombot",hogy legyen olyan mint a gyárinál az alkalmazások és bejön a menü? Mert ez az egy zavar, Egyébként egyenlőre nagyon tetszik és gyorsabb mint a gyári szerintem. -
roberto211
őstag
válasz
roberto211 #50853 üzenetére
Bocs 47 félrenéztem
Lejart a szerk.
-
roberto211
őstag
válasz
FrankMonzano #50841 üzenetére
Most döntsd már el milyen állásponton vagy.
először laggol az s3 most meg azt mondod,hogy nem. Érdekes nekem egyszer nem fagyott le úgy,hogy ki kelljen venni az akksit,néha néha vannak röcögések mikor 200app van megnyitva és nem zárom be rendesen dr ennyi. Vagy is de egyszer fagyott le úgy,hogy restartolt de az is csak a f*s viber miatt azóta sem használom. Nincs rajta millio appom csak ami kell ,általában bezárom rendesen appokat mindig,naponta cleanerezem, és így egész elfogadható,sőt. Neha neha roccenesek meg az android miatt van. Optimus g re.visszatérve kivancsi leszek meddig lesz hivatalos support,de nem sokaig szerintem,meg maga a gyari sw kinezete sem vmi huhh de nagy cucc. Motionwiz meg eleg pofas szerintem. Samsungot nem nagyon tudja egyenlore megszorongatni senki az apple kivetelevel de ez egy mas ugy
(írásért bocs s3rol vagyok )
#50847 bancsi87: A "frissítés" nem ota-n jött? Meg úgy vettem le,hsz-ek ből,hogy csak egy "kisebb" update féleség. De javitsatok ki ha nem.
-
roberto211
őstag
válasz
Ambavir #50814 üzenetére
SZÚÚ-SZÁÁ! Mély levegő!
Idegesen nem lehet megoldani egy problémát sem
Egyébként végre van itt egy nő is és látom,hogy érdekli ez a téma. Lány ismerőseim tudod mennyire érdeklik ezek az IT témák? Eltudod képzelni. Mikor nagyon néha szóba jön,kb lesz*rják a fejem ilyenkor.
Ha meg van ilyen mint te,hogy érdeklik ezek a témák akkor azért a férfiakban előjön az előítélet,hogy (blablabla nő maradjon a konyhában,meg gyerekeknél ,tini/fiatal korban a ......) na meg a büszkeség is .. De itt mindenki csak viccel veled ilyenkor nem komolyan gondolják.
-
roberto211
őstag
Az mitől lehet,hogy ugye van az s3 nál ez a "intelligens jelzés" ami annyit takar ugye,hogy ha nem fogadott hívásom van és felemelem akkor rezeg egyet. Na ezt most nem teszi pedig régen okés volt vele minden. Mozgás meg ilyenek minden be volt kapcsolva.
-
roberto211
őstag
válasz
kengyel #50697 üzenetére
Nem jársz rossz topicba. Az ilyen is-is topic.. Ez a jó.
(#50698) rankesz: Htc one nál az van,hogy ha pl valami van vele és szét kell szedni, szétszedni szét tudják de összerakni már úgy nem,hogy ne legyen nyoma. Tehát nem lehet úgy megszerelni,hogy ne legyen nyoma, sérülések,nyomok fognak rajta keletkezni ha netán ne adj isten vmi baja lenne. Valahol olvastam, nem tudom már hol. Sgs 3 nál a műanyag a "baj" akinek baj. Nokia áll szerintem most a legjobban unibody telóival ezen a témán.
-
roberto211
őstag
Ez köztudott nem annyira perfekt az illeszkedése a hátlapnak a készülékházhoz. Sajna,ez van. Nem rég rendeltem ebay-ről egy alu hátlapot mert ez a műanyag idegesít majd írok,hogy annak milyen az illeszkedése ha érdekel.(és persze ha megjön )
(#50681) Ambavir : Nekem is win8 van de tudok linkelni
-
roberto211
őstag
-
-
roberto211
őstag
válasz
Tankos5672 #50610 üzenetére
Szia! Az a hírem,hogy ez még mindig nem egy apróhirdetési topic, arra ott van ahova szépen feladtad a konfigodat.. Ha érdekel valakit az úgy is megkeres de nem ez a megfelelő topic.
(#50615) Kreky85 : Ezt akartam írni de mondom inkább nem
15-20p alatt full gyári állapotba lehet varázsolni.
-
roberto211
őstag
válasz
bbalika81 #50475 üzenetére
Nem nagyon sok mindent fognak csinálni vele, azt amit te is megtudsz csinálni. sw "update".
Nekem is ilyen meg szerintem mindenki másnak ilyen legalábbis gyári rommal. talán 4.2.2 be javítják de passz. Eddig én nem találkoztam olyan androidos telefonnal ami nem produkálta volna ezt.
Régebben volt kezemben egy galaxy ace full natur, tehát nem volt egyáltalán sok app telepítve meg semmi cucc, és volt olyan pár nap után kb 10mp volt mire bejött a tárcsázó. Mondjuk az nem telefon hanem inkább nem minősítem mi(legalábbis szerintem).. Cm el elfogadható de a gyári egy nem is tudom kifejezni milyen.
Tehát ne küld szervizbe nekem is ilyen, néha-néha lassan jön be a tárcsázó+home gomb sem azonnal reagál,de ha reagál nem akad legalább. Lehet direkt késleltetik vagy mit tudom én, ilyen"belső" szinten már nem értek hozzá
-
-
roberto211
őstag
Azt nem tudjátok mitől lehet,hogy fb on megy a chat gépen. De a telón a wifi be van kapcsolva. Érkezik az üzenet gépre megérkezik, telóra meg kb rá 2-3 percre,de van amikor egyből . Wifi jel kíváló(itt ülök 2méterre tőle) tehát ez nem lehet gond,hogy szakadozik. Valami ötlet?
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #50267 üzenetére
Azon már én is művelek majd dolgokat de s3 on azért nem mert számomra fölösleges, meg a samu apróságai hasznosak számomra így nem. De a tab en semmi ilyen nincs tehát azon már ügyködhetek.
-
roberto211
őstag
válasz
Zsolaf #50259 üzenetére
Akkor megnyugodtam
Tab 2 7" wifit szeretnék majd vásárolni mert így fölösleges lenne a 3g-s verzsön.
Ti/lányod,hogy van megelégedve a tab el? Mert a tab2 10.1 et is néztem ha jól sejtem kicsit erősebb a hw de az már nekem túl nagy az a baj. Azt hallottam,hogy kisebb akadások vannak rajta de mivel nincs számomra fontosabb samu által kifejlesztett szoftveres idézek "b#szások"ezért egyből tenném rá a cm-et... Te mit tapasztaltál a tab en?
-
roberto211
őstag
Kicsit OFF: Ha veszek egy tab2 7 wifis változatot. Akkor az s3al megbírom osztani a mobilnetet,hogy menjen a taben is ?
-
roberto211
őstag
-
roberto211
őstag
Nem hiszem,hogy minden feature benne lesz s3 ban mert akkor miért jött volna ki az s4?
Annyival nem tud többet,hogy érdemes váltani (na jó ez túlzás)max az anyagminőség meg a full hd kijelző+feature-ok .Tehát szerintem nem hiszem,hogy benne lesz minden lehet,hogy pont a Drama Shot nem lesz benne.
#50210) ittakary: Gondolom szarkasztikus akart lenni,nyilván ő sem gondolja,hogy 2betöltés és end
(#50214) ittakary : Erre azért még nem tennék fel 10ezer forintot sem. De legyen igazad.
-
roberto211
őstag
Legközelebb azért ne terjessz ekkora hülyeséget. Ahogy CHIPman mondta Fődarab cserénél vagy telefon kicserélésénél általában ÚJRAINDUL a garancia de ha nem akkor arra a fődarabra indítják újra a garit. Általában az előző szokott lenni,hogy a garanciaidő TELJESEN újraindul. Még akkor is megszokták hosszabbítani mikor a futár elviszi és a kiesett napokat tehát amíg nem nálad volt azokat a napokat is hozzá szokták írni.
-
roberto211
őstag
válasz
FrankMonzano #49932 üzenetére
Én megmondom mit csináltam volna. samuval írattam volna egy szakvéleményt. Oda vittem volna, oda adtam volna nekik mármint a vip.-nek a telefont+papírt. 2hét után mikor mondják,hogy semmi baja nincs akkor jöhet a fogyasztóvédelem,mert ezek a senkiháziak egytől egyig, úgy lesz*rják a törvényt ahogy van. De fogyasztóvédelemtől ők is berezelnek mert tuti van rejtegetni való dolguk de ha nincs akkor is ez,hogy vissza adják hibátlanként a telefont és egy fődarab hibás ,már ez elég súlyos. Ha nem rezel be akkor ,élesben ráküldeném a fogyasztóvédelmet de ennek kevés az esélye mert ahogy megemlíted rá 1 órára már adnak egy új telót vagy megjavítják. És akkor ennyi. Ezért nem veszek gsm bolt-tól, max fóliát de már azt se nagyon. Utálom őket egytől-egyik mint a sz*rt mert becstelenek,csalók,szélhámosok ráadásul 10ből9 úgy beszél veled mint ha ő tenne neked szívességet,hogy elad telefont. Bocs,hogy ilyen szavakat használtam de mikor ilyen storykat látom felmegy az agyam eléggé. Mióta tudom vagyis hallottam ,hogy semmit nem ér a gsm bolti gari,meg tapasztaltam,hogy a gyári gari mennyivel jobb azóta csak "használtat" veszek gyári garival. Ha a használtnak is lesz valami kisebb -nagyobb baja idővel(de nem szokott) akkor se rezelek be,mert beküldöm és megjavítják.
De általában itt ph-n legtöbbször olyanokat szoktam kifogni,hogy használt néven van hirdetve de olyan mint az új és ha nincs rajta fólia egyből megyek venni rá+tok és így ugyanolyan állapotba marad mert nagyon szoktam vigyázni főleg ilyen telókra mint s3. Neked is azt ajánlom inkább használt de GYÁRI GARISAT! Meg most nem azért de 100fölött már nem adnék egy s3.-ért. Max 95. -
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #49021 üzenetére
Nem az a baj,hogy legyárt alsó-középkategóriás telefonokat hanem azzal,hogy szinte használhatatlanok. Ace,gio,mini,y ezeket már akkor betiltottam volna mikor tervezték.. Galaxy S.-től kezdődött a használható kategória.
Visszatérve utoljára 1vs 2gb. Optimalizálják rendesen és figyeljenek oda a sw.-re (ha nem is annyira mint az apple) és egyből nem lesznek gondok,lassulások.
-
roberto211
őstag
Azon "vitatkoztok" ,hogy kevés az 1gb ram mikor a régebbi telefonok(ace,és társai) 512mb ram van benne(mondjuk ace-t nem hozom fel mert az minden csak nem telefon). Nem akarok most példálozni a konkurenciával de ha egy i4s 512mb rammal megbírta oldani,hogy röccenés és akadásmentesen fusson minden (igaz ios el) akkor szerintem egy samsung -android-al is megtudja oldani(vagy nem). HTC nél is 1gb al vígan viszi a telefont. Szerintem a szoftverezésen rettentő sok múlik ,és számít a hardver androidnál de azért nem ennyire. Hogy,lassan már 4gb ram kell 4magos processzorral,hogy kitűnően menjen a telefon akadás és egyéb lagmentesen. Már lassan eléri egy pc szintjét, de szerintem régebbieknél már most erősebb a sgs3. Azért ez kicsit durva. Ha odafigyelnének és nagy hangsúlyt fektetnének a szoftverre,hogy tényleg egyedire szabott legyen minden telefonra és nem csak arra pazarolnák az eszüket,hogy végtelen feature-t meg minden sz*rt beletegyenek akkor állításom szerint még 512 ram is elég lenne. De semmit nem lehetmár tudni.. Aki akar az s3-at vesz aki akar az s3 lte-t. Nem kell ezen vitatkozni,hogy ez vagy az a jobb-gyorsabb. Mindennél van "jobb".
#49001) Joachim21: Láttál te itt valakit,hogy itt árulja az s3 kiegészítőit,vagy maga a készüléket esetleg? Én még nem nagyon. Ez nem hirdetési topic hanem s3 al kapcsolatos dolgokkal foglalkozó topic. És az nem a tokra meg kiegekre és a készülékre terjed ki. Arra ott van a "új hírdetés feladása" . Egyébként tényleg nagyon ronda.
De lehet valakinek bejön.
-
roberto211
őstag
Ha gsm boltba lett vásárolva(tudom,hogy eredetileg a vodától ) akkor hiába viszed vissza a vodához ott nem fognak foglalkozni vele mert a gsm bolt buherálta a telefont és nem a voda. Nekem is vodánál lett vásárolva a teló(függetlenként) de egyszer sem történt velem ilyen tehát tuti ,hogy a gsm bolt piszkált bele(mert a voda nem csinál ilyet az biztos).
-
roberto211
őstag
Kb fél óra netezés-fél óra játék,facebook,általában wifi on,közepes fényerő és eddig bírja: LINK
Elfogadható?
-
roberto211
őstag
-
roberto211
őstag
AZ mitől lehet,hogy telót visszaállítottam teljesen gyárira (flash counter reset,3+1 file-os vodás romot tettem fel,stb) és a *#1234# -en belül csc-re unkown-ot ír?
-
roberto211
őstag
Valaki próbálta már? Tapasztalatok? Most töltöm le, holnap felrakom majd kíváncsi leszek.
-
roberto211
őstag
válasz
Kh@oSz #48068 üzenetére
Sajnos igen. Nekem is hasonló mint ami neked van csak nekem nem a töltőcsatinál hanem felül a sarokban,meg a hátlap közepénél egy kicsit ha telefonálok akkor érzem. De mindegy, belefér még.
#48070) w333: Gyári.
Gyári dolgokra esküszöm romokban is meg stb de nem ítélem el a customokat sem. Cm et majd egyszer kipróbálom.
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #48063 üzenetére
Tudom vissza is küldtem, és "hibátlan készüléknek" titulálták,azon az alapon,hogy összehasonlították más s3 készülékekkel és ugyanilyen. Igaz még csak nagyon kicsi a hátlap recsegés , de azért nem ezt várná az ember. Ha elkezdi jobban akkor visszaküldöm megint és nem nyelem már be ,hogy "visszadobják" megint. De szerintem a hátlap lesz az, kipróbálok egy másikat majd ebayről megrendelem meg amúgy is valami másikat akartam mert a gyári az nagyon ilyen olcsó hatást kelt számomra. Ha megjön majd írom,hogy mi lett. De sajna ahogy vissza olvastam itt is meg google ba rákerestem nem csak én vagyok így.. Mindegy remélem hátlaptól megjavul. s4-nél elvileg ezt javították,ahogy láttam.
-
roberto211
őstag
válasz
Jaffa75 #48056 üzenetére
Hát azért mert lehet,hogy a hátulját megvédi(bár nem azért veszem mert erre ott a tok,hanem mert idegesít a gyári hátlap egyszerűen
) ,de a kijelzőjét nem hiszem.
De akkor így megnyugodtam,hogy belefér.Meg így még szebb és még jobban megvédem a sérülésektől ha netán véletlen leejtem bár nem szokásom.
(#48058) Jadro : Nem vettem kötekedésnek
De egyébként eltaláltad. Ha itthon vagyok vagy csak a helyi közértbe megyek akkor tok nélkül hordom ,ha netán megyek hosszabb távra,buszon,stb,stb néha akkor felrakom az s-linet, de van olyan mikor egész nap így használom(s-line al). Másik meg átlátszó az s-line, és a gyári nem nagyon tetszetős , meg nekem ez a "recsegős verzsön" van,néha néha érzem-hallom ,hogy recseg a hátlap kicsit, és gondolom kipróbálom egy másik hátlappal mert az a sejtésem a hátlappal nem stimmel valami.
-
roberto211
őstag
A fém hátlapok (pl ilyesmi ) mennyire árnyékolják le a telót? Romlik tőle a térerő? Ha igen mennyit kb?
-
roberto211
őstag
jééézus.
Ez lenne majd a NOTE III?
4+4 mag,3gb ram,majdnem 6" kijelző?
mi lesz ez? Mondjuk ami nem tetszik a design,vagyis tetszik de ua nagyjából mint s3-s4. Kicsi újítás jöhetne.
-
roberto211
őstag
válasz
arti1121 #47722 üzenetére
Ha gyári garis akkor igen, de ha boltis akkor szerintem felejtsd el. Komolyabb bajnál lesz*rják az ember fejét és mire jogi úton lesz valami az több év. Tehát szerintem csak gyári garisat, bár panaszkodnak elég sokan a vip.-ra mégis 2012 év boltja .
Én megmaradtam ott,hogy gsm boltba max fólia,autós töltő,tok(de már ezt sem).. Meg maximum 10ezer forint értékig telefon,ha kell valami alap de amúgy nem..
Hogy hol érdemes? Pl itt(hardverapro) általában normális srácok vannak,korrektek és nem akarnak átverni,vagy expressz,stb. Amire figyelj az a szolgáltató függőség,hogy ha olyat veszel akkor kérdezd meg a múltját ,és ha hantázik vagy valami kamu szöveggel áll elő amit ki lehet szűrni általában akkor hagyd ott. Vagy expressz,gyári független gyári garival,vagy bármi ilyen apró oldalak, én a gsm boltokat messze kerülöm. 10ből 9 egy átverős,lehúzós,fűt fát ígérő,..... -
roberto211
őstag
válasz
Laca1212 #47654 üzenetére
Azt nem állítom,hogy gyári flip coverek vannak 1dollárért. Ezt tudom,hogy csak gyárit szabad venni nekem csak a fóliáról meg a s-line tokról volt tapasztalatom i4s.-re anno, és ezekre nem panaszkodhatok...
(#47658) mgTerminator : Én is így akartam mondani. Rosszul fogalmaztam,sry
-
roberto211
őstag
válasz
FrankMonzano #47623 üzenetére
Én ezért nem "rombolok"
Nekem tökéletesen megfelel a gyári rom, cm et kipróbálnám de abból a samu feature-ök kivannak véve,de gondolom a többiből is ki vannak véve ezért meg nem rakom fel.
Mikrolaggok néha-néha vannak de szerintem nincs az a androidos telefon(és nincs az a rom) amin egy mikrolagg sincs.
-
roberto211
őstag
válasz
Neworder #47543 üzenetére
Grat az s3.-hoz.
A tükröződésmentes fólia valóban egy kalap sz*r, mert "összefolyós","maszatos" lesz tőle a képernyő. Én sima átlátszó-fényest használok. Elvileg azért nem csinálnak olyan fóliát ami teljesen kimegy a széléig mert nem lehet vagy csak nagyon nehezen lehet lekerekíteni, legalábbis ezt hallottam. Én 1500ft.-os, japán fóliát használok superphone móriczba vettem 1500ft ,hibátlan.
Itt se megy ki a szélére de a kijelző a lényeg,és szilikon tok van rajta,tehát ha leesik nem karcolódik mert a szilikon peremére esik. Én nem válogattam a tokokba először ph-n vettem itt egy x-line szilikontokot ami ritka rossz volt olyan feszülös mint állat, aztán le is vettem, egyik fórumtárs ajánlására vettem egy s-line átlátszó szilikontokot a gigatelbe 1800ft és tökéletes. Szép,tetszik. Legalábbis nekem.
Nem csúszik, a széle direkt ilyen recés,. Nézz körül neten ha nagyon fontos a "teljes" fólia biztos árulnak de nem lesz vmi olcsó szerintem..
-
roberto211
őstag
Első hsz.-ben ahogy nézem ugye ott vannak a gyári romok. Az unbrick rom magyarra lefordítva mit jelent? Mert értelmesre nem tudtam lefordítani.
Rom az tudom mi csak a unbrick-et nem tudom.
-
roberto211
őstag
Az mitől lehet szerintetek,hogy google maps/navigáció nem talál gps jelet.?Szabad ég alatt,bennt,stb sehol. Net,gps mind a kettő bekapcsolva és az ég világon semmi. Ezért akarok vmi navigációt de! ha google navigációval nem talál akkor semmivel se gondolom.. Lehetséges elromlott a gps antenna?
-
roberto211
őstag
Valaki tud ajánlani valami offline gps programot,ami jó? Ki mit használ?
-
roberto211
őstag
válasz
KKevin #47240 üzenetére
Ha 2 gond van vele, akkor mind a kettőt megfogják oldani.
Ha tényleg nem volt leejtve (de ezt szerintem megtudják állapítani a szakemberek) akkor több mint valószínű kicserélik, ha a kijelző hibás,foltos akkor azt is kicserélik. Ezért jó a gyári garancia. Rendesek nagyon nekem már többször volt velük dolgom régebben.
-
roberto211
őstag
Én ilyet rendeltem. Bár nem hiszem,hogy besárgul de ha be akkor így jártam.
-
roberto211
őstag
I9300XXEMC2-höz pit file-t nem tudjátok hol találok? Vagy jó a régebbi is az tökmindegy?
-
roberto211
őstag
válasz
anti1966 #47171 üzenetére
Előző tulajt nem tudod megkérni? Ha nem akkor csak úgy működik,hogy a samsung szervizpontok egyikébe leadod. Vagy ha szolgáltatófüggő a szolgáltatóhoz is leadhatod de gyorsabbak szoktak lenni ha közvetlenül leadod mint,hogy szolgáltató->szerviz utána vissza szolgáltató és úgy vissza hozzád.
-
roberto211
őstag
válasz
arsenix #47064 üzenetére
Példádra írtam a samsungnak neten,és ha minden igaz elképzelhető,hogy holnap hívnak egyeztetés cáljából mikor jöjjön ki a helyszíni szerviz.
Majd írok mi lesz. Remélem nekem is kicseréli középső keretet,vagy csináljon amit akar csak hárítsa el a problémát,de gondolom csak azzal tudja elhárítani ha kicseréli középső keretet+amit úgy gondol. . . Idegesítő egy 100+ os telefonnál ez. De szerintem csak némelyik s3 ilyen, mert muternak s3 mini van és nem recseg nem ropog, gombok is hibátlanok tehát fasza. Remélem ez is ilyen lesz.. Nekem még csak kicsit kezdte el de elkezdte. Ilyenkor adok hálát az égnek,hogy nem gsm es gari van rá(mondjuk olyat alapból nem veszek), mert gsm boltok rász*rnak az ember fejére tisztelet a kivételnek.
(#47168) anti1966 : Sorozatszám alapján van beregisztrálva a my samsung profilodba tehát nem hiszem,hogy jó ötlet.
Azt hiszem imeit is kérik de már nem emlékszem pontosan tehát kivitelezhetetlen szerintem.
-
roberto211
őstag
válasz
arsenix #47064 üzenetére
Szerintem nem 2x. Mikor még sgs em volt(első), 3x hozta-vitte a futár mert a gombokat kicserélte a telemax és olyan ügyesen cserélték ki,hogy a töltő csati kis ajtaját nem lehetett kinyitni.
vagyis elhúzni.. Én azért nem mertem szervizfutárt/helyszini szervizt igénybe venni mert gondolom hülyének néznek, de ha neked is ez volt és kicserélték meg minden akkor lehet én is kihívom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest