- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
adammkaa #58024 üzenetére
Attól még nem biztos, hogy jó a kábel.
Próbáld ki másik kábellel, másik gépen, másik (alaplapi!) porton.
Simán lehet USB csatlakozó hiba is.
Írtad, hogy valami ezer éves p3 - al próbálod. Usb fel van installalva xp alá? Mert a régi alaplapoknak kell az alaplapi driver! Via4in1 stb.. -
havri1
félisten
válasz
Laca1212 #57864 üzenetére
Mármint teljesen gyári, sosem mókolt?
Akkor érdekes..
Az a baj, hogy nekem nexus - on volt egyszer ilyen, de megrootoltam, és toltam rá egy cwm-et.. Nem tudom mitől van sajnos.Lafaty: hagyd, teljesen felesleges felidegesítened magad, nem ér ennyit. Hátha eladja papírnehezzékként, és tanul a hibájából, és végre lesz egy olyan gazdája annak az LTE-nek, aki megerdemli, és tudja értékelni.
-
-
havri1
félisten
Hehe, nem vagyok kárörvendő, csak egy kicsit.
-
havri1
félisten
Angol MG4-et feltette valaki már?
-
-
havri1
félisten
válasz
roberto211 #57678 üzenetére
Köszönöm!
Én is havertól vettem, csak garipapir van. Bár ő Samsung szervizes, csak ha ő javítja, akkor pár napra nelkuloznom kéne.
-
havri1
félisten
Valaki gariztatott már úgy otthon, hogy nincs számlája, csak gyári magyar garanciapapír?
Nincs számlám, és azt mondja ügyfsz, hogy kell. Amikor kint volt a futár, azt mondta 1 évesnél fiatalabb készüléknél nem kell.. Lassan 1 éves, és gyűlnek a gondok. -
havri1
félisten
válasz
roberto211 #57619 üzenetére
Ne aggódj, van itt olyan kolléga, aki note 2 kernelt rakott s2-re. Igaz? :-D
-
havri1
félisten
Komolyan agyfaszt kapok!
Múltkor volt itt a szervizes, kábelt cserélt.
Azóta minden este, faszán töltött. Tegnap a kábelt levettem, odinoztam egyet.
Erre ma :100 azaz 100 a töltés, és 2 óra alatt 1 %-ot töltött!
Valami az adathasználat közben teszi tönkre a kábelt. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #57579 üzenetére
És szerintem nem sok (ha nem semmi) alapismerete nincs, ész nélkül nekiáll a romolásnak meg a kernelcseréknek.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #57537 üzenetére
Pedig egyszerű a válasz erre ;-)
-
havri1
félisten
válasz
davidcsaba93 #57438 üzenetére
És milyen hibával rendelted a javítást? Kijelző, vagy minden félét beleírtál?
-
havri1
félisten
A gyári sima email kliens milyen néven fut a telepítő system apk-nál? (tehát a zip-es romban)
Biz isten nem találom..SecEmail.apk
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #57358 üzenetére
Nem lehet, hogy a kernel van nagyon performance-ra állítva, és azért merül? CPU spy mit mutat átlag használatra?
-
havri1
félisten
válasz
BigBlackDog #57310 üzenetére
Navigon?
-
havri1
félisten
válasz
Dr_Senkihazi #57268 üzenetére
Ha másikban megy, az s3-ban nem, és volt gyári visszaallitas... Akkor nekem nincs több ötletem sajnos.
-
havri1
félisten
válasz
Dr_Senkihazi #57261 üzenetére
Ki kéne próbálni másik készülékbe is azt a sim-et, addig nem nagyon tudod kideríteni.
(#57262) Laraxior: Ez erre megy ki hidd el, ha nem így lenne, egész más kinézete lenne, meg a neve is. Ha 5 -ből 3 benézi, már megérte. Sajnos sok a figyelmetlen vásárló. Én személy szerint 2 ismerősömet kellett, hogy elkeserítsem. Hogy N8-at vettek..aha..dualsim, tv..15e. Jah..
-
havri1
félisten
válasz
Dr_Senkihazi #57259 üzenetére
Ma aktiválták a mobilnetet is? Nekem volt ilyen gondom. Telefon kikapcs, sim ki, be, majd restart..az nekem megoldotta.
Teszteljétek le másik készülékben is ha tudjátok. -
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #57211 üzenetére
Nova-t használok alapban, csak ameddig beállítgatom, addig van TW.
ADW-t még nem próbáltam, de megnézem azt is.
Lehte tesztelem gyári böngészővel, lehet az jobban bírja szuflával -
havri1
félisten
válasz
dancsuri #57207 üzenetére
De mivel telik meg? Tehát ezt szeretném átlátni.
A gyáriban ott a sok "szemét" (nehogy valaki félreértse, le a kalappa a Samsung fejlesztői előtt, de ezek 99%-t én sosem használtam). Ezek futnak háttérben, megeszik, oké, rendben.
De ha nincs fent semmi, csak az alap programok?
4.1.2 JB-t használtam az 512mb ramos Nexus S-en, és pont nem volt ilyen problémám...
Sose fogom ezt megérteni
Nekem arra lenne szükségem, hogy az exdialer mint tárcsázó, és egy normális böngésző (Dolphin vay Chrome) mindig legyen bent, és ezeket ne töltögesse újra random.Szerk.: Chromeot tegnap próbáltam csak ki, mert benne volt alapban Slimben. Dolphint szeretem, de nem vagyok röghöz kötött..
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #57199 üzenetére
Nah, újra. Stock 4.1.2 , remover, launchert benne hagytam.
Most bootol.
Eddig jó. 1 ablakban elférnek a telepített appok hehe. ram 448 mb free, sose volt ennyi. -
havri1
félisten
válasz
Bubukain #57200 üzenetére
CF-Root-SGS3-v6.4.zip ebben van
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #57194 üzenetére
Az lehet látod. ADW-t tuti nem pipáltam be.
Az elején, wipe után amikor lefrissíti a programokat (50/108 pl számolja) , majd amikor azzal végez, akkor azt dobja, hogy az android alkalmazások indítása. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #57118 üzenetére
Nah, adtam még 1 esélyt a removernek.
Stock 4.2.2 Leaked, frissen, formázva előtte, odinnal fel. Rá egy root, majd az app remover.
Első oldalon ami ki volt pipálva, azokat hagytam, második oldalon SIII specnél az összes Samsungos hülyeséget kiszedtem. Restart.
Android alkalmazások indításánál fagy, vagyis pörög a jel, de 12 perc után lelőttem.
CWM, Full wipe, restart
Beállítás varázsló leállt --> ok
Power hosszan---> bootlop -
havri1
félisten
EMF6 új vagy régi rom?
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #57146 üzenetére
Nekem is gyanús.. Más telefonnál nem tapasztaltam ilyet...
-
havri1
félisten
Slimrom sem az igazi, szívja az akksit keményen..
Ma délután kipróbálom az új stock romot, sammobilon a múltkor láttam a magyar xeh-nél újabbat, csak most nem jut eszembe..
Aztán cf-root, majd greenefy-vel lefagyasztok minden rendszeralkalmazast, amit amúgy törölnék, így meg is maradnak, de mégsem futnak. Mondjuk azt nem tudom, hogy a greenefy a szolgáltatást is hibernalja, vagy csak a programot...
Jó lenne úgy használni a gyárit, hogy 5-6 appot képes legyen folyamatosan memóriában tartani úgy, hogyha pl bejön egy hívás, ne zárja be a böngészőt. -
havri1
félisten
válasz
AMD_ok #57108 üzenetére
Köszi!
Jól hangzik, fogok még tenni pár próbát. Lehet mások az alkalmazások, amiket használunk, és emiatt van a memóriafogyás.
Slimnél még jó vagyok, az általam használt programokkal ( most pl Chrome-ot használom Dolphin helyett) még van 209 mb, viszont még egyszer sem zárta be sem az exdialert, sem a Chrome-ot.
Kernel is full gyári, beállítások?Laca1212 : A Facebook - ról szedi le a képeket, születésnapokat, névnapokat. Teljes méretben, full felbontásban.
-
havri1
félisten
válasz
AMD_ok #57098 üzenetére
Érdekelne mindenféleképpen, köszi!
Gyári rendszert jobban preferálom, mint a portolt romokat..
Nekem a gyárira ezek vannak feltelepítve :- Swiftkey
- HD widgets
- Viber
- MX Player
- Dolphin browser
- Titanium Backup
- exDialer
- Greenify Donate version
- Business Calendar
- SVOX - Classic Text To Speech Engine
- SVOX Hungarian/Magyar Mariska
- Enhanced SMS & Caller ID+
- Dropbox
- HaxSync for FacebookÉs amit rendszeresen használok :
- Talk illetve most a Hangouts
- Google maps
- Gmailhavri
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #57084 üzenetére
Kb minden fczett, amikor indult a rendszer. Valamit nagyon kivett, amit nem kellett volna.
Ez nem S3 volt?
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #57081 üzenetére
Nem.
AOSP alapra épül, viszont rengeteg dolgot vesz át CM-ből, AOKP-ből, amolyan egyveleg.
Nexuson használtam nagyon sokat, S2-re annyira nem jött be, viszont most úgy néz ki megint pár napig használom, mert eddig nagyon jó.
Akksira leszek kíváncsi, Nexuson bitang jól bírta. Igaz ott a kernelt kifejezettem slim alá gyártotta egy srác, nexus s-hez, így az rengeteget dobott rajta.Nincs meg véletlen az a rom, amit kipucoltál? Nekem nem nagyon jött össze sose az app remover, valami mindig keresztbe rakott. Vagy FC, vagy minden eltűnt
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #57059 üzenetére
Slimrom belakva, tárcsázó + dolphin futtatva háttérben, 280 mb szabad hely. És máris boldogság van:-)
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #57059 üzenetére
Slim-et felraktam, hát, gyári után ez maga a felüdülés ;-)
-
havri1
félisten
válasz
havri1 #57046 üzenetére
Ez egy restart után, csak a tárcsázó lett elindítva..elvileg ki van herélve a rom vagyis greenifyvel fagyasztva..
Nekem arra lenne szükségem, hogy tárcsázó, gtlak, és valamelyik böngésző maradjon a memóriában, hogy ne újra töltögesse.
S2-n ez vígan megvolt. Most vagy az S3 memkezelése szar valóban, vagy úgy tele van a gyári rom mindenféle szarral, hogy alapban felemészti a szabad ramot.
Tisztában vagyok az android memóriakezelésével, ne is ez a gond, de ez számomra nem elfgadhatatan, hogy egy szűz restart után szabad ram.
Itt van mellettem az S2, restart után 422 mb, S3, 218mb.
Elindítva exDialer S2-n : 408 mb
S3, 167 mb már csak...vicc -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #57045 üzenetére
Az nekem nem vigasz, olyan rom kell, amin 200 mb legalább van, mert nem hiszem el, hogy egy hívás, egy talk üzenet, és a böngésző már be is záródik, az android memóriakezelése miatt.
Gyári 4.1.2, ill 4.2.2 alatt is belakva 120-80 mb van nekem szabadon, ami kevés a multitaskinghoz... -
havri1
félisten
CM romot használók!
Egy belakott romon nézzen nekem valaki pls egy szabad ramot!
Köszönöm -
havri1
félisten
válasz
dancsuri #56952 üzenetére
Kicsit itt leragadnék ennél a kérdésnél.
Alapvetően miért kell a Google-nak tudnia, hogy én hol vagyok, hova jelentkezem be automatikusan a térképen, amit láthatnak a Google+ -os kontaktok, amiket automatán vesz vel nagyrészt a tudtom nélkül?
Pl minap néztem, olyan emberek vannak fent nekem a csoportomban, akikkel 2-3 levelet váltottam annó ebayen...Jó, a helyzetemet nem láthatják, na de kérem, akkor is.
Feltelepíted a Google+ -t mondjuk, és ha figyelmetlen vagy, az összes képedet fellöki fotózás után. (Dropbox ugyanez).
Régi térképnek elég volt a GPS, most az újnál már kell minden, hogy működjön. (Hozzáférhető helyadatok)
Nincs ülödözési mániám, na de ez már kicsit sok(K). -
havri1
félisten
válasz
roberto211 #56851 üzenetére
Igen, így jó a töltőd.
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
bandi0000 #56710 üzenetére
2G-3G ugyanolyan rossz?
(#56712) zlatan77: Galaxy Charging Current Lite tedd fel ezt, és lesd meg milyen értékeket produkál a töltőd.
-
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #56707 üzenetére
Érdekes amúgy, mert nekem tegnap a szervizes azt mondta önmagában ez nem elég..
Hogy adja le a javítási igényt az ember weben törödt kerettel?
Beírod, hogy el van törve? Gariban kicsit necces ez sztem
Melléírja az ember, hogy be van égve, vagy foltos a ragasztás, az csak dob rajta, nem? -
havri1
félisten
válasz
adammkaa #56641 üzenetére
A CM-et ne hasonlítsd egy AOSP stock romhoz, ennyi.
A kettő csak kinézetben hasonlít, kb semmi másban!
Ettől függetlenül, sztem jó csere lenne az N4, ne hagyd magad lebeszélni róla.
Hidd el, kurva sokan drukkolnak, hogy összejöjjön!
Viccen kívül, havernak az van, és sokat nyomkodtam. Gyors, és az övé még teljesen stock is, nincs buzerálva.
2gb ram ugye... -
havri1
félisten
válasz
roberto211 #56611 üzenetére
Prémium kategória alatt azt értettem, amit itt linkelt valamelyik fórumtárs, és állítólag futártól kapta (linkelve volt, jó drágának tűnt). Mert így ránézésre is látszik, hogy a 2 között van különbség. Ez marha gagyi.
Én nem vagyok nagy fóliás, az az igazság, mindig beleválasztottam a legszarabba állandóan
Brando fóliám volt talán a legjobb, meg egyszer egy kínai darab a 10-es csomagolásból, mert nem volt mind egyforma! Volt, amelyik az ujjhúzástól karcolódott, volt, ami fél évig is bírta, se karc, se ujjlenyomat..
De Az S3-on nem volt amikor vettem (használtan, fél éves kb), és mivel van pár mikrokarc rajta, így már nem láttam értelmét rárakni fóliát, és azt kell mondjam, sokkal jobb a használata fólia nélkül.
GG2 ide vagy oda, a por ha van a kijelzőn, és úgy húzod az ujjad, összekarcolja a kijelzőt. -
havri1
félisten
válasz
trobi28 #56599 üzenetére
S2-n használtam ilyen scriptet, és egyszer pontosan végignéztem, mit is csinál.
Wipeol cachet, dalvik cachet, és a beállításokat teszi alapra. Szépen végigfuttatja az ismert tweak programok default beállításait.
Én egyebet nem láttam, legalábbis olyat nem, amit kézzel ne lehetne megcsinálni. -
havri1
félisten
válasz
mgTerminator #56577 üzenetére
Persze, egy szóval nem szándékoztam lehurrogni, csak megemlítettem, hogy nem minden futárnál van valszeg jó minőségű fólia
Nem rakom rá, mivel vannak rajta mikrokarcok. Majd ha cseréltetem, egyszer, akkor az újra már rá fogok egyet tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest