- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
javits ki ha tevedek de tudtommal az imac azt jeloli hogy apple desktop konfiguracio(mivel ott a apple moncsi a bill is annak nez ki meg az egesz valoszinu ott lapul az asztal alatt egy macos-t futtato asztali apple gep). sot ha kinagyitod neha latni a monitoron hogy apple(pl ahogy bezarja az ablakot)
azt tudtam eddig is hogy nem olyan mint a legujabb egybegep imac
egy kicsit elragadtattam magam ezert bocs.
akkor hogy hivjak az apple asztali konfigot ha nem imac? koznyelvben szerintem annak es hivatalosan?
-
telya
aktív tag
persze, oljunk meg egy 14 eve jelenlevo plugint ami nem mellesleg messze a legnepszerubb mint olyan, es olyan szeleskoruen hasznaljak hogy kb nincs olyan oldal amin ne lehetne ilyen tartalommal osszefutni, azert mert valaki azt mondta hogy nem tetszik neki (jobs) es tette mindezt azert mert veszelyezteti a sajat kis onzo uzleti erdekeit. te sem vagy am se elvakult, se hozza nem erto
azt se tudod mi fan terem a flash de a kopkodese nagyon megy. molesztalt kiskorodban vagy mik ezek a nagy kirohanasok ellene?
-
Bavid
senior tag
De talán kevesebb hülyeség hangzana el
Nagyon jó hogy hallottam az ismerősömtől, hogy a Wildfire milyen fasza kis telefon, lehet hogy neki az is, de én tudom, hogy van annál azért sokkal jobb
Remélem érted mire gondolok.
Hogy legyen egy kis ON-is: anno láttam valahol, hogy lehet olyat, hogy a kijelző színeit előre beállított sablonokkal megváltoztatni (volt valami ilyesmi, hogy movie, meg normál meg még valami, a beállításokban volt, ha jól emlékszem.) Erről valami info?
-
rankesz
veterán
Szerintem AS itt arra gondolt hogy a weboldalba ágyazott youtube ablakot 720p-re állítva viszi.
LazyTube meg úgy látom egy külön kliens app -
CHIPman
nagyúr
1: Jó tudni, bár sokat nem érnek vele.
2: Elmagyarázom. Tehát van most a 2.3.3. A következő Android(2.4) feltételezhetően támogatni fogja a 2 magot natívan, tehát a következők is.
3: A rendszeralkalmazások egy magra vannak írva, ez biztos. Viszont azt nem tudom, hogy a rendszer lehetővé tenné-e az alkalmazásoknak a második mag használatát, én eddig úgy tudtam, hogy igen. Bizonyítékot hirtelen nem tudok rá mutatni, de olvastam.
Dr. Anonymus: Ne vegye leminősítésnek azt, hogy a szemedben nagyot esett a lap színvonala? Mi ez, ha nem leminősítés? -
CHIPman
nagyúr
Mintha XDA-n lett volna egy hír, hogy a Gingerbreak viszi ezt is. Bár nem biztos.
#89 AS:Egy rendszer nem feltétlenül. De egy okostelefon rendszerében pont az appok a lényeg, és abban bizony a Bada labdába sem rúghat az Androiddal szemben. A jobb 720p felvétel meg szimplán elfogultság, ugyanaz a hardver nem tud jobbat csinálni. Maximum driverprobléma lehet, de ha az lenne, akkor sgs-en akár a Samu akár a hackerek rég javították volna.
#212 jooker82: Valamit benéztél, a Sensation-t még nem is tesztelte senki még angolul sem. Te az Incredible-re gondoltál szerintem. A 2X 3D alatt meg csak simán a 3D-t értette gondolom.
#115 redmonk: A legfontosabbat kihagytad.
Cuccok
Sony Ericsson Xperia X10 @ Android 2.1 - waiting for Gingerbread 2.3.3
Ugyebár.
Na meg, az X10 is 150k volt nyitóáron, és az bizony tényleg nem tudott sz@rt se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest