- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
LBandi
aktív tag
válasz
killerjohn #828 üzenetére
Erről már volt szó a telefon rendes topikjában. Ha másik EU-s országban veszed akkor elvileg kapsz hozzá papírt amivel bármelyik másik országban érvényesítheted ( közte M.O.-n is) az 1 év gyártói garanciát.
-
Soni84
tag
válasz
killerjohn #806 üzenetére
Ahogy mondtam. Mindkettő 1.2, 1gb, 8mpixel, 1080p, 4.3, stb.
Persze ahogy olvasom benchmarkoknál az sgs többet ér el, de mint tudjuk ez gyakorolatilag semmit nem jelent
Viszont azt nem tudtam, hogy a kijelző qHD az EVO-ba, így akkor már tuti azt fogom megvenni! -
Mr. Byu
aktív tag
válasz
killerjohn #687 üzenetére
Naiv vagy, barátom. A technikai fejlődés egyre gyorsabb lesz, ez már az elmúlt 10 évben is könnyen észrevehető volt.
2001 és 2002 között pl. tizedannyi technikai változás sem történt a mobiltelefonok piacán, mint 2010 és 2011 között. Ha ezt szépen továbbgondolod, akkor igenis lehetséges, hogy az általad "2 évig a csúcson lesz" szintűnek gondolt, 150 ezer Ft-os mobilodat fél év elteltével 50 ezer Ft-os kategóriában látod viszont.
-
babosmiki
addikt
válasz
killerjohn #688 üzenetére
"Parasztvakítás a "HD kamera", ha olyan életlen a kép, hogy semmi értelme."
Ezeket azért nem mondanám életlen értelmetlen videónak: [link]
[link]
[link]
Tedd ki egy full HD TV-re és bámulj, ne a PC-n nézegesd!
Ez már a bőven elegendő kategória egy mobiltól, szerintem.
Pár éve a kamerák nem csináltak ilyen videókat mint ez. -
r4z
nagyúr
válasz
Parasztvakítás a "HD kamera", ha olyan életlen a kép, hogy semmi értelme. De tényleg: miért nem csinál 640*x -es TŰÉLES képet, ami ugyanúgy homályos nagyban mint a gagyi HD, csak jóval kevesebb helyet foglal
Korábban én is ezt vetettem fel.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Igen egy mobiltól sosem szabad sokat várni e téren. Arra jó hogy ha nincs az embernél más és elkapja a kényszer, hogy neki most filmeznie/fotóznia kell. Akkor jobb mint a semmi.
Egyszerűen túl kicsi az optika, és egy pöttömnyi fényérzékelőtől senki ne várjon csodákat.
-
Remus389
veterán
válasz
killerjohn #668 üzenetére
Maradjunk masfel evben. 2009 ösz
-
Remus389
veterán
válasz
killerjohn #643 üzenetére
Hat kerdes hogy a hd2hoz kepest meger-e szazezer forint kulonbseget.
ezzel csak azt akarom mondani hogy a kora ellenere a hd2 is kivalo telo. megelozte a korat
644: a legkorrektebb ha elmesz es megnezed.es meleteszed a hd2-t. kontrasztosabb biztos meg szinesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest