- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gengi
senior tag
Nem látod viszont és ennek a készüléknek rengeteg elemét sem fogod viszont látni. Esetlegesen használt piacon.... Vannak olyan elemek ,amiket egyszerűen nem éri meg olcsóbban gyártani. Ahhoz ,hogy egy bizonyos szint alá bekerüljön valami hatalmas kompromisszumokra van szüksgés és nem éri meg senkinek
. Egyszerüen kifuttatják ezeket az elemeket oszt cső.
-
cqr
aktív tag
de ez csak az SGS1-hez képest tünteti fel jó színben az SGS2 felbontását, nem objektíve
Meg még tudod mihez képest? Az iPhone 2g/3G/3GS-hez ; )
(Érdekes, hogy akkor még nem volt ilyen nagy probléma a ppi, pedig a fenti háromnál az sgs-nek is érezhetően nagyobb az effektív képpontsűrűsége)..#Az ominózus videóhoz:
Ezek után már majdnem kíváncsi vagyok, hogy hol volt a hiba, mert a videó alapján nem garantálható hogy a winserver-nél volt.. : d -
-
bigand77
tag
No, erre gondoltam én is, de te ékesszólóbban írtad le
Én bevallom, nekem tetszett a HTC-k kijelzője, a Wawe (nagyon is), és a SE telók kijelzője is, az sgs-nél a "neonság" zavart, de nálam az i4 überelhetetlen a kijelző tekintetében. Jöhetnek a fanboy kövek, de ez tényleg szubjektív. Számomra is fura, hogy a kijelzőméret nő, de a felbontás nem...tudom, tudom, subpixelek, stb, de végül úgy érzem, hogy mégis mindenki azt lát amit látni akar
Egyébként pont ez is eszembe jutott a wawe-ről, hogy talán bölcsebb dolog mégis várni, mert a zászlóshajó farvizén jönnek kisebb telók amik akár hajszálra ugyanazt a tudást nyújtják, csak olcsóbban (ahogy "avul" a technológia), akár kicsit innovatívabb külsővel. Persze arra várni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest