- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oppenheimer #788 üzenetére
Állítólag fényes kijelző mellett se rossz az akksiidő. Még 1 kicsit győzködöm magam, aztán beszerzek egyet, és leközlöm az eredményeket
-
cqr
aktív tag
válasz
Oppenheimer #783 üzenetére
Az eddigi tapasztalatok jóval pozitívabbak, mint azt sztem bárki is várta, így különösen kíváncsi lennék egy olyan kijelzőtesztre amit már írtam a topikban, de sajnos nem keltette fel Kind-ék érdeklődését : ( : dd..
Szerk.: Aww.. csak most néztem meg rendesen azt a képet.. amikor folyamatosan be van kapcsolva a kijelző akkor nagyon meredek a görbe... Lehet, hogy folyamatosan bekapcsolt kijelző mellett tényleg ~5 óra lesz az abszolút max? .. : //
#783: Meg lehetne becsülni hozzávetőlegesen a kezdeti folyamatosan bekapcsolt szakaszból
-
Xaels
félisten
válasz
Oppenheimer #736 üzenetére
Én sem azt mondtam, hogy gyártják már hanem, hogy "lesz". És ha lesz akkor ráérünk erre csak érdekes dolgok kerülhetnek számomra napvilágra és szerintem sokakat érdekel a téma a geek-ek közül. Ami még érdekes lehet, hogy ez mennyire befolyásolja a frissítéseket egy típus esetén.
-
válasz
Oppenheimer #733 üzenetére
Értem, köszi. A romfőzés annyira nem kenyerem, de a szolgáltató tetvészkedését se feltétlen akarom kivárni, ha esetleg a samu már kiadott fél éve egy frissítést, ugyh ez jó hír
-
szki
őstag
válasz
Oppenheimer #708 üzenetére
Nem SGS2 Sample, hanem csak SGS! Ettől függetlenek jók ezek a 720p felvételek!
Amúgy 150eFt elég baráti ár listásan. Várom a hazai szolgáltatóknál is az árakat hűségidő esetére. -
r4z
nagyúr
válasz
Oppenheimer #708 üzenetére
Ezen én is elgondolkodtam, csak nem mertem leírni
-
DarkByte
addikt
válasz
Oppenheimer #663 üzenetére
Ha azt vesszük ez nem is sok, az idei Networkshop-ra cirka 70k volt a teljes részvételi díjam "cakk-un-púder", igaz nem magán személyként mentem.
Kijutni húzós, meg a szállás: [link] (alul az árak). Magán személyként esélyem sincs. Illetve hónapokkal előre el szokott fogyni minden belépő. -
DarkByte
addikt
válasz
Oppenheimer #658 üzenetére
[link]
The "I" and "O" stand for "Innovation in the Open", and input/output. The "I" and "O" resemble "1" and "0" as in binary code, but this is not what it stands for.Kíváncsi leszek idén milyen ingyen kütyüt kapnak a résztvevők. Nagyon szeretnék ide egyszer kijutni. :|
-
DarkByte
addikt
válasz
Oppenheimer #654 üzenetére
Ez a #652-es hsz után most különösen félreérthető volt.
-
pzstm
titán
válasz
Oppenheimer #654 üzenetére
Icecream lesz a kódneve...ha jól rémlik
(androidban MÉG nem annyira mozgok otthonosan...
)
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Oppenheimer #452 üzenetére
Huha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest