- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigand77
tag
válasz
whitehand #475 üzenetére
Annyit tudtam, hogyha mikróba beteszed, akkor szép szikraesőt lehet elérni...plö régi aranydíszítéses porcelántányérral. De plö a wifit is árnyékolja a fémház. Szal én tisztán csak a szépségéről és jó fogásáról (a számomra legalábbis) írtam korábban, az meg megint szubjektív.
-
bigand77
tag
válasz
whitehand #470 üzenetére
Öööö, a repülőt nem értem, hogy hogy repült ide, persze, hogy nem tudom felcsempészni, viszont a körömlakkot sem tudják a csajok felvinni, mert folyadék, ellenben ritkán gyilkos eszköz
Hacsak suttyomba ki nem fested a pilóta körmét, és amikor észreveszi, öngyilkos lesz
-
bigand77
tag
-
válasz
whitehand #274 üzenetére
H.264. Tudod elég jól működik a YouTube-nál, Vimeonál, nomeg a telefonok is hardveresen ezzel a kodekkel tömörítik a videókat. Kvázi de facto szabvány. A feltöltéssel sem tudom mire gondolsz.
Másrészt meg, mivel úgy tűnik megint nem sikerült értelmezni amit mondtam, szerintem a mobilböngészőben nincs helye a Flashnek. Desktopon se szeretem (és le is van tiltva), de ott még vállalom. Valamint a Flash környezetben írt AIR appokkal sincs bajom.
telya: Nyugodjál le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest