- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskasza77
csendes tag
válasz
Burt1793 #1971 üzenetére
Igen az is nagyon jól szuperál csak ezek már berögződések defy után
(defy nagyon jó kis telefon) .
Sikerült csengőhangokat is varázsolni, és most elgondolkoztam pár óra babrálás után hogy igazából miért is kell több egy ilyen tudású telefonnál ? ... Szerintem és lehet most hülyeséget mondok de már ennek is a tudása szerintem bőven sok. De nagyon bejön. -
Burt1793
veterán
válasz
Burt1793 #1924 üzenetére
Neatrom újra a fedélzeten.
Inkább akadozzon, de nekem kell a jó kis email kliens.
Sajnos vannak számomra idegesítő hibái ennek a 4.2.2-nek, pedig hihetetlen gyors, egyszer majd felrakom, ha lesz rá időm. De ehhez egy hét kéne, mindent testreszabni, kell egy külső zenelejátszó, fájlkezelő, emailkliens. Ezek mind hiányoznak nekem. Pedig a felület szebb és gyorsabb. -
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #1919 üzenetére
Hali!
Kezdem unni a neatrom-ot. Jól érzed
Elég gyorsan merül wifivel.
Örülnék, ha kipróbálnád, és megosztanád a tapasztalatokat 1 hét után.
Ha van rá mód, légyszi próbáld ki a tv-out-ot is, hogy rendesen működik-e.
Köszi.
Nekem most nem nagyon van időm romozgatni egy ideig... -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Burt1793 #1905 üzenetére
- én még ics-en vagyok (majd, ha lesz hivatalos magyar JB, akkor váltok). ott nem találtam ilyen lehetőséget.
- azért hosszúak nálam a nevek, mert még a kontakt személy cégnevét is beleírom (listázásnál jól jön)(#1906) wdx
valamiért úgy alakult nálam, h kontatktot csak webwes felületen veszek fel és a teljes nevet az utónév sorba írom, így nem kell szórakoznom, h milyen beállításnál van elől a vezeték, vagy keresztnév. -
Riuko
senior tag
válasz
Burt1793 #1881 üzenetére
Akkor is ezt mondod ha betonra esik tok nélkül? legalább 1 tízezrest vesztes 1 pillanat alatt......Nekem az elég sok pénz
Én 5 napja vettem 80-ért + 1ezres a fólia boltban felrakva+1ezres a szilikon tok. Tegnap legalább négyet pattogott a Kecskeméti Tescoban......hibátlan maradt. Nekem már most nagyon megérte
-
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #1825 üzenetére
ja ott csak tv-n volt...olyankor nemigazán tölt, csak próbálja tartani a töltöttséget.
múltkor belinkeltem neked a media scanner fix-et.
nekem annyiban segített, hogy megunt 23 perc után rátettem a patchet és rögtön 2 perc alatt lefutott (bár akkor csak 51mperc volt, de aztán újrahúztam a romot, és a teljes idő 2 perc körül lett). -
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #1808 üzenetére
nálam simán kibírt eddig szinte minden rommal 8 órát folyamatos netezés mellett...röhögve. és 100%-ról lemerült kb 30-ra, tehát még egy órát tuti bírt volna.
majd ha lesz egyszer 100-os töltöttségem, megmutatom
ja, azt tegyük hozzá, hogy nem facebookozásra gondolok netezés alatt.
a facebook folyamatosan szopja az akksit!
tehát valóban nem árt fagyasztani, ha nem használod, tapasztalat. így ugyan nem kapsz értesítést, de cserébe nem merül le pik-pak a teló, ha be van kapcsolva a képernyő.a 3G modemek meg zabálják az akksit minden telefonon, nem kell meglepődni, ha keveset bírnak.
-
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #1784 üzenetére
Épp a NeatRom 4.7-en vagyok, ez már újabb, mint amit én használtam.
de elsőre a media scanner több, mint 23 percet dolgozott, és ezzel 75%-ról 12%-ra merítette az akksit, amikor is, leállítottam, és cwm segítségével kijavítottam a dolgot...media scanner fix után 51mp lett a végtelen időből.
így most hasít és alig merül....egyelőre.
már be is laktam nagyjából.
most ezt tesztelem.első észrevétel: sokkal lassabban tölti be a weboldalakat az opera, mint eddig (de lehet server belassulás is).
-
gcsikos
tag
-
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #1764 üzenetére
nem figyeltem...nem tudom mennyiről. még csak 2 napos a rom, szóval bejáratós.
a videófelvétel egyébként totál kihasználja a procit, azért lassú...főleg, hogy full minőségre volt állítva (bár ez már nem köszön vissza a youtube-os videón).
az ikonok, kinézet átállítható...ismételten mondom, androidról lévén szó, mindent át lehet állítani...egyébként a beépített launcher alapból témázható (miui launcher), ahogy a hozzájáró képernyőzár is, teljes mértékben alakítható.
én sok ikont láttam már, gyári androidot, samsung gyári ikonokat, stb...de a mostanihoz képest mindegyik szörnyű volt...kockás, vagy egyszínűek, vagy túl egyszerűek (kb win 3.1-esek). ezért tetszett ez meg elsőre.
akinek nem tetszik, az majd átállítja.még tesztelem pár napig, aztán megkapja az ajánlott vagy nem ajánlott pecsétet.
az eddigi összes 4.2.2-es romra a nem ajánlottat tudom tenni, mert ugyan sokmindent lehet rajtuk állítani, de instabilak, illetve nem megy rajtuk a tv-kimenet (hiába írják oda, nem megy).
-
randras_83
addikt
válasz
Burt1793 #1750 üzenetére
S3 minin nézegettem a JB-t és nem nem tetszett, de amióta ez megvan, még az is lehet, hogy cserélek asszonnyal, bár ebbe nem fog belemenni meg szerintem én sem.
Kár, hogy HTC-sek nem nagyon akarják firssíteni a Senny-t,de maradjunk a témánál.
Az mit jelent, hogy jobban bírta, azért a 2000mAh-os akksit nem nyírod ki egy nap alatt, vagy igen?
Azt már látom hogy az S2 is 1 nap alatt megehető ha nyomkodom. -
randras_83
addikt
válasz
Burt1793 #1748 üzenetére
Köszi a bizalmat, de én a HTC-ben vagyok otthon, bár már átolvastam az xda-n a dolgokat nem tűnik vészesnek.
-az s-off mókásabb a sensation-ön-
Viszont egyelőre nem akarom széttúrni a szép magyarországi Samsung garis telefont, bár szerintem azt is vissza tudom állítani gyárira.Amúgy is páromé a telefon, ő elvan 4.0.3-mal is, csak nekem van flash-mániám.
Szerk.: egyébként amennyire nem tetszett elsőre a Touchwiz, így hogy nyomkodom egy napja egyre szimpatikusabb, bár még mindig nem Sense - jó ezért ne öljetek meg.
-
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #1744 üzenetére
nekem megfelelő méretűek a kezeim, műszerésznek ekkora pont elég, ráadásul mivel nem vagyok nagy, furcsán mutatnék nagyobb kezekkel. ennél nagyobb telefont nem szívesen fognék a kezemben. tok nélkül baráti a fogása, viszont valóban nagyon csúszik. ez volt a bajom s1-nél is. optimus 3D-nél viszont csúszásgátlós volt a hátlap, élvezet volt fogni, és elégedett voltam az anyaghasználattal. az akkori rendszerével viszont egyáltalán nem. se az árával (súlyos mértékben esni kezdett az ára, mivel nem jött ki rá az ics, és majdnem használhatatlan volt 2.3-as androiddal; akadozott a zene és a videófelvétel, a többi rendben volt...már kijött az ics, így minden hiba megszűnt). viszont én 2.2-vel használtam leginkább, mert az stabil volt teljesen, és ott kezesbárányként viselkedett, de a szoftvercsere nagyon nehézkes volt.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Burt1793 #1741 üzenetére
ízlések és pofonok.
mikor az enyémet vettem, csak fehér volt a boltban. kicsit húztam a számat, de megvettem. ha lett volna fekete biztos azt veszem.
de végül megbarátkoztam vele és most már nem is bánom. viszont csak egy dolog zavar még mindig, a sima hátlap, olyan érzésem van mindig, mintha ki akarna csúszni a kezemből. így lyukacsos tokkal használom. -
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #1732 üzenetére
egyetértek, de úgy hallottam, hogy az s3-ak alaplaphibásak, így sokat visznek vissza. az s3 miniről nincsenek információim...semmilyen téren, így nyugodt szívvel nem tudom megerősíteni az ajánlatot
de bizonyára én is azt vennék a páromnak, aki vigyáz a mobiljára (alcatel one touch blaze ot-990), és a mai napig újszerű 1,5 év használatot követően. na ezzel a telóval voltak gondjaim rendesen...mostmár stabil 1-2 hónapja. -
Pistakiss
őstag
válasz
Burt1793 #1732 üzenetére
Háát!
Gondolkoztam ezen az S3 minin is, tényleg jó vétel, meg az S Advance-n is, mindkettőnél fehérben, de tudásban, masszívságban, a nem sokkal drágább, S2-n filózok. Még van pár hetem a töprengésre, szülinapi ajándéknak szánom. Csak annyit jegyeznék meg, hogy nem tizenéves a lányom -
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #1730 üzenetére
jó hát hagy ne mondjam milyen okostelefont adnék a nőknek...
max 1 mag (két mag a mai napig nem kell), 1000 MHz, 5 megapixel, max 3.7"-os kijelző.
ennél több nem kell egy átlag felhasználónak, sőt.
a galaxy s1 hd videórögzítője mai napig veri a többiét.
hiába tud fullHD-t az s2, halvány fénynél akadozik...bármilyen oprendszerrel.
az s1 nem.
amit ajánlottál több, mint amit ki tud használni bárki.
szomszéd 16 éves lánynak a htc one x enyhén szólva megagiga túlzás!
a maga 4 magjával meg tepsi méretével. hová teszik a nők a telefont?
farzsebbe, meg ritikülbe (fólia meg tok nélkül - az átlag)...nokia 1610-est adnék az ilyennek.
lányom kapott egy htc desire s-t, zsír újat (80ért), 2 nap múlva már mindenhol karcos meg ütött volt (nem szabad aluvázast venni, ez is tapasztalat). -
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #1711 üzenetére
közben én is ma visszaraktam a romhoz tartozó kernelt. elsőre lassabb lett tőle, de aztán összeszedte magát, és begyorsult. facebook látványosan gyorsabb ezzel a kernellel.
egyébként a 2 kernel majdnem egy és ugyanaz...jeboo is ebből dolgozott.
ja és a face azért is gyorsult be, mert bekapcsoltam a gpu renderelést, meg a hárdverátfedés megakadájozását a fejlesztő menüben. -
wdx
őstag
-
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #1642 üzenetére
valamelyik nap tolom az email, de most el vagyok havazva melóval...
az igo sajna meríti, bár szerintem van belőle olyan verzió, ami kevésbé. a mostani primo-m nagyon zabál, de cserébe gyönyörű 3D-ben.
a kernel miatt ilyen a cpu teljesítmény. ha nem akad, ne foglalkozz vele. egyébként lehet tuningolni, mármint proci húzás nélkül. ja és ne energiatakarékos módban futtatsd az antutu-t.
mi van még?...
ja, normáis, ha nem használod a telót nagyon, akkor az android zabálja a legtöbbet...értelemszerűen.
és igen, ez a rom is az s4-es touchwizzel van, de én nem szeretem, mert átlátszó a háttér az app menüben, ezért lecseréltem. -
Flyme
senior tag
válasz
Burt1793 #1632 üzenetére
Rendben, köszi, wdx-nek meg a leírást
Egyébként ennél a ROM-nál vagy a kernelnél jelenleg frissebb/jobb verzió akkor nincsen, ugye?
Még annyi érdekelne, hogy feltettem a CWM-ot, de láttam a CWM honlapján, hogy annál, amit én tettem fel van frissebb verzió is, de az szolgáltató függő, az én telefonom pedig kártyafüggetlen, viszont nekem a frissebb verzió kéne. Szóval ha feltenném azt, tégláznám a telefont vagy sem? Kép: [link] -
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #1617 üzenetére
akkor valszeg a második wipe leszedte. flasheld újra a romot, wipe nélkül, majd a kernelwipe-ot, végül a kernelt. elő kell bújnia. beállítások meg minden megmarad továbbra is.
de kellett a 2 wipe, mert kompatibilitás probléma lett volna belőle...ezt verzió ugrásnál el kell követni. kiessel való frissítés után is kell gyári adatok visszaállítása. -
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #1613 üzenetére
kell legyen egy olyan alkalmazás, hogy AdvanceS
ott lehet a widget button-okat testreszabni.
szerintem ha ezt megteszed, akkor már nem fog mocorogni
nálam nem mozog egyáltalán.
de még nézelődökszerk: nem, máshol most hirtelen nem látom, hogy lenne bármi ezzel kapcsolatos dolog.
nem jut eszembe egyszerűen, hogy mitől állt meg nekem
még vmi: nálam is melegszik, mikor töltöm, de nem bántóan...gyári töltővel nyomod?
volt, hogy nekem is iszonyat felmelegedett, mikor töltöttem, és egy komoly grafikájú játékkal játszottam közben...na akkor már igen. sajnos akkor beleadott anyait-apait...akkor már le kellett tennem nekem is. -
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #1608 üzenetére
igen, ahogy mondod.
flash amit linkeltem, majd újra a jeboo kernel.
ez minden hibafaktort kiírt.
aztán ha folyamatosan látod a media server-t mint nagy fogyasztót, akkor tedd fel a media scanner fix-et.
egyik esetben sem kell wipe, így nem változik semmi, csak a hibát javítja -
Burt1793
veterán
válasz
Burt1793 #1605 üzenetére
Megvagyok, mindent beállítottam, de a kameránál eléggé melegszik, most újraindítottam.
Nem merül túlságosan, 1 óra folyamatos állítgatás, wifi On-nal 10%-ot merült.
Remélem nem fog melegedni, mert nem játszottam, neteztem, tel4epítettem, backupoltam, emaileztem csak.Nem kellett volna wipeolni a kernel felrakása után is?
-
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #1603 üzenetére
nincs mit. teszteltem sokáig, az energiatakarékos módot is. nincs jelentősége a linkelt kernellel. nem fogyaszt kevesebbett, se többet... mivel a kernel eleve próbálja a legkevesebbett fogyasztani a teljesítmény mellett.
ez a rendszer egy rolls royce a többi mellett.
van százalékos aksi kijelzés is, nem kell külön alkalmazás, stb...
ha kell, tudok adni hozzá értelmes dolgokat (billentyűzet, meg ilyenek). -
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #1600 üzenetére
Media Scanner Fix
kizárólag ahhoz, amit linkeltem rom-ot, meg az XXLSJ-hez!! -
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #1596 üzenetére
ez az, ott a download, vagy mirrorok egyike, ahol gyorsabb.
kernelt akkor rakd fel, ha valami nem ok, de nekem ez a kernel jön be a legjobban, ezzel stabil, gyors, stb...
miért jön be ez a kernel?
ezzel a legstabilabb a készülék, és a leggyorsabb is...valamint ha nem használod, nem merül. -
Burt1793
veterán
válasz
Burt1793 #1594 üzenetére
Pff, lejárt a szerkesztési idő...
Melyik a rom letöltő linkje? Ez: [link]
Bocs, de azon az oldalon több letölthető fájl is volt és hülye vagyok ehhezSIM kártyát kivegyem a frissítés idejére?
A kernel mikben javít? miért szereted? Lehet, hogy először kipróbálom hisszabb ideig a szimpla romot.
Mostantól utálom az odint. -
wdx
őstag
válasz
Burt1793 #1588 üzenetére
igen, csak azzal lehet feltenni.
ez egyébként JB-n vagy ICS?
valszeg ics...
azon ez nem megy.
itt a kompatibilis romok listája:
XWLS8-LSD-LSE-LSJ-LSN
XXLSJ-MS1
ha kell, tudok linkelni hozzá jó romot!
amiben nem csúszkálnak az értesítési listában lévő power widgetek, ráadásul módosíthatóak is...és szintén skinezhető az egész kinézet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest