- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Pistakiss #1733 üzenetére
Értem én, meg reméltem is, hogy nem tizenegy-két éves lánynak veszed, szerintem a tizenegy-két éveseknek egy gombos telefon kell, végszükség esetére, okostelefon semmiképpen, később úgyis "beszopódik" mindenki...
Szerintem az S2 és az S3 mini egymás mellett vannak tudásban, de ez a szögletes forma nagyon nem nőies.
Bár ha tetszik neki ez a formavilág, akkor biztosan jó vétel, nekem másfél év után is nagyon tetszik a telefon!
S3-nál jobban tetszik, az S4-nél már nem biztos. (Az S3-on használat közben is mindig idegesít, hogy olyan alul van a home gomb)Nekem az S Advance gyerektelefon, kicsit görbített, de szép, az egy fokkal nőiesebb, mint az S2.
wdx:én se hallottam semmi szériahibáról az S3 minivel kapcsolatban, két ismerősömnek van ilyen telója, nincs semmi bajuk.
-
Burt1793
veterán
válasz
Pistakiss #1725 üzenetére
Helló!
Több helyen olvastam, hogy ápr 26-án jön ki a JB, ez még nem történt meg. Az ICS a legfrissebb (4.0.3 v 4.0.4). Viszont CWM recoveryvel már régebb óta elérhető a JB. Én is és wdx is ezt használjuk, szerintem és ő szerinte is jobb ez. Kevésbé merül, nem akad és praktikusabb is némiképp.
Ha szeretnéd linkelem és fel tudod rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest