Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takvan
tag
Sziasztok!
Én innét rendeltem: [link].
Korrekt cég, magyar nyelvű készülék, 2 év gyári gari + reg. után még 2 hónap.
Még csak ismerkedem vele, elsőre tetszik.
Pár észrevételem azért már van.
WM -ról áttérve hiányolom az etikett (kijelzővel lefele fordítva elnémul) módot,
és hogy nem lehet külön állítani a háttérvilágítás, illetve kijelző kikapcsolás idejét.
WM 6.5 -nél már be lehetett állítani, hogy az alkalmazások bezáró gombjára (jobb felső sarok)
bezárja, vagy csak tálcára tegye az alkalmazást.
Itt elvileg a vissza gomb bezárja az alkalmazást? Utána még bent marad a memóriában nem?
Meg pl 6 szor meg kell nyomni, ha egy alkalmazáson belül elbarangoltam (pl TC, bár itt lehet állítani).
Nekem sajnos a primo nem indul el, Unsupported voice hibaüzenetet dob és kb a csik 3/4 -énél kilép.
Honnét lehet egy működőt beszerezni, vagy mit kellene átállítani?
Vagy rootolás nélkül csak ennyit bír?
Ami ma bosszantott hogy hiába van beállítva értesítések hang, jött 2 sms -em ott voltam a telefon mellett,
és sem hanggal nem jelzett, sem a képernyő nem kapcsolt be.
Mikor megnéztem, akkor viszont látszott, hogy kaptam 2 üzenetet.
Valami beállítási probléma lehet, vagy telefon gond?Más! Valaki közületek került közelebbi kapcsolatba az Acer Liquid Gallant Duo -val? A Duos -hoz képest jobb?
Itt [link] nagyon lehúzzák az S Duos -t. Pl. azt írják, hogy ha egymásra van irányítva a két SIM, akkor teljesen kiszámíthatatlanul, indokolatlanul is átirányítja a bejövő hívásokat.
Viszont az Acert dicsérik [link]
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy legendás név, egy eltalált forma, emberi méret, szinte tökéletes kétkártyás mobil lehetne az S DuoS, de egy helyen alaposan mellényúltak.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest