Új hozzászólás Aktív témák

• Takvan

tag

Sziasztok!

Én innét rendeltem: [link].
    Korrekt cég, magyar nyelvű készülék, 2 év gyári gari + reg. után még 2 hónap.
    Még csak ismerkedem vele, elsőre tetszik.
    Pár észrevételem azért már van.
    WM -ról áttérve hiányolom az etikett (kijelzővel lefele fordítva elnémul) módot,
    és hogy nem lehet külön állítani a háttérvilágítás, illetve kijelző kikapcsolás idejét.
    WM 6.5 -nél már be lehetett állítani, hogy az alkalmazások bezáró gombjára (jobb felső sarok)
    bezárja, vagy csak tálcára tegye az alkalmazást.
    Itt elvileg a vissza gomb bezárja az alkalmazást? Utána még bent marad a memóriában nem?
    Meg pl 6 szor meg kell nyomni, ha egy alkalmazáson belül elbarangoltam (pl TC, bár itt lehet állítani).
    Nekem sajnos a primo nem indul el, Unsupported voice hibaüzenetet dob és kb a csik 3/4 -énél kilép.
    Honnét lehet egy működőt beszerezni, vagy mit kellene átállítani?
    Vagy rootolás nélkül csak ennyit bír?
    Ami ma bosszantott hogy hiába van beállítva értesítések hang, jött 2 sms -em ott voltam a telefon mellett,
    és sem hanggal nem jelzett, sem a képernyő nem kapcsolt be.
    Mikor megnéztem, akkor viszont látszott, hogy kaptam 2 üzenetet.
    Valami beállítási probléma lehet, vagy telefon gond?

Más! Valaki közületek került közelebbi kapcsolatba az Acer Liquid Gallant Duo -val? A Duos -hoz képest jobb?
    Itt [link] nagyon lehúzzák az S Duos -t. Pl. azt írják, hogy ha egymásra van irányítva a két SIM, akkor teljesen kiszámíthatatlanul, indokolatlanul is átirányítja a bejövő hívásokat.
    Viszont az Acert dicsérik [link]
    Szerintetek?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák