Hirdetés
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nessh
tag
Találkozott vki olyannal hogy "szétesik a kép"?
Először csak a gyári fájlkezelőben csinálta filmnézés után (itt úgy nézett ki mintha futna a kép balról jobbra). Másodszorra szintén filmezés után kezdte, de utána már böngészőben is csinálta, próbaként indítottam vmi játékot és ott is (ezeknél már úgy nézett ki mintha el lenne csúszva). -
nessh
tag
Sziasztok, az miért van hogy használok vmi progit majd rendesen kilépek belőle (exit vagy quit) és mégis fut. Sőt sokszor a futó alkalmazások között sincs. Amikor nézetet váltok hogy mind és ott megyek rá, ott van olyan hogy kényszerített leállítás... fogyasztja a RAMot a JB rendesen...
-
nessh
tag
Na...
Megismételtem az eljárást. Végül a "131010 Fekete Ori Accuw"-t tettem fel.
Jelentem minden tökéletes! És csak most tűnt fel hogy az akksi is jól bírja. Alig merül.
Az odin-os repartos JB és a CWM után csináltam reco-ban egy mentést.
Ugye jól gondolom, hogy innentől kihagyhatom az odint és elég ha recovery-ben restorolom a JB-t?
Persze tudom, utána a többit meg kell csinálni, csak számomra a lényeg az odin kihagyása...@Acef: van arról vmi kis text hogy az újabb Fmodok miben különböznek?
thx
-
nessh
tag
Jó reggelt mindenkinek!
Megcsináltam a "repartos JB+cocore+root+Fmod" dolgot.
Nagyon durván gyors a telefon. Köszönet mindenkinek aki vmilyen módon részt vett a dolgokban és külön köszönet Acef-nek!Viszont annyira igyekeztem belakni hogy most már van pár hiba
1, Ha névjegyet törlök ezt az üzit kapom: android.process.acore folyamat leállt
Bármelyik tárcsázóban próbálom ezt kapom. A névjegyet végül törli de kell neki 6-7 másodperc. Jobban örülnék ha ez is menne gond nélkül.2, net böngésző nem hajlandó elindulni... ennek utólag örülök kicsit mert így kipróbáltam a dolphin browsert és nagyon jó sztem.
Kérdések:
Ezek után hogy műxik az újrahúzás? Minden lépést meg kell ismételni? vagy van amit ki lehet hagyni?
Azt az "accuweather"-t ami a gyári rom-ban van hogy találom meg? A play-n nem sikerült...Előre is köszi a válaszokat, utólag pedig ismét kösz mindenki munkáját és segítségét!
-
nessh
tag
válasz
thomasvold #30428 üzenetére
Most már félve írok... van abból 4GB-os is?
Nem is tudtam hogy 8 és 16 gigás változatban is lehet kapni... -
nessh
tag
Ja és még egy kérdés:
A telóm nem 8GB-os. Erre mit szabad? -
nessh
tag
válasz
thomasvold #30412 üzenetére
Huh, asszem még kínlódok a telóval...
Kicsit elijesztett a leírás... -
nessh
tag
válasz
thomasvold #30412 üzenetére
"Látok, látok"
Köszi átolvasom! -
nessh
tag
válasz
thomasvold #30409 üzenetére
Köszi az infót, sajna a képeken nemtom elolvasni a szöveget
Amúgy amit ott látni, az a gyári recovery? -
nessh
tag
Sziasztok!
Pár hónapja váltottam ZTE Bladeről erre a telóra. T-Mobilos a készülék és most már eléggé zavarnak a hülyeségei... Lassú, akad, stb stb.
Láttam hogy a többen favorizálják ezt a kombinációt:
repart JB + CoCore 6.x + root + Acef Fmod (itt melyik maga a rom? "repart JB" vagy az "Fmod"?)Ez most a legjobb?
Elolvastam az összefoglalót, de nem találtam infót az alábbi kérdésre...
Hogyan tudom legegyszerűbben ezeket beszerezni és felrakni (van step by step)?
Ennél a telónál elsőre kicsit félek tőle... (ZTE-n egyszerűbbnek tűnt: raktam fel CWM-et, felmásoltam a ROM.zip-et a kártyára és sitty sutty...)Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest