Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarcsay
csendes tag
szeretném frissíteni a telefonomat, de nem igazán tudom h mi a gyári pc program hozzá.
meg tudnátok mondani? köszönöm! -
Acef
addikt
válasz
beccyboy #36679 üzenetére
beccyboy
Elvileg nem kell, mert mindkettő LQE.Ebben nincs tapasztalatom, nekem mindig a "tiszta"telepítés volt a "mániám".
Én tennék rá egy
- fejlett recoveryt, backup,
- majd utána az odin/T-s repartos, check fus? Esetleg még a T-s LQE.
- Szerviz.
- Fejlett recovery/restore.Piloss
Van/volt repartos T-s JB is. -
beccyboy
aktív tag
Hát ezt szerettem volna megtudni, mert a blogodban néztem, és ott neked nem az volt. De TMH a vége, szóval gyanús. Csak még mindig fura, hogy nincsenek benne a T-s alkalmazások...
Ha a T-s LQE-t Odinnal ráteszem, akkor nem kell wipe data, és minden adat megmarad? Mert akkor lehet, hogy azt fogom tenni. -
Acef
addikt
válasz
beccyboy #36676 üzenetére
Az nem a repartos T-s productja?
Tedd rá T-s LQE-t, ha biztosra akarsz menni. (ez elvileg wipe nélkül is o.k.).
Más:
nggabi szerint a samu szervizben a T-s tel egy független rom-al is garis, csak root és kernel ne legyen. Az már más kérdés, hogy a T-nél mit szólnának hozzá. -
beccyboy
aktív tag
Ez a baj, h asszony telóján nem akarok wipe-olgatni, nincs root sem, de nagyon gyanús így ez nekem.
Csak nem találom meg a letöltött odin pakkor a gépemen, és nem tudom, hogy be merje-e így vinni
Igazából csak a headset ment szét, azt kéne cseréltetni, szóval nem örülnék neki, ha egy ilyen miatt megvonnák a garanciát... -
beccyboy
aktív tag
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy ha a check fus product kódhoz a következőt írja ki:
GT-I9070RWATMH
akkor az garanciásnak számít-e vagy nem? Asszony telójáról van szó, és anno feltettem neki a repartos jb-t. Viszont nem emlékszem, hogy a T-set, vagy a függetlent. A CSC az jó (I9070TMHLQ2), viszont nincsenek bennt a romban a T-s hülyeségek. Nem tudom, hogy a repartosban benne kell-e lenniük, vagy nem. Előre is köszi. -
pinnacle
nagyúr
Nem jó a telefonom iránytűje, extrém magas mágneses értéket mutat. Ezt lehet kalibrálni vagy csak szervizben, mert hardveres hiba? Másik S Advance iránytűje néha elkezd össze-vissza ugrálni, de azután beáll a helyes irányba.
-
-
beccyboy
aktív tag
válasz
royalka #36642 üzenetére
Én megpróbáltam a 12.16-os maclaw buildben, de nem az igazi. Létre tudom hozni új felhasználót, akár rendszergazdai joggal, akár korlátozottal. Miután létrehozom be is enged, de utána nem találtam meg, hogy hol kell váltani. Reboot után viszont az eredeti fiókba dob vissza. Én nem találtam rá megoldást eddig, h hogyan kell átváltani.
-
demars
addikt
Frissítettem a romom... lecseréltem a jó kis szerb lqb-met
Friss ropogós független repart jb került a telefonra!
Melyik is a legstabilabb cocore kernel??? 8.6 6.8 ... eddig 8.2-vel használtam. Nem volt vele különösebben gondom! -
lolll3
tag
[link]Így néz ki szegényke..
-
silvergod
őstag
válasz
Csori72 #36624 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá hogy a knox igaz mentesít minden buhera alól...de az a lényeg hogy nem is kell romolgatni egyelőre...
Az S4 minit használva ezt egyre inkább látom....az advance ehhez képest tényleg gyenge és optimalizálatlan.
Kell romolni ahhoz hogy jó legyen,a mininél ezek megszűntek nem volt olyan hogy megakadt volna vagy valami nem indulna..minden megy simán,és az új FW óta még gyorsabb lett...persze előtte is hasított.
Az is mondjuk hozzátartozik hogy a garancia miatt amúgy se romolnám a 2év az 2 év...a root ami kicsit hiányzik....de már más kategória érezhetően mint az advance így nem érdekel a knox jelenléte pillanatnyilag. -
zsolesz6
aktív tag
válasz
lolll3 #36646 üzenetére
Próbáld a MyPhoneExlorerrel. Ha jól emlékszem ebben van olyan opció hogy a telefonod képernyője megjelenik a monitoron, és a számítógépről tudod vezérelni. Illetve kontaktokat, képeket, sms-eket le tudod menteni.
-
lolll3
tag
Üdv!
Hogy tudnám lementeni az adatokat a telefonomról? A kijelző betört, a telefon bekapcsol és az érintőgombok is világítanak. A helyzet az hogy a töltést veszi de ha gépre dugom semmit sem csinál, tudok vele valamit csinálni? Fontos lenne.
-
zsolesz6
aktív tag
Anyám vett magának egy Lumia 520-ast. Azon van egy SmartCam nevű alkalmazás. Ismeri valaki? Tudtok ilyet androidra?
-
Aldi
tag
Minap felkeltem és a telefonomat piszkálva látom , hogy a kijelző jobb felső negyedében egy fekete foltocska szúrta ki a szemem , sajnos nem a üveg volt a koszos és nem is a háttér volt olyan , hanem a kijelző.
Mivel minden szürkés színnél lehetett látni , most pihentettem 3-4 órácskát. Már nincs ott ( vagy legalább is nem látom mert bele olvad a környezetbe , mert olyan halvány !?).
Valaki esetleg tapasztalt már ilyet ? :\ -
Csendeske
aktív tag
válasz
royalka #36642 üzenetére
Most tart 2 nap 15 óránál, 62% aksival.
Képernyő 1 óra 40 perc. Mindig visszatérek a Maclaw féle CM-hez, ez jön be a legjobban!
A korábbi verzióknál megvolt a wifi bug, ebben még nem jött elő!
Jelen volt még a gomb világítás hiba is (hiába kapcsoltam ki, egy idő után visszajött!) a mostaniban ez sem jelentkezett még.
Általános működése gyors, könnyen talál jelet wifin és gps-en is! Számomra bosszantó hibái nincsenek, abszolút használható a mindennapokban. Ami zavaró számomra, hogy kikapcsolva nem tölt, mivel azonnal fel áll a rendszer, ha töltőre dugod!
A "multi user-t" nem próbáltam, de most hogy kérded? -
royalka
őstag
Nem használ már senki Cm-t?
-
GPSzepi
csendes tag
válasz
csaszata #36635 üzenetére
Köszönöm, tökéletesen működik!
Csak ajánlani tudom mindenkinek, már akit a névnapok érdekelnek.
Csak az a költői kérdés maradt bennem, hogy miért is tűnt el (és úgy látom nem csak nekem) 4-5 napja ez a szolgáltatás vagy lehetőség?
Még egyszer kösz mindenkinek a közreműködést! -
Pietrosz
addikt
Eddig jónak tűnik, de még az elején vagyok. Nem vagyok valami nagy backupolgatós úgyhogy a 0-ról kell belaknom
Annyi nehézség volt csak, hogy a naptár egyfolytában fc-zett de nem bírtam rájönni mitől, végül töröltem és felraktam egy másikat, most jónak tűnik. Wifi nagyon gyorsan csatlakozik, hw+ tényleg megy mxplayerrel(bármit is jelentsenDe legalább a placebó megvan, hogy elvileg jobb mint a sima hw mód) De majd tesztelem ezt is. Kell neki pár nap.
-
törölt tag
válasz
FET-MEN #36629 üzenetére
Passz. Apránként kipróbáltam sok alter romot, de még az Fmodot is...
Nekem eddig a repart GB Kiessel JB-re frissítve hozta meg az élményt.
Wipe, külső-belső sd formáz, GB Odinnal, wipe, boot de nem bejelentkezik, Kieses frissítés, wipe, boot, nem állítunk vissza google fiókból. Telepítjük amit kell, örülünk.
Rengeteg bajt okoz tapasztalatom szerint a memórián maradt szemét. -
törölt tag
válasz
FET-MEN #36625 üzenetére
Ez olyan mittomén helyzet...
Nálam Nov. környékén lett mellé egy HP tablet, amire azóta ráhányok mindent ami nem igazán telefontéma.
Telepített progik az Advance-on nálam:
-Opera mini
-Sodoku
-7x7
-Total Commander
-Inverter reader
-Systemon
-Debreceni Menetrend
-Phoenix Emperor (Online játék kliens, naponta egyszer piszkálom)Használt, beállított, szinkronizált fiókok:
-Google
-Twitter
-Facebook
-Hotmail (Microsoft Exchange szerveren kewresztül)
-Opera sync
-ChatOnÍgy annyi bajom van a vassal, hogy 400-500 óra folyamatos üzem után újra kell indítani, mert addigra a Microsoft Exchange fiók felkajálja az akkut, és napi 1 helyett két alkalommal kell tölteni pár óra mp3 hallgatás mellett...
Szerk.:
De amíg minden sz*r ezen ment, addig én is csóváltam néha a fejem.
Ja, meg azóta normális sd kari van benne... -
FET-MEN
veterán
válasz
karldergroße #36591 üzenetére
Tudod mi a baj. Az hogy tényleg igazad van. 1stressz minusz a napjaimból.
-
Csori72
aktív tag
ezaz, h ez még max 1 évig működik. a nagy bajom viszont az, h amit én várok az már tuti csak knoxos lesz gyárilag ... na ott a seggbelövés esete forog fent! de én bízom benne, h mire a következő telefonom érkezését bejelentik addigra lesz okosság is
90%ban bízok ebben és csak 10% az off típusra váltás.ettől függetlenül amit elterveztem azt sztem meg is veszem az advance mellé (N4).
-
Csori72
aktív tag
válasz
karldergroße #36597 üzenetére
a telefon új ára ~50E Ft.- !!! az elvárásokat ennek megfelelően kellene belőni, v nem sajnálni a pénzt és venni 150E 200E körüli áron az elvárásoknak megfelelőt.
az autós hasonlatod hibátlan!!! mert ha veszel 1 dévú matízt nem várod el tőle, h 250km/h sebességgel repesszen! örülsz ha megy 120 körül tartósan. csak itt is tartani kellene, h az 1GHz dual bőven alulmarad az 1,9 quad-tól és a 768MB RAM is a 2GB-tól!
-
Csori72
aktív tag
válasz
royalka #36615 üzenetére
az a bajom jelenleg a samuval, h a knoxra még nincs okosság. az eddigi legnagyobb okosság rá, h knox előtti romot kell használni. ez még 1 ideig ok, de az igények változnak, és ha a knox marad akkor asszem én nem maradok a samu mellett. új készülékek (értsd új megjelenések) már eleve úgy fognak jönni, úgyh nem lesz "előtti rom". sajnálnám ha váltanék mert szeretem a samu cuccokat. az advance-ot is bírom nagyon, és eszembe sincs lecserélni. barátnőmet is inkább beszéltem rá az advancera mint ace3-ra ... arról pedig szó sem lehetett, h ne samut vegyen.
-
GPSzepi
csendes tag
Megtettem mindent a leírtak szerint! (A gyorsítótár üres volt.)
Tehát, sem a telefon S tervezőjében és Google Calendar-jában sem találok névnapokkal kapcsolatosan semmit sem. Hiába is szinkronizálok, a Google-ban sincs ott a névnap. De hova tünt? És hogy lehet előcsalni a Google rejtekéből? -
royalka
őstag
válasz
silvergod #36594 üzenetére
Tudom.. Azért írtam hogy jó lenne, de a méret fontosabb.
(#36593) Csori72 : Kicsit samsung párti vagyok.
tetszik, hogy jó a support, anyagba se gagyik általában (jó típust kell választani) + én se adnám Amoled alá a kijelzőt.
Bocsi hogy ilyen soká reagáltam de melóztam és nem volt időm feljönni.
-
Keem1
veterán
válasz
GPSzepi #36610 üzenetére
S Tervező -> fent Naptárak. Itt nézd meg, hogy a névnapos sor mellett van-e pipa. Ha nincs, pipáld. Mentés, örül.
Ha nem oldódik így meg, akkor a Google Calendar fiókban nézz körül, valószínűleg onnan tűnt el a névnapos kalendárium. Nekem benn volt egy ideig, de szándékosan kiszedtem, túl zsúfolt lett a naptár - számomra. -
Pietrosz
addikt
válasz
flash- #36602 üzenetére
Én most fogom felrakni ezt: [link]
Ezek miatt megérhet egy próbát:
- network signal is now more stable
- lower softkeys vibration strength
megy a HW+ mxplayerrel
elvileg egy hetes és a maxlaw féle javítások benne vannak, de mivel 4.2.2 remélhetőleg már nem lesz benne wifi és egyéb bugok.
Ha nem válik be akkor megy vissza a 4.3.1 Carbon rom, eddig az vált be. -
GPSzepi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Kb. két hete raktam fel az Fmodot. Minden rendben működik, nagyon tuti!Az élesztés után örömmel tapasztaltam, hogy az "S tervező" hozza a névnapokat. Néhány napja azonban eltűntek a névnapok, csak az egyéb események ünnepek maradtak benne. Nem találok a beállításban semmit. Sem a telefonon sem a Google fiókomban.
Szerintetek hogyan lehet visszacsalogatni a névnapokat?
Előre is köszi mindenkinek! -
Acef
addikt
válasz
konor88 #36603 üzenetére
szívesen.
Böngésző:
Tippek.
A böngésző beállítása. Az Fmod flashelése utáni indításkor a fentebb írt törlés: A rom felrakása után: beállítások - alkalmazáskezelő - jobbra mind - böngésző - adatok törlése és gyorsítótár ürítése. Használatkor jobb az elrejtett statusbar, mert nagyobb a hasznos felület, és nem ég be a kijelző: böngésző - beállítások - labbs: mindkettőt bepipálniTÉRKÉP:
Valóban letöltendő a Playról (tudja a rom, (benne hagytam a network locationt), 100%-ban használható.
Amennyiben letöltöd/telepíted, akkor nagyon figyelj a beállítások fekezetben leírtakra, és időnkémt ism. fusd át, mert "éhes", és önállóan altivál egy-két dolgot a Maps. ill. sokan egyéb navit használunk, mert jobb. -
nelsonmanian
senior tag
válasz
karldergroße #36597 üzenetére
Itt te vagy a görcskapitány nemis akármekkora és nem tudod abbahagyni...
Mindenre van megoldás csak akarni kell.
Ha jó telefont akarsz vedd meg a csúcskészüléket az adott gyártótól. Ha kis pénzed van rosszabb készüléket kapsz.
Ez egy nagyon jó üzletpolitika, hisz a drágább készülék vásárlására sarkall.
Gondolkozz el ezen, majd mielőtt hirtelen felindulásból válaszolnál olvasd el még egyszer az elejétől amit írtam.
Mindenre van megoldás csak akarni kell. Te nem akarod... -
konor88
csendes tag
Felraktam ma reggel az fmod-ot (140101 Fekete Kiegészített). Pár óra használat után elég jónak tűnik. Mondjuk a böngésző miután felraktam állandóan kifagyott, de egy factory reset segített a dolgon.
A nova launcher mindenképpen jobb mint az alap TW. Egyáltalán nem laggol. Talán annyi apró kivetnivalóm van, hogy ha a menü gombot középen felfelé húzod, akkor a nova menüje jön be. Ez kicsit zavaró lehet, hogy ha a menüt akarod megnyitni, de véletlenül "rosszul" nyomtál rá a gombra, akkor nem az jön be. Nem láttam erre beállítást, hogy ezt ki lehetne iktatni, de lehet, hogy van, csak még nem néztem meg jól.
A többi funkció eddig rendben ment. Gyors a rendszer. Talán a térképet benne lehetett volna hagyni, de ez sem nagy gond, mert play-ről le lehet tölteni.
Egyelőre ennyi, ha van még valami észrevételem, akkor megírom.
Természetesen Acefnek köszönöm a munkát és, hogy megosztotta nekem a romot. -
flash-
veterán
hogy áll a CM 4.4 erre a telefonra?
már nincsen semmi bug-semmi hiba?
Nem is fontos a 4.4 lényeg hogy vmi jó CM legyen amiben nincsen wifi(és más) hiba sem
mit tudtok ajánlani? -
beccyboy
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest