- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
válasz
IamTheDog #35285 üzenetére
Ha Home_CSC-vel teszed fel, akkor igen, ha nem, akkor egy frissítést megkapsz és utána nem biztos, mert lehet, hogy létrejön a telefonon egy ki nem adott ROM, ami ezért nem képes frissülni. De ha van egy német SIM-kártyád, akkor azzal felteszel egy DBT-t majd cserélheted a SIM-et magyarra.
-
atos30
aktív tag
válasz
IamTheDog #30817 üzenetére
Szegedi Samsung experience store- ban biztos. Szerintem a hátlapot azért cserélték, mert karcos volt az is, meg egy kicsit kopott volt az ujlenyomatérzékelőnél. Gorilla glass 5 ide vagy oda, ez biza jobban karcolódik, mint a glass 4. De az is lehet, hogy Samsungnál ennyire jófejek, hogy ha már cserélnek valamit, akkor legyen teljes az összkép.
Nálad lehet, hogy nem volt agyonkarcolva a hátulja, azért nem cserélték.
Minden esetre csillagos ötöst kap a store nálam, mint ügyfélbarát hozzáállás, mint szervízelés és gyorsaság szempontjából. Magyarországon ritkán ér ilyen pozitív meglepetés :)Jelenleg nem tudok belekötni a telefonba(S9+). Számomra kellően gyors, a hangerő erős és tiszta, napfény alatt is használható, jó a jelerősség, a fotók minősége számomra teljesen rendben vannak. És most úgy néz ki megint bírni fogja a 2 napos üzemidőt ( persze az én felhaszálói szokásaimmal)
-
csorbajeno
veterán
válasz
IamTheDog #30714 üzenetére
Az az arab SIM-kártya miatt váltott át, ha egy pillanatra átteszed abba a slotba a Telekomos kártyát, akkor az is visszaáll XEH-ra, de lényegi jelentőssége nincs, mert az első kód határozza meg, hogy mi szerint frissül. Az pedig nem változott, maradt a magyar fúggetlen, az XEH.
-
hkari
őstag
válasz
IamTheDog #20985 üzenetére
Elmehetnek valahova de tényleg. Mi a franc közük van ahhoz hogy hol vettem a telefont? Örüljön hogy a hulladék szolgáltatását használom havi nem kevés pénzért.
csorbajeno: Telekomnál meg az üzleti felhasználóknak nem engedik. Ugyan olyan nyomorult az összes szolgáltató sajnos az a helyzet.
-
-
dkovizoli
addikt
válasz
IamTheDog #20053 üzenetére
Nem is lesz más. Pont a build szám miatt. Ezt mondom, hogy egy olyan romod van fent amit nem adtak ki az XEH régióra. Így nem tud róla továbbugrani. De te ha most felrakod az XEH-t home csc-vel, ugyanúgy megmarad mindened, csak a build szám is ugrik meg a biztonsági dátum is átáll januárira. Vagyis CRLO lesz. Arról pedig majd fog tudni frissíteni. De CRLI-ről nem, mert olyan magyar rom nincs. Nem létezőről pedig nem tud frissíteni. Ez a gond a kollegánál is román rommal. Bár azt még nem tudjuk, hogy a független román romnak mi lesz a build száma vége, de nem hiszem, hogy CRLI lenne majd.
-
petesejt
aktív tag
válasz
IamTheDog #2249 üzenetére
Vastagabb és egy icipicit kevésbé finom tapintásra. Viszont elöl kicsit jobban védi a kijelzőt. De hogy neked mennyire tetszik, az nagyobb részt a te ízlésedtől és az igényeidtől függ. Van akinek a vékonyság fontos, van akinek a kijelző védelme a kicsit ráhajló tok által.
-
petesejt
aktív tag
válasz
IamTheDog #1526 üzenetére
Számomra ez eggyel több érv, hogy nem szoftverhiba, hanem inkompatibilis külső app. De egyre több hozzászólás mutat abba az irányba, hogy a spam szűrő szórakozik. Van valaki, aki kikapcsolta, és mégsem értesíti a nem fogadott hívásokról?
(Most megnéztem, nekem eleve ki van kapcsolva a "Hívóazonosító és spam védelem".)
-
petesejt
aktív tag
-
malibu
tag
válasz
IamTheDog #783 üzenetére
Én előrendeltem. A gls vitte az üzletbe csomagolva már számlával együtt mivel még nem forgalmazták. És elvileg csak online előrendeléssel, megadott átvételi ponton átvétellel működik a 30000 Ft-os kupon.
Nekem azt mondták ott, hogy lezárt zacsiban kapták meg a rendelést és a számla is le van zárva. Az eladó fiú azzal zárta le, hogy ezt a 30000-et valszeg buktam és 13-an várnak ne tartsam fel a sort...Lényeg, hogy így jártam. Meg lett beszélve ügyfélszolgálattal rögzített beszélgetésben, hogy én mindent jól csináltam, a kuponom érvényes és jóvá fogják írni utólag. Azért hétfőn rájuk csörgök hogy állnakNehogy el legyek felejtve.
-
csorbajeno
veterán
válasz
IamTheDog #876 üzenetére
Ezt a részét értem. De hogy korlátozza le? Szoftveresen vagy hardveresen? Mert ha szoftveres a korlátozás, akkor azt fel lehet oldani egy másik szoftverrel (szerintem), de ha hardveresen azoknál a készülékeknél nincs kiépítve a SIM kártya olvasása, akkor nem lehet vele mit kezdeni. Engem igazából a megoldási elv érdekelne. Én a Telekomtól fogom kihozni és 1 SIM-mel fogom használni, így engem nem érint ez a probléma, de technikai szempontból nagyon érdekel, hogy hogyan oldották meg ezt a különbséget.
-
petesejt
aktív tag
válasz
IamTheDog #500 üzenetére
És ezt fel lehet tenni büntetlenül (azaz garancia és KNOX vesztés nélkül) egy Telekom készülékre is pölö? Engem is érdekel, hogy lehet-e Telekom készülékből Telekomtól teljesen független (azaz hamar frissülőt) csinálni. (Ne haragudj, de a #727-es hozzászólásod nekem kínai.)
Személy szerint nagyon sajnálom, hogy nincs a Samunak egy ugyanilyen telefonja, csak mondjuk 6 collos kijelzővel és kb. 70mm-es szélességgel. Az lenne a tökéletes. Az S9 nekem kicsi (nem is látom valami jól még nagyobb betűkkel sem), a plus pedig egy picit túl nagy gépeléshez. Ha létezne a középső változat, egy vékony tokkal, imádnám.
Tokok közül én ezt néztem, nagyon szimpatikus, szolid, mégis védi az előlapot is valamennyire. Merthogy rövidesen valószínű veszek egy S9+ készüléket. (Note 4-et cserélek, pici fenntartással -- remélem nem fogom megbánni.)
Utolsó gondolat: azért Samuka elmehet a francba, azzal hogy 20%-kal vastagabbra csinálták az üvegeket, kvázi burkoltan bevallották, hogy tényleg nagyon könnyen tört az S8 széria -- erre rengeteg fórumon panaszkodtak, volt aki az éjszakai gyorstöltés után repedt üveggel szedte le a telefont a töltőről.... Nem véletlenül adnék én is szemrebbenés nélkül akár 400-at is egy hivatalos S9+ Active-ért. Az tuti elmegy 2-3 évet gond nélkül. Max. kőporos lesz a sarka.
-
Ákkk
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest