- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
Azt esetleg próbáltad, hogy a naptárat megnyitva ráböksz a 3 függőleges vonalra és ott legalul van egy olyan, hogy "Szinkronizálás most".
Utána még azt is javasolnám, hogy a beállítások - fiók és bizt. mentés - samsung cloud - egyébb szink. adatok és ott is egy "szinkronzálást most" érdemes nyomni.
Nekem a jegyzetek tűntek el, de ezek után vissza tért -
csorbajeno
veterán
Ha most XEH van fent, akkor mehet a Home_CSC, nem lesz semmi gond, de a későbbiekben javaslom majd az XEH-t visszatenni, mert nem tudom, hogy fog-e OTA frissülni. Minél több idő telik el a két ROM kiadása között, annál kisebb az esély a kompatibilitásra. Szóval egyre biztosabb, hogy aki feltette a DBT-t és szeretne később OTA frissülni, akkor kell majd az XEH is. De ezek között nem feltétlen kell a FR, hacsak nem keletkezik valami megmagyarázhatatlan anomália a rendszerben.
-
jeni
félisten
azt gondolom,hogy ha megnézzük az összes EU kiadású 10-re kiadottakat akkor szinte egyformák
VDH - Vodafone - G965FXXU7DTAA- G965FOVF7DTAA
DBT - Független - G965FXXU7DTAA-G965FOXM7DTAAa vastagon kiemelt a sorok közt az amiben eltér egymástól.
nem gondolom,hogy az itthoni majd kiadandó XEH eltér majd a német DBT-től.
-
samu74
addikt
Dehogy válaszoljak is a kérdésre
,olyan romot teszel fel amilyet akarsz. Én anno a BTU romot(független angol) preferáltam a hálózatkezelés miatt az S7-n. Na meg mikor béta tesztre jelentkeztem az kellett hozzá. Szervizbe küldéskor se rinyáltak hogy nem a magyar voda romja van rajta.Odinnal pikkpakk felrakod.
-
dkovizoli
addikt
Ennek ellenére még decemberben, karácsonykor elindította a Samsung a pie terjesztését. Természetesen nem minden régióban egyszerre. Ahogy az ezelőtt is történt. Most már elindult a Note 9 pie frissítése is. Elsőnek a német régióban. Szépen jön majd a többi is. A szolgáltatók pedig ki tudja majd mikor küldik ki.
-
-
Poplacsek
senior tag
Nekem Galaxy S4-S7-S9+ -om volt/van Telenor-os SIM-el és sajnos a kezdetektől fogva ugyanez a helyzet, ha nem 2G-n használom akkor gyenge a térerő és néha nem vagyok elérhető, jönnek az sms-ek. Ezért aztán már régen kialakult hogy mindig 2G-re van kapcsolva, a 2G melletti mobilnet elég az emailek és egyéb üzenetek fogadásához, de ha mobilnetezni akarok, akkor arra az időre felkapcsolom 3G/4G-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- iPad topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest