- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
e-newsee
addikt
válasz
TTomax #22729 üzenetére
Az autót direkt nem írtam, mert nekem pl ott van bluetooth a fejegységben, és be van állítva, mint biztonságos hely. Olyankor nem kell azonosítás, csak megnyomom a home gombot, és felsimítom a kijelzőt. Meg persze veszélyes, alapból nem használom a telefont kocsiban, de amikor a gps elmegy aludni, mert nincs esemény, és kikapcsol a kijelző, akkor valahogy vissza kell hozni, ha kell a térkép.
A hangerőgomb viszont ZF2-n is hátul volt, ott jobban szerettem. Hívás közben nagyon jól kézre áll, mert mindegy melyik kézben van a telefon. Igazából nekem még tartóban is jó volt, mert a támasz nem ért fel a gombokig. Zene közben pedig az alkalmazásban is tudom a hangerőt szabályozni, de azt tényleg ritkábban kellett. Fülesen meg a fülessel. Szóval nekem a hátsó talán még mindig jobb lenne.
-
-
davtsik
tag
válasz
TTomax #18376 üzenetére
Megcsináltam a 18370 hsz-ben javasoltakat, ma este folyamán csak 9%-ot esett a töltöttség.
-
-
tbrpl873
csendes tag
válasz
TTomax #17265 üzenetére
Sajnos tökéletes védelem nincs. Mindegyik kompromisszumos valamennyire.
Ezt a porosodást és össze-vissza karcolódást eddig szinte minden általam használt toknál tapasztaltam, telefontól függetlenül. Talán a selymesebb béléssel elátott tokok, mint pl a gyári Silicone Case esetén kisebb az esély a karcolódásra. Ez alá a por mintha kevébé jutna be és eddig karcot sem látni. Kb 1 hónapja van ebben, szóval hosszútávú tapasztalatom még nincs vele.
-
válasz
TTomax #17268 üzenetére
Mert nem mered vagy nem tudja az nem ugyanaz. Áztattam meg már bőven. Semmi baja nem lett. Köszöni szépen jól van. De senkit nem bíztatok semmire.
Egy ilyen szép telefont nem dugnék egy ilyen kotonba bele... A melóm abszolút telefon veszélyes, nem is viszem magammal. Nem is akarnám, hogy zavarjanak benne. Ha meg olyan melóm lenne, akkor vennék egy olyat, amiért "nem kár". -
zombinyul
addikt
válasz
TTomax #14468 üzenetére
Engem ez fogad kb. minden reggel. Oké, használtam a telefont 6 percet, de alig 3 óra alatt 5% minusz kissé sok.
Párom S7 Edge-dzse közel nem merül ennyit, pedig megy neki is az AOD, nem is értem.
Még jóformán be se laktam, alig 1-2 hetes a telefon.
Egész éjszaka töltőn hagyni meg az akksi miatt nem érdemes, ugye.
Az utllsó frissítés óta mégrosszabb lett a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest