- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz
davtsik #25570 üzenetére
Igen ,nekem is ott merül keményen a roaming alatt hol egyikre hol másikra kapcsolgat . De ott is inkább az,hogy ha hegyes völgyes helyen jársz ahol térerő 1 pálcika. A dual simes telok amúgy is jobban csipegetnek na. Mondjuk sok tapasztalatom nincs bennük, talán ha 1 telefonom volt az.
-
e-newsee
addikt
válasz
davtsik #25105 üzenetére
De igen, igazad van.
Nálam úgy van beállítva, hogy a Nézetstílus "Részletes", a Tartalom elrejtése pedig ki van kapcsolva. Így minden appot külön tudok beállítani. Nekem ez így jobb, de nyilván egyéni preferencia kérdése.(#25150) kiskeni
Egy szép "béjemvés" parkolást láthatunk. -
TODI1111
veterán
válasz
davtsik #25263 üzenetére
Ha az [itt leírtakat] használod sokmindent testre lehet szabni.
-
TODI1111
veterán
válasz
davtsik #25239 üzenetére
Amdroid 9-re ez az app kell.(legalábbis note 9-en) Ez van fent?
Így néz ki: -
paolinho
őstag
válasz
davtsik #24832 üzenetére
Ahogy (#24811) csorbajeno írását én értelmezem (amiért szintén köszönet), abból az derül ki, hogy romot kell cserélni Odin-nal, amihez kell egy aktuálisan kapcsolódó kártya.
Kiválogatva ezek a romok az alábbiak:
BTC - Libya
ILO - Israel
LAO - Laos
MYM - Thailand
SLK - Sti Lanka
THL - Thailand
TMC - Algheria
TUN - Tunis
WTL - Algheria
XXV - VietnamEzek közül csak Thailand, és Vietnam Call és SPay is egyben.
Ezzel kapcsolatosan még egy kérdés: ha ezen romok valamelyike kerül a telefonra, a későbbiekben a készülék kap frissítést majd?
-
Rinocerosz
őstag
válasz
davtsik #23937 üzenetére
Ha te az android 9.0-ról vissza akarod rakni a romot 8.0-ra akkor a SamFirmel nem tudod olyan egyszerűen leszedni mert a SamFirm automatikusan a legújabb romot szedi le ami jelenleg a 9.0.
Ezért a Samfirm-t manuálisan kell beállítanod, hogy a 8.0-át szedje le. Véleményem szerint a legkésőbbi 8.0-át kellene leszedni.
Ha esetleg kellene segítség a SamFirm manuális kitöltéséhez írj nyugodtan aztán le írom azt is. -
Rinocerosz
őstag
-
TheMajor66
tag
válasz
davtsik #23025 üzenetére
Hááát, mégsem ez az. Beállítottam egy tól ig intervallumot, 23:00-tól 06:00-ig, majd hozzáadtam, hogy kapcsolja ki a sync-t és a mobil adatot, elmentettem, majd alul a 3szöggel elindítottam. Este 11kor a sync-t kikapcsolta, de a mobiladatot nem. Szóval kuka. Még jó, hogy csak 700 forint volt, de ez is két sör
-
-
TheMajor66
tag
válasz
davtsik #22974 üzenetére
Elárulod melyik az a tasker app? Mert a PlayStore-n nagyjából 100 féle van, abból én teszteltem minimum 30-at, egyik sem kapcsolja ki a szinkront. Nyilván ennek köze van ahhoz, mikor kézzel kapcsoljuk ki, ott feltesz egy kérdést, amire valamit nyomnod kell a kijelzőn, utána kapcsol csak ki. Ezt nem tudja helyettesíteni egy tasker sem, legalábbis amiket eddig teszteltem. Szóval pls pontos nevet, de csak akkor, ha nálad működik vagy mikor tesztelted, működött, mert jó páran ajánlgattak itt már, de mindről kiderült a végén, hogy csak hallották, hogy valaki mondta.....
-
-
Bavid
senior tag
válasz
davtsik #22471 üzenetére
Teljesen normális a homályos kép, azért van hogy jól látszódjanak a számok. Az a kis okon pedig android 9.0-s feature. Ha nincs bekapcsolva az automatikus elforgatás, és mégis elforgatod a telefont, erre rábökve átvált az orientáció fekvőre. Nagyon hasznos feature szerintem.
-
laci laci
addikt
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
davtsik #18502 üzenetére
Szerintem azt a Samsung féle billentyűzetnél nem tudod állítani, legalábbis én nem találtam az opciót.
Ha már billentyűzet: én Gboardot használok évek óta, viszont mostanában többször is előfordult, hogy egy behelyettesítendő, felkínált szóra rábökve nem cseréli ki a szót a szoftver, sokszor még többedik próbálkozásra sem, vagy csak hozzászúrja a megkezdett szótöredékhez. Máskor meg hibátlanul üzemel a dolog, nem is értem. Valaki találkozott ilyennel?
-
törölt tag
válasz
davtsik #18502 üzenetére
Ha az első nyomvatartás után felbukkanó betű kell, akkor nem kell megvárni a felbukkanó buborékot, hanem egy picit hosszabb nyomás után alapból azt rakja be.
Amúgy amikor nyitva a billentyűzet, akkor fogaskerék-> Intelligens írás-> legalul Bill. nyomvatartási késleltetése. -
DeFence
tag
válasz
davtsik #18243 üzenetére
Nem is arra gondoltam (mármint nem az AOD-ra) . Hanem, hogy a kijelző kapcsol be akkor is ha végig takarásban van, legalábbis én ezt vettem észre, nem próbálgattam túl sokáig lehet nem mindig kapcsolja be, de az én flip tokom alatt fel villant a kijelző úgy hogy rá volt hajtva a tok. Az appban amit használok be lehet állítani hogy ne engedje bekapcsolni a kijelzőt amikor zsebben vagy takarva van a közelségérzékelő.
-
válasz
davtsik #17396 üzenetére
Az értesítő LED színét nekem külső appal se sikerült megváltoztatni
Az egyik app szimplán nem működik, a másik működik de az AOD-vel nem megy együtt, a harmadik együttműködik az AOD-vel is de az meg nem hagyja aludni menni a telefont
Ha találnál egy jót, akkor add itt közre a nevét.
-
lkereki
tag
válasz
davtsik #16884 üzenetére
A True Phone tárcsázóban volt ilyen lehetőség annak idején, ha jól emlékszem, nem mellesleg jobb is szerintem, mint a gyári tárcsázó.
Vagy:
Kösd az otthoni wifihez a tasker profilt (gondolom van). -
davtsik
tag
válasz
davtsik #16307 üzenetére
Megtaláltam a névjegyzék kezelését. Ezek szerint nem mindegy, hogy a telefon alkalmazáson belül megyek át a névjegyzékbe, vagy a névjegyzék appot nyitom meg.
Itt viszont nem hoz fel facebook profilokat a névjegyek párosításánál, tök üres. A névjegyek szinkronizálásánál a messenger pedig hibára fut.Még nincs sok alkalmazás telepítve a telefonra (kb 10 db a gyáriakon kívül), csak ami volt az előző lenovomon, de azért meg-meg tud akadni pedig csak a beállítok közt ugrálgatok most....
Használ valaki android autot? Annak indításakor mindig bekapcsolja a " ne zavarjanak" üzemmódot. Ezt hogy lehet kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Goddess of Victory: Nikke
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest