- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskeni
aktív tag
válasz kobayashy #22750 üzenetére
Igen, de
1) Kevésbé biztonságos
2) Nekem macerás. Pie-on nem próbáltam, de Oreo-n először fel kellett ébresztenem gombbal/hangommal, ki kellett adnom egy parancsot és utána beszélt hozzám, hogy ehhez légyszi oldjad már fel a telefont. Ezután csipogott jelezve, hogy mondhatom a hangkódot és rágódott rajta, vajon jól mondtam-e. Mindezek után oldott csak fel, tehát közvetlen feloldás a hangkód kimondásakor elfelejtve. Először mindig fel kell rázni a Bixby-t, amit nem is értek. A Hi Bixby-re reagál, de zárolt állapotból nem tud feloldani instant, ha kimondod a hangkódot.
Közben néztem, Pie-ból kivették a hang-alapú feloldást, mivel nem találom sehol (csak a hanggal ébresztést). Tettem egy próbát és bemondtam, hogy oldd már fel hanggal a telefont, válaszként pedig azt kaptam, hogy ez egy nem támogatott funkció. Ha engem kérdezel, a Pie-ban NAGYON elbántak a Bixby-vel. Egyetlen ponton javult, az pedig a kimondott szöveg megértése. Szinte mindig azt írja le pontosan parancsnak, amit mondtam. Az már más kérdés, hogy értelmezni és végrehajtani már nehezére esik.Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
-
törölt tag
válasz kobayashy #11869 üzenetére
+1
Star Wars: Galaxy of Heroes-t minden alkalommal újratölti ha több mint 20 perce nyitottam meg. Az S7-en is van egy acc-om, az valahogy tovább bírja. De én tudom mi eszi a ramomat ami folyamatosan megy, és emiatt sok dolgot kidobál.
Másik lehetőség, hogy az app fejlesztői csinálták ilyenre, hogy minden indításnál a szerverrel is kommunikáljon. -
mugencivic
tag
válasz kobayashy #9417 üzenetére
Nincs rajta gyárilag fólia. Viszont a Gorilla Glass 5 állítólag elég puha, sokan panaszkodnak rá angol nyelvű fórumokon, hogy nagyon könnyen karcolódik, miközben korábbi telefonok hosszú ideig azonos felhasználás mellett nem karcolódtak. Állítólag azért van, mert a GG 5-öt úgy lőtték be, hogy kevésbé törjön, cserébe inkább karcolódik. Ha tényleg így van, szerintem nem jó csere.
Én az S8 táján vettem észre hogy rövid idő után már mikrokarcos tud lenni a kijelző, az S6, S7 ilyen szempontból ellenállóbb volt, a hátlapjukról nem is beszélve, az S8, S9 hátlapja mintha egyenesen fényes műanyagból lenne, nem is üvegből, olyan könnyen karcolódik, nagyon kell rá vigyázni.
A mostani egyébként a második S9-em, az elsőt egy fóliával vettem (használtan), amit egy idő után leszedtem róla mert undorító volt, kb. egy hétig használtam fólia nélkül és máris összeszedett pár mikrokarcot, pedig a lakásból se nagyon vittem ki mert másod telefon volt, meg zsebre sem raktam.
Most vettem egy újat, erre első percben Whitestone Dome Glass került (arany áron), + Nillkin tok, ezzel már merem használni a telefont rendesen, de sokkal szívesebben használnám ezek nélkül, csak olyan vagyok hogy a karcoknak már a tudata is zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó Iphone 13 PRO 128GB black kártyafüggetlen
- Eladó Iphone 13 256GB, kártyafüggetlen, PINK
- Független Apple iPhone 15 128GB Pink ! 9O% AKKU ! 1 Hó jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium 1OO% ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Black Titanium !! !! 3 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest