- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
73egon
tag
válasz
ateszapa748 #10170 üzenetére
Szia. Sok ismerősömnek van P20pro-ja. Mindegyik elégedett vele.
-
ShadowLac
addikt
válasz
Yamato fórumtársnak volt mind a kettő.Ő irt egy kis összefoglalót. [link]
Annyit tennék hozzá Hogy a P20pro ban nincs automata HDR.Csak manuális de az sem az igazi.???
A videóhoz annyit még hogy kikapcsolt (mind a két készülék esetében) videostabilizátornál is a Samsung a jobb.
Aksi idő: a Samsungnak nagyobb a fényereje -
Zsuppim
csendes tag
válasz
Ez egy nagyon huncut post, látom betetted a P20 pro topicba is. Olvashattad én P9-ről jöttem, egy gariztatás után is elégedett vagyok vele (nem adom el), csupán a biztonsági frissítésekkel és talán az Oreoval vacakol sokat a Huawei. Én elég sokat gondolkodtam hogy P20 pro vagy S9+ legyen e a következő. A P20 pro hátrányból indult, mert Huaweiről jövök és két év távlatából (P9-P20 pro) nekem nem hozott akkora újdonságot és változást hogy egyértelműen azt tudjam mondani, nekem ez kell. További kellemetlenség nálam a jack csatlakozó hiánya, illetve az a tény hogy mindent a type C csatlakozón keresztül kell majd megoldani (füles vagy audio rendszer - töltés - pendrive), ez huzamosabb ideig nem fogja bírni csere nélkül. Amúgy is az S9+ felé húztam, de a fotós és videós teszteket olvasva, illetve rengeteg youtube-os videót megnézve egyértelmű volt hogy Samsung lesz a következő telefonom. Például az utcán sétálva, hirtelen előkapni a telefont és fényképezni, nos ebben a Samsung jobb. Videózni egyértelműen profibb mint a Huawei. Ha egy esti séta nálad nem abból áll hogy egy fotós téma előtt állsz percekig és profi módban állítgatod a fényképező beállításait, a számodra lehető legjobb képekért (amiket mások simán le fognak szólni), akkor a P20 pro nem a te telefonod. Auto módban a Samsung is csinál olyan képeket éjszaka mint a Huawei. Fülessel használva egyértelműen jobb - dinamikusabb és részletesebb az S9+, ezt mindkét telefon esetében a saját fülesemmel tapasztaltam, bár nekem kicsit halk(abb) a Samsung, de ezen a problémán segít a poweramp (végre egy telefon, amin tökéletesen működik, nincs torzítás, sem programhiba, a dual driver fülesemet brutálisan meg tudja hajtani). Engem a gyengébb akksi (P20 pro-hoz viszonyítva) egyáltalán nem zavar, egy napot bőven kibír nálam úgy (és ezzel a 7 hónapos P9-et kenterbe veri csúnyán), hogy nyolc nap alatt 37 gb a mobiladat volt a forgalmam WiFi nélkül.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Htc u12 plus 😁
-
blackmorph
tag
válasz
olvasd el a tesztet amit itt írtak, és dönts az alapján. szerintem elég részletesen kitárgyalják.
itt a legtöbbünk úgy is az s9+ mellett fogja lerakni a voksát.
-
csorbajeno
veterán
válasz
Nekem a P20Pro-ról nincs tapasztalatom, de az S9-cel nagyon meg vagyok elégedve, számomra minden téren. Vannak itt többen is, akik mindkettőt próbálták és itt maradtak. Illetve van olyan is, aki S9-ről ment P20Pro-ra, majd rövid időn belül megbánta és visszatért.
-
mrc4y
tag
válasz
ateszapa748 #7108 üzenetére
én akárhova nyomok a kijelzőn eltűnik
sztem nálad is így működik
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
ateszapa748 #7047 üzenetére
Nos... Plus lett a vége! Köszönöm a válaszokat! Most 2 napot szabin leszek, lesz időnk ismerkedni egymással. :-)
-
törölt tag
válasz
Két telefont használok elég régóta.S7/S5Mini párosból lett most S9+/S7.
Az első hónapban kényelmetlen volt a méret. Utána azt vettem észre, hogy megszoktam. Ok, vannak olyan esetek amikor rühellem a kétkezes használatot, de portrait módban valamennyire segítség tud lenni az egykezes mód. (Home gomb 3* lenyomva)
Ma ebédidőben raktam át az S9+-ba a 128-as kártyát, meg a simet átcseréltem a két vas között. Kíváncsi vagyok, mennyit bír az S7-hez képest. -
Teal'C
veterán
válasz
Én most egy s9+ al vagyok Törökországban egyszerűen fenomenális miket tud. Majd ha hazaérek rakok fel képeket.
-
LoGeN90
aktív tag
válasz
Nekem ugyan S8 van, de par nap utan elgondolodtam rajta, hogy a + model lehet jobb lett volna, annak ellenere h a sima S8/9-nek is nagy a kijelzoje es elvezet rajta mindent csinalni. Koszonhetoen a hajlitott szeleknek (elol-hatul), a nagyobb modelleket is kenyelmes kezben tartani. Szerintem a plust valaszd.
-
ShadowLac
addikt
válasz
Tudod, összetett ez a kérdés.
Akinek a S9 van néha belegondol hogy kehet kéne egy S9plus.
Akinek S9 plus van az is elgondokodik rajta hogy lehet kéne egy kissebb.? Remélem tudtam segiteni. -
SeatZola
őstag
válasz
Én 2 hónap S9 használat után cseréltem le S9+-ra. Én is féltem kicsit a nagyobb mérettől, de hamar megszokható. Nekem sokkal kényelmesebb, mint a Note8 volt.
-
spawn21
veterán
válasz
ateszapa748 #4499 üzenetére
Szerintem igen. Nekem sima 9 van,de azt gondolom jobb telefon. Mármint a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Escape from Tarkov
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- EAFC 25
- Nintendo Switch
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest