- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
X-en gondolkodom én is, igazából az lett volna, de ma próbáltam ezt is, és megtetszett, a lila nagyon ott van.
A szifon jó, lehet az lesz még is, de az azért újra töltöget, idén már szerintem legalább is a nagyobb pletykált modell biztos több RAM-al jön, bár az almánál sosem tudni. Az ott kevés, és elég idegesítő, erős hardver kevés memóriával.
-
Chrys_
addikt
Ha már gondolkozol rajta és lehetőséged is van a cserére, akkor csináld. Aztán majd eldöntöd magad, hogy maradsz-e IOS-n vagy mégiscsak Android kell neked. Én is megtettem ezt SGS8+ --> iPhone 8 Plus-szal, de nekem nem jött be, 1 hét után visszacseréltem. Most meg szereztem egy S9+-t.
A barátnőm meg SGS6-ról váltott iPhone S8 Plus-ra (az övé volt a cseretelefon, addig az S8+ volt nála), fél évig használta az iphone-t, aztán inkább most dobta az IOS vonalat és visszatért Androidra (megkapta az S8+ telefonom, mert nekem adta a zsír új S9+-t (én szedtem le a gyári fóliát róla), amit 1:1-ben cserélt az iPhone 8 Plus telefonjáért, mondván neki mindegy melyik van).
-
csorbajeno
veterán
Egy zártabb operációs rendszer áráért kapsz egy jól optimalizált készüléket. Nem mondok érveket az iPhone ellen, mert nem használtam, de az S9 bőven kiszolgál minden igényt. Az iPhone igazi előnye akkor jön ki, ha több Apple termékkel együtt használod, ahol minden összekötődik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest