- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskeni
aktív tag
válasz
olloczky #41871 üzenetére
A telót én is szerettem, csak engem ver a Samsung-ok átka... Ezzel is voltak szopások, anno az S3 Neo-mmal is. Remélem ezzel nem lesz. Ami az i-re feltette a pontot nálam az az akksi. Botrányos, hogy 3 éves telónál előjön olyan hogy 39% alatt bármikor kikapcsolhat mindenféle előjel nélkül
Ha nem lett volna az akksival bajom, elhasználom én ezt még vagy 2 éven keresztül.
-
ACE-
addikt
-
Rinocerosz
őstag
válasz
olloczky #41810 üzenetére
Szia!
Simán lehet, hogy valami hibás darabot fogtál ki. Az akkumulátor csere és a Gyári adatok visszaállításánál többet nem tudsz csinálni. Esetleg még Odinnal feltehetsz egy romot hátha - hátha alapon.Egyébként a Samsung telefonok nagyon nem az üzemidő bajnokság győztesei
. Viszont egy Snapdragonos Galaxy s20FE jó választás lehet. Persze az igazság úgy is csak később derül ki. Nem lehet tudni a telefon mennyit degradálódik idővel.
-
vulnrea
aktív tag
válasz
olloczky #12417 üzenetére
Szia, nekem most cseréltek akkut. Nagyon merült a telefonom alig bírt ki 8 órát egy töltéssel. Azóta pedig a maxokat hozza nekem a kijelző idő 5-5,5 óra. A telefon pedig több, mint másfél napja volt töltve. Munkában pl jobban merül a telefonom, mert nem jó a térerő ott, viszont 3g-re állítva nem merül olyan intenzíven. Illetve olvastam egy külföldi fórumon, nem tudom igaz-e hogy ha wifizel, akkor ne az 5 ghz-en használd, hanem próbáld meg a 2,5 ghz-et. Nekünk van mindkét opció, különbséget nem vettem észre, mert mióta cserélték az akkut azóta a 2,5 van bekapcsolva.
Javaslom minden olyan alkalmazás háttérben váló futásának a kikapcsolását amit nem használsz, vagy nem szeretnéd hogy használja a háttérben. Én állítottam a szinkronizálásokon is pl. mail csak óránként ellenőriz. A helymeghatározás nálam be van kapcsolva, viszont a helyadatokon belül a google helyelőzményeit ki tudod kapcsolni, ha mondjuk nem szeretnéd, ha a google monitorozza merre jársz éppen. A fényérőm nálam automata, de én szabályzom és 2 nap alatt nagyjából beállt, ahogy az akku is. Ha esetleg szeretnél programot tiltani nekem a samsung disabler package pro van fent, működik és nagyon hasznos.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
olloczky #12076 üzenetére
Bármi lehet, csak azért nem gondolnám, hogy az én ujjam nem szeretik az ujjlenyomat-olvasók, mert a korábbi Apple és Huawei mobiloknál pöccre feloldott mindig az érzékelő, viszont az S8+-nál és most az S9-nél vannak ezzel gondjaim, főleg utóbbinál.
De mégegyszer hangsúlyozom, minden másban meg pöpec a kicsike, mostmár az akku is elég jól beállt a második hét végére.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
olloczky #11895 üzenetére
Van.
A zarolas ugy mukodik, hogy a "legutobbi gombot" megnyomva belepsz az alkalmazasok listajaba.
Jobb felul a 3 potty, es az alkalmazasok zarolasara nyomsz.
Ezt kovetoen megjelenik mindegyik alkalmazas jobb felso sarkaban egy lakat.
Amelyiket a memoriaban akarod tartani, annal a kis lakatra kattints ra. -
válasz
olloczky #11508 üzenetére
Ugrani semmiképpen! A vízállóság bemerítés ellen véd, de előfordulnak hibás darabok, és mivel a garancia nem érvényes a beázásra, ezért inkább vedd úgy, hogy csak a biztonság miatt (pl. ha véletlenül leöntöd valamivel) van védelem. Ettől függetlenül vannak, akik rendszeresen viszik vízbe a telefonjaikat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
olloczky #11236 üzenetére
Én már szívtam eleget ezzel.. bár nekem az a problémám, hogyha kikapcsolom hangot, onnantól semmiféle értesítés nincs. Egy ideig jó volt, most azóta sem. Amit lekapcsolom a hangot itt, onnantól semmiféle értesítés nincs, sem rezgés, sem villogás. Azt még nem próbáltam, hogy kikapcsolom az értesítés hangját, vagyis lehallkítom az értesítést. Jelenleg most az van, hogy csipog a messenger is, de így legalább megkapok minden értesítést..
Annyit tudsz tenni, a "módot" módosítod, ergo ott 3 fajta van, nem tudom fejből bocsi, és a harmadiknál elvileg semmit sem csinál.
-
kuszal
tag
válasz
olloczky #10988 üzenetére
Szia,
én szintén Redmi 3 Pro-ról váltottam, igaz még csak pár napja.
Hozzád nagyjáűból hasonlóan mentem végig a különböző fázisokon:
- kell egy új telefon,
- de mind túl nagy, nincs benne infra meg NFC is egyszerre,
- legyen akkor Mix
- nem is kell, mind túl drága, jó ez még
- jó lenne egy új mégis, mert a kamera már nagyon túlhaladott,
- ha már veszek akkor az egy mindent bele telefon legyen....Én végül S9-et vettem, mert:
- kicsi a kezem és még ez is nagy egy Redmi 3-hoz képest. Azon fogásváltás nélkül elértem bármelyik pontját a kijelzőnek. S9-nél már kell nyújtózni vagy fogást váltani.
- DeX, kipróbáltam, nagyon meggyőzött, amire nekem kell arra bőven elégséges,
- oldalsávba tehető progik amelyek azonnal elérhetőek, pl számológép amit sokat használok.
- Always On Dispaly, ez nagyon jó a Samsungokban. Csak rápillantasz és látod van-e valami amiért kézbe kell venni a telefont DE van LED is tehát arról sem kell lemondani :-)A telefon gyönyörű, féltem is, mert a Redmi azért esett egy párszor és semmi baja nem lett :-)
A kijelző egy állom!!!
Akku: érzésre hozni fogja a használt Redmi üzemidejét simán, sőt, de annak az újkori két napját nem fogja elérni sohasem :-)
Az átköltözés nem volt sima, az SMS-eket mind a mai napig nem tudtam átvarázsolni illetve a névjegyzékből is csak a neveket és számokat hozta át, de az egyéb megjegyzések lemaradtak.....
Ha tudok segíteni, csak kérdezz nyugodtan :-) -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
olloczky #10996 üzenetére
A mi mix 2 es a 2S is prima telefon, de par dologgal jobb az s9 +.
Nekem fontos: vizallo, amoled (+fenyero), always on display, hangminoseg, ertekallosag.Vasarlasi alternativa lehet meg, a hazai media markt is 229e-es arral, reszletfizetesi es biztositas-kotesi lehetoseggel.
-
k810
aktív tag
válasz
olloczky #10993 üzenetére
XXL GSM
(Azokra gondolsz, akinél a gyári doboz és töltő is feláras volt anno?
)
CSAK hivatalos számlásat mernék venni, amire él a gyári gari. XXL és hasonlók nem tartoznak ide.@brainticket:
Link a Knox-ról -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
olloczky #10988 üzenetére
Jah...
Nekem bevált, én szeretem.
Igazából elégedett vagyok, a jelenlegi s9 plus a harmadik vásárlásom (visszavásárlásom), volt mi mix 2, mi mix 2 S is közöttük, de visszajöttem.
A jelenlegi op. rendszert én nagyon jónak tartom, nem akad, nem laggos, és az akku is nagyon jónak mondható, beszéd hangminősége példátlanul jó, kiemelkedő, kb. 6 óra kijelzőidőt tud, ami a legjobbak közé teszi e téren is a telefont.A vásárlási tanácsokat már k810 fórumtárs leírta, amit én annyival egészítenék ki, hogy igazi szériahiba még nem jött elő, valamint a külföldi hivatalos vásárlások -pl. eu-s media markt- esetén csak 1 év a hazai garancia, míg a gsm boltosoknál (általában) a bolthoz szól, ami később - pl. a kijelző beégése esetén - esetlegesen problémás lehet.
-
k810
aktív tag
válasz
olloczky #10980 üzenetére
Létezik egy- és két SIM-es, előbbinél a telefon nevénél F, utóbbinál DS szerepel. Egy SIM-es csak a Telenornál és a Vodánál van, a független és a Telekomos dual SIM-es. Amit én szoktam: IMEI szám ellenőrizés telefonon, dobozon, számlán egyezzen, legyen meg a számla és a gari papír.
Ha nem magyar helyről vették, csak 1 év gari él rá (pl külföldi Media Markt), hazai vásárlásnál 2 év a gari. Knox legyen 0x0, hogy garis legyen értelemszerűen, ha 0x1, akkor nincs garancia. Általában Hardveraprón szoktam telefont venni és eladni, mert itt kevesebb az egységsugarú user, mint máshol.
Ha szolgáltatósat veszel, a számlán feltöltős csomag legyen, úgy nem fogják letiltani, előfizetésesnél ez nagyon benne lehet a pakliban, a "letiltás ellen garanciát vállalok" szöveggel kitörölheted a hátsódat sajnos, mert ha gáz van, semmit se tehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Diablo IV
- Androidos tablet topic
- Autóhifi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest