Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • olloczky

    senior tag

    hali

    sosem voltam megelégedve az s9 pluszom akksijával.. tavaly cseréltettem benne akksit hivatalos samsung szervizben, tehát kb 1 éves akksi van benne.

    pár hete megint elkezdte, hogy 20% után rohamosan elkezd csökkeni az akksi töltöttsége. értsd: 20-ról 0-ra megy kb 5-7 perc alatt, úgy, hogy semmit nem csinálok vele. ilyenkor melegszik is. felrakom töltőre és még ilyenkor is csökken a százalék!! (igen jól van csatlakoztatva a töltő, gyorstöltést ír az állapotsávon) tegnap direkt kipróbáltam, hogy kikapcsol-e magától, mert ilyenkor már én szoktam, hogy hátha így védem az akksit, de most már nem érdekelt. 1%-nál megállt és onnantól töltötte fel.

    [kép] - itt látszik, hogy bezuhan 20%nál
    tudom tudom, háttérben x órát futott az app, de be van kapcsolva, hogy altassa a háttérben, szóval nem tudom mi szívhatja ennyire. nem használok semmi extra appot. ha 3 óra képernyő idő kijön akkor már összeteszem a két kezem.

    másik gondom (bár ez gondolom szoftveres), hogy a mobilnet gyorskapcsolóval mostanában nem mindig sikerül bekapcsolni a 4g-t. ilyenkor hosszan nyomva a beállításaihoz ugrok, és ott a ki-bekapcs gombbal bekapcsolva valóban bekapcsolódik.

    az akksi miatt gyanakszom, hogy valami selejtes készüléket foghattam ki anno.. és így már egészen belefáradtam ebbe, és xiaomi-ra fogok visszaváltani hamarosan, bármennyire is szeretem a samsung rendszerét.

    Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

Új hozzászólás Aktív témák