- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth11
aktív tag
válasz
ArthurShelby #31724 üzenetére
-
Darth11
aktív tag
válasz
ArthurShelby #31721 üzenetére
A gyári samsung (ami szerintem a legjobb és nem sokkal drágább, mint az alis "vacakok") ennyire lóg ki.
Ilyen árszinten szerintem nem éri meg a különbözet a gyárihoz képest.
(tudom nem szép a kábelezés, de még nem volt időm szétszedni
)
-
alcapone386
őstag
válasz
ArthurShelby #31610 üzenetére
Igen van ami nem szereti a rootot. Igaz magisk-al eddig minden app elől el tudtam rejteni, de 1 éve nem romolok, így lemaradtam a friss infókkal.
-
spider80
őstag
válasz
ArthurShelby #31091 üzenetére
Igen. Telekomnál az előfizetők nagy részének automatikusan bekapcsolták,de vodánál szerintem még kérni kell.
-
e-newsee
addikt
válasz
ArthurShelby #31054 üzenetére
Plusz a 4G (VoLTE) hívás csak akkor működik, ha mindkét félnél be van kapcsolva készülék és szolgáltatói oldalról is. És a hálózati lefedettség is megvan.
-
kelly416
veterán
válasz
ArthurShelby #31054 üzenetére
Állítsd be a volte-t, mert egyébként a hívás 2g-n megy, olyankor automatikusan át is vált 2g-re.
Ez a 4g hívás.
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #31015 üzenetére
A logikájára nem jöttem rá, de van amikor a Shazam is felveszi a dal ritmusát és kiemeli az éppen aktuális sort, máskor viszont csak a szöveget mutatja. Nem tudom, hogy mitől függ ez nála.
-
válasz
ArthurShelby #31015 üzenetére
Nálam a Shazam is szinkronban megy a zenével. Nem karaoke pontosságú, de +/- 1 sec, olvasni tökéletes.
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #31006 üzenetére
Nem ismerem, amíg nem említetted, addig nem is hallottam róla. Én dalszövegekre a Shazam-ot használom.
-
embe
nagyúr
válasz
ArthurShelby #31007 üzenetére
Köszi!
Akkor hagyom... -
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #30995 üzenetére
A Greenify-t nem ismerem, ha pedig hibernáló appot használsz, az csak annyit csinál, mint a kényszerleállítás. Mire megszünteted a hibernálást, addigra megváltoztatod a beállításokat is. Egyébként, ha a más appok eltakarására vonatkozó beállítást kikapcsolod, akkor nem is működik az app?
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #30989 üzenetére
Kapcsold ki a másik app eltakarása lehetőséget.
-
csorbajeno
veterán
válasz
ArthurShelby #30922 üzenetére
Megpróbálhatod a Beállítások->Alkalmazások->Musix-Match Lyrics->Kényszerleállítás opciót.
-
thedarkfox
senior tag
válasz
ArthurShelby #30922 üzenetére
Mikor jön egy értesítés, húzd el balra de ne teljesen csak hogy megjelenjen a fogaskerék az értesítés mellett, oda rányomsz és az értesítés beállításaihoz jutsz. Ott kapcsold ki a jelzését.
Vagy menü - beállítások - értesítések - és ott kikeresed az appot majd rábökve az adott app értesítéseit tudod szerkeszteni. -
Zsuppim
csendes tag
válasz
ArthurShelby #30560 üzenetére
Nappal még így is jól teljesít....... Kissé morcos vagyok, mert az utolsó frissítés óta nemcsak a fényképező, de a rendszer is döcög. Többször futottam bele a pár napba olyan jelenségbe, hogy ahol nincs térerő és megszakad a mobilnet (webrádió, vagy youtube vanced megy folyamatosan), ott ha újra elérhető lesz a 4g, akkor sem csatlakozik semmi semmihez, hanem újra kell indítani a telefont, különben nyista net..... Nem nyílik meg a Chrome-ban semmi, nincs szinkronizálás sem......
-
Oldman2
nagyúr
válasz
ArthurShelby #30240 üzenetére
Jól érted és ez nem szolgáltató függő, hanem egy adott ROM verziótól így van minden szolgáltatónál.
Az új típusú Google RCS üzenetformátum
-
kelly416
veterán
válasz
ArthurShelby #29911 üzenetére
Tárcsázó, 3pötty, beállítások, kiegészítő szolgáltatások.
Már ha ez az, ami okozza ezt a jelenséget. -
Bathalsar
aktív tag
válasz
ArthurShelby #29927 üzenetére
Filmet nem tudtam ellenőrizni, mert VPN csatlakozás után más IP címet kapnak a kliensek, mint az, amin csücsül a fájlszerver.
De azért csináltam néhány sebesség tesztet.
Wi-Fi - VPN kapcsolat nélkül
Wi-Fi - VPN kapcsolattal
4G - VPN kapcsolat nélkül
4G - VPN kapcsolattalEgy pfSense a szerver, egyetlen 2.4 GHz-es magja van, 512 MB memóriája, de cserébe hardveres crypto be van kapcsolva az OpenVPN alá. VPN csatlakozásnál a CPU terheltség 5% körül mozgott, mikor 4G-n voltam, és 25% körül, mikor Wi-Fi-n.
-
Bathalsar
aktív tag
válasz
ArthurShelby #29914 üzenetére
Én használok eseti jelleggel OpenVPN-t. A szerver egy pfSense. Ha van valamilyen teszt, akkor szívesen lefuttatom. Vagy csak kezdjek el játszani egy filmet hálózatról?
-
kiskeni
aktív tag
válasz
ArthurShelby #29886 üzenetére
Nem tudom, szerintem 4GB bőségesen elegendő RAM-ból, pont ez a teljesítmenyben nem fog semmit sem jelenteni. Max ott mutatkozik meg, hogy bezárulnak az appok a háttérben, ha sok van megnyitva. Mondjuk nekem még nagyon kevés alkalommal sikerült megtöltenem a RAM-ot, azaz nem igazán tapasztaltam eddig app újratöltést a háttérből visszahozva.
Meg hát, fele úgy is az Androidé, lehet bármennyi RAM-od
-
kiskeni
aktív tag
válasz
ArthurShelby #29860 üzenetére
Hali. Igen, szerintem ezt már javították a Pie rendszerrel, mivel sokkal-sokkal folyamatosabbak az animációk eleve az Oreo-hoz képest. Nekem még Antutu-ban +10k pontot, Geekbench SingleCore/MultiCore +500/1000pontot hozott kb. Más változást nem vettem észre, mivel alapvetően Oreo alatt is bőségesen elegendő volt a teljesítmény bármilyen hardverigényes folyamathoz. Az esetleges +-pár másodpercek méricskélése meg már tényleg mikropénisz-méregetés kategória, szóval én azt most elengedném (meg hát, betöltésbe beleszól a tároló sebessége is).
Ami látványos javulás volt az tényleg az tényleg az animációk folytonosságát fedi le. Részletezve ez a Bixby Home-ot jelenti, ami most Pie-on sosem szaggatva jön elő a Home képernyőről balra húzva, míg Oreo-n ez sokszor döcögött. Az értesítési sávot eleve folyamatosan lehett lehúzni, az maradt úgy. Az alkalmazásválasztó is folyamatosan jön elő az esetek nagyon nagy részében, max több appal a háttérben veszel észre pici akadást. Az appok megnyitásakor látható animáció is stimmt, Oreo-n ezeknél is voltak itt-ott nyögdécselések. Ami döcögés van, az az alkalmazásválasztóval van, de az is akkor, ha gyorsan akarod nyomkodni. Mintha nem terveztek volna azzal a fejlesztők, hogy valaki esetleg embertelen tempóban akarja nyomkodni a telefont
Mert amúgy szép és fluid, de ha gyorsan nyomkodod ide-oda, akkor nem épp, mintha nem készítették volna fel az animációt a gyors nyomkodásra. Fura.
-
helixP
nagyúr
válasz
ArthurShelby #29860 üzenetére
Inkább az üzemidővel kezdjenek valamit. Performance több, mint elég így is.
-
akos_ur
aktív tag
válasz
ArthurShelby #26154 üzenetére
szerintem elég
... ami meg kihullik a RAM-ból, azt is nagyon hamar újratölti, gyors a proci hozzá
-
Pucu1989
csendes tag
válasz
ArthurShelby #26165 üzenetére
S10e esetleg?
-
Pucu1989
csendes tag
válasz
Én azért lehet elgondolkodnék az s9+ on, szerintem hamar meglehet szokni.
-
spider80
őstag
válasz
Ha nem 4-5 évre veszed, átlag felhasználásra tökéletes lesz 4GB-al is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest