Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janosibaja

őstag

válasz Mr.Silkó #17893 üzenetére

@icemad, @Mr. Silkó:

köszi, de az a gond, hogy miként Mr. Silkó posztján látható, ugyanúgy nem aktív nekem a médiahangerő szinkronizálása.

Hiába próbálnám kapcsolni "Be" most, hogy távol vagyok a kocsitól, s hiába próbálom akkor is, mikor az S8 amúgy hibátlanul csatlakozott a fejegységhez az autóban ülve: nem lehet áttolni a csúszkát. :F

És nem hiszem, hogy a kocsimban van a hiba, mert három más mobillal simán használtam úgy, hogy a médiahangerőt egyszer beállítottam a telefonon, s aztán azon maradt a kocsiban is.

Most az a gond, hogy a kocsiban csak az szól megfelelő - átlagos - hangerővel, ami a mobilon teljesen a pirosba van húzva. Azt meg - gondolom a fülem iránti kíméletből - állandóan automatikusan visszaveszi a mobil.

Ha már nem tudok más hangerőt állítani Bluetooth-on valami miatt, akkor jó lenne, ha állandóan pirosban maradhatna a hangerő (mintha süket lennék :D )

Az igazi az lenne, ha más hangerőn lehetne beállítva a médialejátszás a mobilon, és más Bluetooth-on. Nincs erre megoldás?

Ezer köszönet és bocs a hosszú szövegért.

Új hozzászólás Aktív témák