- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz
pixelblondie #21481 üzenetére
Akkor ok ha megy.
Volt már szó róla itt a fórumon,eladás előtt ki kell jelentkezni a telefonon a google fiókból(beállítások-fiókok-jobbra fent-fiók eltávolítása),majd aztán a factory reset.És szerintem ezek előtt érdemes még minden védelmet kikapcsolni is(pin/ujjlenyomat/irányzár). -
hito
nagyúr
válasz
pixelblondie #21481 üzenetére
Nem igy kene mukodnie
A 24 orat be kene tartania a rendszernek, mazlid van
-
hito
nagyúr
válasz
pixelblondie #21479 üzenetére
Nem megoldas, asszem imei fuggo. Ha ezzel ki lehetne jatszani, akkor milyen biztonsagrol beszelhetnenk?
gerner1: asszem az lesz az.
-
hito
nagyúr
válasz
pixelblondie #21474 üzenetére
De hiszen a #21469-ben irtam is
kengyel: 2-t es konnyebbet! Asszem ha kepernyozarat alllitasz be (pl. Pin+Fp), az mar magaval hozza.
-
hito
nagyúr
válasz
pixelblondie #21468 üzenetére
de hát basszus, mi van ha a gyanútlan vevő már épp egy barcelonába tartó gépen ül...?
Ultraszívás
Egyébként akkor az a megoldás (mint az én esetemben is), hogy megváltoztatod a jelszavad, majd megvárod, míg központilag is átáll a rendszer az új password-re (1-3nap), utána gép előtt ülve (mail.google.com megnyitva) megadod neki a user és (ideiglenes) password párost, közben telefonon online maradsz és követed az eseményeket (belép a telefonon az adataiddal), majd amikor mondja, hogy kész, Te egyből megváltoztatod megint a jelszavad (gyorsan, mert ugye már a gép előtt ülsz ezzel is időt spórolva).
Nálunk ez tűnt a legbiztosabb megoldásnak. De hangsúlyozom, hogy ez rizikós, még úgy is, ahogy leírtam, mert mégis csak megadod a felhasználóneved és a jelszavad egy "idegennek", akit az üzlet óta és csupán annak kapcsán ismersz. Ez csak vész esetére ajánlott megoldás, amikor a távolság miatt tényleg megoldhatatlan az újbóli találkozó. De nagyon észnél kell lenni és ha csak egy kis sumákságot is érez az ember a másikon, akkor más megoldást kell keresni, legyen az bármi.
-
hito
nagyúr
válasz
pixelblondie #21465 üzenetére
Valószínűleg első bejelentkezésnél egy olyan google account-tal kell bejelentkezni, amivel már szinkronizáltál. FRP (factory reset protection) léphetett életbe. Idézem, amit nekem ezzel kapcsolatban írtak a szakmai topicba. Ha erről a dologról van szó, akkor a így kellett volna:
"Open your device settings and remove any security you have for the lock screen. This isn't a required step for all phones, but some want you to do this so we're including it here.
Once that's done, you need to remove any and all Google Accounts from the phone or tablet. That's also done in the settings — look for a section labeled Accounts. With an account selected, look for a delete or remove option, usually hidden behind the three little dots in the top corner of the screen.
When you've made sure all of the Google accounts have been erased, you can then factory reset your phone or tablet through the device settings. Forrás: [link]"
Amennyiben a FRP-ről van szó, és a telefonod már az új tulajnál van, találkoznotok kell még1x és meg kell adnod azt az g.account-ot, amivel használtad a készüléket. Ezt követően már regisztrálni tud új g.accountot a készüléken.
-
hito
nagyúr
válasz
pixelblondie #21463 üzenetére
Mit csináltál eladás előtt? Milyen szoftver van rajta? FR volt, vagy csak fiókokat távolítottál el?
Azért kérdezem, mert 2 hete ugyanebbe futottam bele egy V10-zel. 200km távolság volt köztünk a vevővel. 3 nap volt, mire meg tudtuk oldani, addig nem tudta használni a készüléket.
-
600700
senior tag
válasz
pixelblondie #14841 üzenetére
Szivesen.
En meg idoben regisztraltam a beta programra a tegnepelotti frissitessel nagyo jo lett tenyleg.
De a legutolso 6 os is teljesen jo pl kameraban meg jobb is.Szivesen
-
600700
senior tag
válasz
pixelblondie #14839 üzenetére
Vissza tudod tenni igen.
-
600700
senior tag
válasz
pixelblondie #14837 üzenetére
Friss nincs. Csak a legelso bug os amit fel tudsz odinnal tenni.
A regisztracio lezarult ota-n csak ezek a felhasznalok kapnak frissitest.
Ha rootolt a telod fel tudsz tenni esetleg egy legutolso betara epulo custom romot. Mas verzio nincs azon kivul h kivarod amikor hivatalosan kijon. -
-Valinas-
senior tag
válasz
pixelblondie #13589 üzenetére
Nincs bekapcsolva a "maradjon lezárva a képernyő" funkció? Esetleg a kezeddel véletlenül eltakarod a szenzort, ezért rögtön visszafekszik aludni, nem?
A PK4 ha jól értem a Nougat beta. Volt már rá frissítés, vagy ez még mindig az első béta?
TOZ: Nem hinném, hogy az AMOLED-nek baja lenne tőle, én is használtam. Csak utálom, hogy folyton kapcsolgatni kell a más alkalmazások eltakarására képes alkalmazások opciót... Inkább megvárom a Nougat beépített kékfény szűrő opcióját.
-
törölt tag
válasz
pixelblondie #13255 üzenetére
Én itt nem google, hanem Samsung accountra gyanakszom. Valahol volt itt erről szó régebben.
-
válasz
Ó, a weben is ki lehet törölni? Ez új és hasznos infó mindenkinek, köszi!
(#13256) 600700: simán lehet, hogy egy t-mobile-os csak úgy kipróbálta a készüléket, és például e miatt is hozzájuk vinném vissza, oldják meg ők vagy adjanak egy másikat.
-
600700
senior tag
válasz
Irta T-mobile nal vette ujjonan. Akkor vmi kicserelt keszulek volt amit hasznalt vki elotte es visszavitt.
-
öregpapa
tag
válasz
pixelblondie #13115 üzenetére
Kamerát próbáltad? Sokak szerint jelentősen romlott a képek minősége.
-
Promi
aktív tag
válasz
pixelblondie #13110 üzenetére
Felraktam én is, de igen gyorsan le is szedtem. Én használom rendszeresen a Helium Carbon progit a mentésekre és írták, hogy "Android N support". Ennek ellenére nem működik, így meg nem használom addig míg meg nem oldják.
-
savoo
addikt
válasz
pixelblondie #11926 üzenetére
Akkor szr a fólia, nem szabada észrevehető különbségnek lenni.
-
samu74
addikt
válasz
pixelblondie #11926 üzenetére
Szedd le,dobd el.
Párszor próbálkoztam én is,a tok vagy felnyomta,vagy por ment alá...Inkább ne legyen rajta semmi.
kellcucc másnak bepárásodott a hátlapi üveg
Tényleg,a kolléga nem írta hogy mi lett a vége a dolognak...
Megeszem a kalapom ha az bepárásodott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest