Hirdetés
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
elolvastam a "fólia" kulcsszóra feljövő, közel 500 hsz-t. tanulságos volt. tudom, a régi topiklakók számára csak egy új, "belibbenő" arc vagyok, aki "fóliázik" egyet, majd lekopik idővel, de azért csak megfogalmazódott bennem egy óriási wtf...
közel 2 évvel a megjelenés után egy-két jól eltalált csóri műanyagfólia létezik a telóra, megfelelő tokkal használva, hogy ne gyűrődjön fel, és kész? egyik kollégám szenvedett az s8-ával, vagy 10e forintnyi fóliát elcseszett, míg végül bekente ezzel a nanoshine csodával, de én abban nem bízom. ahogy látom, az üveg kicsukva, tehát annak a törésvédelme ugrott, de én teljesen lehidaltam, hogy az évekkel ezelőtt magam mögött hagyott, ötször felszedős, szöszmaradványos, hónapok alatt karcosodós műanyagfóliázást teljesen elfeledtető üvegfólia után vissza kell térni a műanyagos megoldáshoz egy flagship telefonon. oké, jól néz ki a lekerekített él, és még okébb, hogy a gyártóknak érdeke, hogy törd a telót, és vedd a következőt, de így a kőkorszak felé megyünk. már a gorilla csodát sem értettem, hiszen az szándékosan üveg, amitől persze szebb a kijelző, de egy régi telefonnak a műanyag "üvegét" kb csavarhúzóval lehetett csak betörni. ez persze nem az s7, nem is a samsung, csak a hülye trendek. mindez úgy, hogy az új almás is törik, mint a ropi, ahogy ez is, elöl-hátul. ahogy kell.
sorry a leírásért, nem aludtam sokat, és addig örültem hülyegyerek módjára a telefonnak, amíg utána nem kezdtem nézni, és tolultak felfelé bennem a rég eltemetett samsungos emlékek. kicsit kényelmetlenül is érzem magam, hiszen nem szándékom szidni az amúgy jó telefont, de az édes szőlő így kicsit keserűbb.
-
Tin
veterán
én előfizuval vettem, már aktiválták a nagyobb netcsomagot, a csomag meg szállítás alatt van, hétfői címmel. de levelet én se kaptam róla. számla, szerződés, minden cucc ott van a webes fiókomban. éjjel 1 körül rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
most őszinte leszek, esztétikailag - szerintem - azért az s7 már kicsit retró. de attól még egy jó telefon.
lehet hogy inkább valami gyári flipes tokot használok majd. a véletlen leejtéses törés ellen védeném a készüléket, a karcosságra tényleg ott a műanyag fólia vagy nanoshine, láttam kolléga telóján, teljesen baba.
-
Tin
veterán
bér lehet hogy revidiálom az álláspontom, és ilyen flipes cuccot rakok rá. igazad van, tényleg lement az áruk, és ennél jobban valószínűleg semmilyen military grade tok nem véd.
(#30691) kutga: de, és beteszem a hasitasiba viccen kívül, az már nagyon tré, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz gerner1 #30687 üzenetére
az eddigi telefonjaim síküvegesek voltak, így mindig ment rá az üvegfólia. most akkor a 2.5D a lekerekített részeket már nem takarja, a 3D meg olyan formájú, mint maga az üveg, benne a lekerekítéssel?
mi a gond ezekkel? nem ragad rá, fellevegősödik idővel oldalt, vagy mi?
nem annyira a karc ellen kell, arra ott van ez a nanoshine csoda, hanem inkább a törés ellen, hogy a fólia törjön, ne a kijelző.
(#30689) gerner1: az oké, hogy ívelt, de akkor ti mit használtok? műanyag fólia? nano shine folyadék? középre taknyolt üveg ami pont a széleket nem védi? akkor itt nem lesz védelem a leejtés ellen?
(#30690) jeni: köszi! flipet nem, szerintem erre is megy a nillkin szilikontok, az bejövős. ha viszont nincs üveg, akkor asszem kipróbálom ezt a nano-cuccot.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
sziasztok,
behúztam én is egyet a telekomnál.
a szokásos kérdésem lenne (olvastam ÖF-et, és rá is keresgéltem a topikban, de nem kaptam pontos választ):
- egy jó üvegfólia
- egy normális tok
- itthoni beszerzésfóliának eazyguardot használok a többi itthoni készüléken, ezt szeretem. kérdés, hogy a 2.5D vagy a 3D kell, és melyik milyen, és hogy ez feljön-e, mi van a lekerekítéssel, stb. tapasztalati tanács kéne.
köszönöm előr eis!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik