- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente80
aktív tag
válasz
danielgalaxy #38595 üzenetére
Ugyaz ezt tapasztalom én is.Ez nem gorilla glass 4 ez egy sz...
-
gerner1
nagyúr
válasz
danielgalaxy #37190 üzenetére
Akkor ott van a SamFirm program (ami, amúgy is gyorsabban tölt le, bármikor..). Ezekkel az adatokkal töltsd ki, és állítsd be:
SM-G935F
XEH
☑ Manual
G935FXXU1DQEF ☑ Check CRC32 ☑ Decrypt automatically
G935FOXX1DQB1
G935FXXU1DQD7
☑ Binary naturemajd Check Update, és miután lefutott a keresési szekvencia →Download.
Utána kicsomogalod (lesz benne 5db file), és jöhet az ajánlott Odin verzió (bár van frissebb is..).
-
gerner1
nagyúr
válasz
danielgalaxy #37179 üzenetére
Nálam működik. Download, ott ahol kell (majdnem felül, a sötét részen), és már jön is...
-
enginev3.0
félisten
válasz
danielgalaxy #36669 üzenetére
Nekem xeu van
-
Jack Oneill
veterán
válasz
danielgalaxy #35495 üzenetére
Azert mert ha be van kapcsolva valakinek a mobilnet, akkor azt hasznalja. Egy ido utan energiatakarekossagi okokbol kikapcsolhat. Ezt szervizes is megerositette.
-
alcapone386
őstag
válasz
danielgalaxy #35498 üzenetére
Épp ez az, hogy wifin kevesebbet fogyaszt elvileg. Én amúgy arra tippelek, hogy nézi készenlétben hogy be van e kapcsolva a mobilnet és a wifi is egyben. Ha mobilnet be van kapcsolva, de wifi is van akkor kikapcsolt képernyőnél lehet wifiről mobilnetre vált, hogy ezzel is biztosítsa, hogy ha közben elmegyek wifi közelből akkor is megkapjam az ertesítéseket. Végülis ennek még lenne is értelme
-
qfm
őstag
válasz
danielgalaxy #35495 üzenetére
Csak a cikk egy régebbi felületről ír, mikor még a kérdés is más volt, így logikusan a válasz is rá. Ha kipróbáljátok, akkor a mindig mellett nem kapcsolja le a wifi-t, a soha mellett pedig igen. Régebben már végig próbáltam őket, kerestem a megoldást arra ami másoknál is felmerül, hogy késnek az értesítések pl. whatsapp esetében. De a probléma az androidban van, és nem telefon specifikus. Számos topic van sony, htc, samsung és más telefonok esetén is. Ha nem megfelelő routerrel használják, akkor a wifi lemegy deep sleepbe, hiába jól van beállítva az energia gazdálkodás. Ilyenkor van, hogy bekapcsoljuk a kijelzőt és akkor érkezik meg a rengeteg üzenet.
A kérdés egyébként az én értelmezésemben az abban a menüben, hogy legyen-e wifi készenléti mód esetén. A válaszok pedig:
- Mindig (fontos nekem az állandó kapcsolat, merülni fog a telefon)
- Csak töltéskor (hiszen ilyenkor úgysem merül a telefon tőle)
- Soha (ne merítse vele a telefont, viszont ha közben van net igényes alkalmazás akkor a mobilnet forgalom nőni fog) -
Zsolaf
addikt
válasz
danielgalaxy #34724 üzenetére
Email-nél.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
danielgalaxy #34692 üzenetére
De jó ám😊Sztem most az egyik legjobb vètel a piacon,főleg ha kifog az ember egy szèp darabot használtan garival.
-
gerner1
nagyúr
válasz
danielgalaxy #34692 üzenetére
Igen ott is lehet. Vagy itt:
- Beállítások -> Kijelző ->Kezdőképernyő ->Kezdőképernyő rácsa
és ugyan itt az ->Alkalmazások képernyő rácsa is.
A redőnyét pedig: - Redőny le, amennyire lehet ->jobb felül 3pötty ->Gombelrendezés -
Ákkk
addikt
válasz
danielgalaxy #34689 üzenetére
Vagy a saját samsungos hangefektet állítod be vagy a poweramp-ét a kettő eggyütt nem fog jól működni.
-
gerner1
nagyúr
válasz
danielgalaxy #34689 üzenetére
Az ikonok mérete megváltozik, ha másik arányra állítod az elrendezést. Külön állítható a redőnyé, és a kezdő képernyőé.
A hang is állítható, persze bizonyos korlátok között, és nem biztos, hogy azzal elégedett leszel, de megpróbálhatod, hátha segít az igényed felé .
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest