- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
JumboJet
csendes tag
Üdv mindenkinek; eddig nem volt semmi bajom, most viszont egy rahedli hiba lépett fel.
December óta vagyok S6 edge tulajdonos. Április közepe felé jött kiu egy frissités ami az ujjlenyomatokat védi egy pinnel/rajzzal/jelszóval. Én is frissitettem, ezután kért egy jelszót a telefonom, amit megadtam.
Ezután ujraindult és nem fogadta ez a jelszavakat. először 1,2, 3,5, 10, 20, 60 percre tiltott le. Utána nem volt mit tenni, nagy nehezen találtam rá egy factory resetet. minden adatom elveszett... Ujra telepitette magát az új frissitéssel; utána pedíg a jéghideg telefonra azt mondta, hogy túlforrósodik ezért leáll.
Ezt addig játszogatta, amig oylan szintre le nem merült, hogy be nem vittem a szakszervízbe, mert már a töltést sem vette fel. Bennt a T. úti szakszervizben ( Ahol szerintem semmit nem értenek a telefonokhoz, különösképpen a saját SAMSUNG márkájukhoz) ...leadtam a papirjaival. Egy hetet kellett várnom, mire megállapitották-képekkel együtt- hogy a telefonomat 'idegen eredetű' korrzió érte a sim kártyánál, és az alaplapon több zárlat keletkezett. Ezért egy 4 hónapos csúcskategóriás mobilnak gari nélkül kuka.
Nem akartam elhinni, aztán annyira felb* magam, hogy amikor hazaértem, felraktam tölteni, és felvette a töltést.
Utána nemsokkal behoztam az Odint, és ujra engedte magát formázni, telepiteni.
Ezután kifogástalanul működött, de az utóbbi időkben eléggé gyorsan merül. Mondhatni, hogy közel 4 óra alatt eldobja magát. valakinek van ilyen tapasztalata, ötlete, hogy mi lehet ez, vagy tippje, hogy lehet kiküszöbölni???minden tippet szivesen fogadok, köszönök!
-
csipirr
csendes tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy van egy Samsung Galaxy S6 edge-m újonnan vásároltam kb 3 napja és kezdettől fogva gyorsan merül az akkumulátor. pl este 35%on volt és reggelre lemerült teljesen. vmi tippetek?
-
sanyoka01
újonc
sziasztok!a kérdesem az lenne hogy miért írja ki a telom mindig hogy jogosulatlan muveleteket eszlelt,es hogy tudom ezt letiltani mert mar nagyon idegesit.(s6) köszi
-
Kasya
nagyúr
Ez meg nem az amire varok...ennel fontosabbakat kellene javitani, nem azokat, amik eddig is jol mukodtek.
-
Drakk
tag
Van aki már le tudta tölteni a frissítést?
-
M5Norbi
őstag
A hupikékek még nem engedték szabadjára
-
emre33
addikt
Lehet van frissítés, csak éppen 1-2 országban elérhető. Kicsi lassú a frissítések terítése.
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy a T-mobil-nál mikor lesz kapható az S6 128 GB-os kiadása?
-
heidrich
senior tag
válasz
Oppenheimer #4 üzenetére
sírok 😂😂😂 amúgy nem vészes a multitask 2-3 app simán a memóriában marad 3GB RAM-nál
-
no more
veterán
válasz
Oppenheimer #4 üzenetére
-
babkukta
senior tag
válasz
Oppenheimer #4 üzenetére
miért, nincs benne??
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Oppenheimer #4 üzenetére
Mondanám, hogy CM-mel biztos, de a root is még csak pár napja sikerült... -
Oppenheimer
nagyúr
multitasking van má benne?
-
FRENK1988
veterán
Miért nem 5.1 és update lenne nem hibajavitas
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung ismét kiadott egy kisebb frissítést a Samsung Galaxy S6-hoz és a Galaxy S6 edge-hez, az új verzió kisebb újításokat is tartalmaz.
- Horgász topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Napelem
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest