- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
Miért nem 5.1 és update lenne nem hibajavitas
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Plasticbomb
addikt
5.1et akarsz, vegyél S2őt. Még a mai napig hamarabb kapja meg a legújabb szoftvert, mint az újabb Galaxy S tagok..
Kár, hogy mind a mai napig nincs elkészülve az utolsó darab: HW videó gyorsítás. Minden máshol tökéletes.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Oppenheimer
nagyúr
multitasking van má benne?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Oppenheimer #4 üzenetére
Mondanám, hogy CM-mel biztos, de a root is még csak pár napja sikerült...[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
babkukta
senior tag
-
no more
veterán
-
heidrich
senior tag
válasz Oppenheimer #4 üzenetére
sírok 😂😂😂 amúgy nem vészes a multitask 2-3 app simán a memóriában marad 3GB RAM-nál
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Azt lehet tudni, hogy a T-mobil-nál mikor lesz kapható az S6 128 GB-os kiadása?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
emre33
addikt
Lehet van frissítés, csak éppen 1-2 országban elérhető. Kicsi lassú a frissítések terítése.
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
M5Norbi
őstag
A hupikékek még nem engedték szabadjára
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Drakk
tag
Van aki már le tudta tölteni a frissítést?
Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja.
-
heidrich
senior tag
Csak ha felrakod a Sammobile-on lévőt Odinnal. Magyar független (XEH) és szolgáltatós régióra még nem jött ki, utóbbiakra olyan érzésem lehet várni még egy darabig...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
Kasya
nagyúr
Ez meg nem az amire varok...ennel fontosabbakat kellene javitani, nem azokat, amik eddig is jol mukodtek.
-
sanyoka01
újonc
sziasztok!a kérdesem az lenne hogy miért írja ki a telom mindig hogy jogosulatlan muveleteket eszlelt,es hogy tudom ezt letiltani mert mar nagyon idegesit.(s6) köszi
[ Szerkesztve ]
-
csipirr
csendes tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy van egy Samsung Galaxy S6 edge-m újonnan vásároltam kb 3 napja és kezdettől fogva gyorsan merül az akkumulátor. pl este 35%on volt és reggelre lemerült teljesen. vmi tippetek?
-
JumboJet
csendes tag
Üdv mindenkinek; eddig nem volt semmi bajom, most viszont egy rahedli hiba lépett fel.
December óta vagyok S6 edge tulajdonos. Április közepe felé jött kiu egy frissités ami az ujjlenyomatokat védi egy pinnel/rajzzal/jelszóval. Én is frissitettem, ezután kért egy jelszót a telefonom, amit megadtam.
Ezután ujraindult és nem fogadta ez a jelszavakat. először 1,2, 3,5, 10, 20, 60 percre tiltott le. Utána nem volt mit tenni, nagy nehezen találtam rá egy factory resetet. minden adatom elveszett... Ujra telepitette magát az új frissitéssel; utána pedíg a jéghideg telefonra azt mondta, hogy túlforrósodik ezért leáll.
Ezt addig játszogatta, amig oylan szintre le nem merült, hogy be nem vittem a szakszervízbe, mert már a töltést sem vette fel. Bennt a T. úti szakszervizben ( Ahol szerintem semmit nem értenek a telefonokhoz, különösképpen a saját SAMSUNG márkájukhoz) ...leadtam a papirjaival. Egy hetet kellett várnom, mire megállapitották-képekkel együtt- hogy a telefonomat 'idegen eredetű' korrzió érte a sim kártyánál, és az alaplapon több zárlat keletkezett. Ezért egy 4 hónapos csúcskategóriás mobilnak gari nélkül kuka.
Nem akartam elhinni, aztán annyira felb* magam, hogy amikor hazaértem, felraktam tölteni, és felvette a töltést.
Utána nemsokkal behoztam az Odint, és ujra engedte magát formázni, telepiteni.
Ezután kifogástalanul működött, de az utóbbi időkben eléggé gyorsan merül. Mondhatni, hogy közel 4 óra alatt eldobja magát. valakinek van ilyen tapasztalata, ötlete, hogy mi lehet ez, vagy tippje, hogy lehet kiküszöbölni???minden tippet szivesen fogadok, köszönök!
Öngyilkosság: Főnév. Amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert FELMONDASZ!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest