Új hozzászólás Aktív témák
-
zermi
aktív tag
válasz
Peterhappy #630 üzenetére
-
zermi
aktív tag
válasz
Peterhappy #603 üzenetére
Mi a gond? Bejövő híváskor a "Hívás elutasítás üzenetben " rolót (a képernyő alján) felhúzod és kiválasztod a megfelelő üzenet, de itt újat is tudsz írni.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Peterhappy #587 üzenetére
Erre esetleg valaki? Csúnyán belekérdeztem?
-------------------------------------------------------------------------
Sziasztok,
Elnézést ha volt már a kérdés (próbáltam kulcsszavakra rákeresni, de nem találtam hasonlót).
Van arra lehetőség, hogy több hívásvisszautasító üzenetet beállíthasak és azokból a bejövő híváskor menüből választhassak? Ahogy azt az androidos telefonok másik 99%-ban egyébként lehetséges?
Az előre beállított visszautasító üzeneteket az üzenetek között megtaláltam, de iszonyat macera bejövő híváskor vagy közvetlen annak elutasítása után bemászni az üzenetek közé és kikeresgélni majd kiküldeni (tárgyalás kellős közepén nem is kimondottan elegáns megoldás), a pulzusmérős megoldás meg jó és hasznos, de csak egyetlen üzenetet lehet beállítani, nekem pedig legalább 3-4 félére szükségem volna.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest