- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovecses
aktív tag
válasz
majestic #1039 üzenetére
Öcsémnek sima iPhone 6 van.
Az 2 napot bír neki max.Nekem az S6 Edge idáig max 2,5 napot bírt (energiatakarékos módban).
Az ultra energiatakarékos módnak értelmét nem nagyon látom, max csak ha vészhelyzet van...
Ha túl sokat nyomkodod, egész nap be van kapcsolva a gps és a mobilnet, akkor is simán kibír egy napot, sőt van úgy hogy 1,5 napot is.Megjegyzés:
A legtöbbet a kijelző használ, ha olyan témát telepítesz a telefonra aminek fekete a háttere rengeteg energiát spórolhatsz meg (super amoled). Én csináltam egy fekete hátteret paint-tel és ráraktam a telóra, fél nap üzemidőt nyertem vele. Aki meg szereti a szép színes fotókat nézegetni az számoljon vele hogy fél nap mínusz, aki meg szereti a mozgó animált aktív háttereket az nyugodtan készüljön rá, hogy 1 napnál soha sem fog többet kihúzni ezzel a telefonnal... -
hanti
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest