- VoLTE/VoWiFi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpmportal
tag
válasz
csabyka666 #36633 üzenetére
Be lehet állítani, hogy melyik eszközön mi történjen.
Nekem az autóban van Nokia kihangosító, Bluetooth-os fejegység, és OBD eszköz is.
A csatlakozás után a telefon tudni fogja, hogy melyik mit tud kezelni pl nekem a fejegységre is felajánlja, hogy az kapja a hívás hangját, de én azt áttettem a kihangosítóra, a többi hang meg megy a fejegységre, így a waze is onnan szól. És mindemelett a a diagnosztikai programmal is tudom nyösztetni az OBD adaptert.
Szóval nagyon jól kezeli ezeket a telefon. -
-
tpmportal
tag
válasz
Krisz79 #10699 üzenetére
Ha esetleg érdekel más vélemény is:
Én szintén Nexus 5-ről váltottam. Material dark téma + Nova launcher AOSP ikonokkal, és egész otthonos a Nexus után. Kijelzőt azonnal visszavettem alapvető módra, és így nem folyik ki a szemem a neon színektől, mint mozi/adaptív módban. Az N5 szürkés feketéi után kellemes a valódi fekete.
Fotózás terén tényleg keresztbe lenyeli az N5-öt, nagy appok betöltésében szintén. Gördülékenységben hasonló egy 5.1.1-es N5-höz, de szerintem egy KitKat-es N5 még mindig etalonnal számít ezen a téren. Multitasking elég gyenge, de csak játékoknál idegesítő, hogy újratölt, a többit izomból megoldja.
Akku nekem +0,5 - +1 óra SOT-ot tud a Nexushoz képest.
Használhatóság alatt nem tudom pontosan mit értesz. Méret hasonló, az üveg + alu viszont sokkal csúszósabb, mint a soft touch, szóval kicsit rizikósabb tud lenni tok nélkül a kezelése. GG4 szerintem egyértelműen jobban ellenáll a karcoknak, mint a GG3.
Méltó utódnak megfelelő, de a 2015-ös LG Nexus-nak lehet jobban fekszik ez a cím. -
tpmportal
tag
-
tpmportal
tag
válasz
Angel78 #7808 üzenetére
Honnan ért be, hol adtad le? Remélem felírattad a munkalapra, hogy hibátlan készüléket adtál le, csak hogy valami nyoma is legyen, és ne próbálják meg eljátszani a "hozzánk már így került" típusú dumát.
Most látom a képet.. B@zsszák meg, GG4-et kb aszfalton kell húzogatni, hogy így nézzen ki...
Ezek után ha valami baja lesz a telefonnak 100% hogy elrakom a fiókba, amíg nem lesz prémium szolgáltatás, és veszek valami áthidaló telefont.
-
tpmportal
tag
válasz
Gedeon31 #7767 üzenetére
Az Aqua oldaláról idézve:
"Amennyiben a termék rendelkezik saját garanciajeggyel, illetve a gyártó a garanciát internetes regisztrációhoz köti (pl. bizonyos mobiltelefonok, tabletek), a javítás leggyorsabb módja a szakszervizben történő bejelentés.
Az Aqua Electromax által összeszerelt számítógépeknek az Aqua Electromax a szakszervize.Ha kéznél van a termék gyári garanciajegye, azon minden esetben fel van tüntetve a hivatalos szakszerviz címe és telefonszáma. Amennyiben nem találja, vagy nem biztos abban, melyik az önhöz legközelebbi szakszerviz, az alábbi listából kiválaszthatja azt. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a gyártó cég nevét."
A telefonhoz gyári garanciajegy van, regisztráltam a samsung oldalán is, meg is kaptam a +1 évet. Az Aqua oldala is a TMX-et hozza fel illetékes szerviznek garanciális ügyintézésre. Nagyon csodálkoznék rajta, ha nem lenne érvényes a gyári garancia.
-
tpmportal
tag
Én Aquá-ban vettem az S6-ot, az orrom előtt nyitották fel, rendesen pecsételték a garancialevelet. A regisztrációnál nem volt a listában, de egyéb opciót választva beírtam az Aquá-t, és elfogadták, él rá a 2 év garancia. Mivel hasonló kaliberű bolt az iPon is, biztos ott sem lesz probléma.
-
tpmportal
tag
válasz
makaveli666 #7008 üzenetére
Nekem nagyon ritkán van, hogy nem sikerül feloldani vele, szerintem nálad valami hiba lesz. Esetleg egy factory resetet megpróbálhatsz, de ha az sem, (és nem user error, de mivel pont ugyanúgy működik mint ipad-en, ez gondolom kizárható) akkor hardver hiba, és garanciában biztos cserélik az olvasót. Ha esetleg neten rendelted, és 14 napon belül vagy, akkor állj el a vásárlástól.
-
tpmportal
tag
Na, ma reggelre nekem is eltűnt a mobilnet (meg még néhány) gyorsbeállítás
Mondjuk annyira nem zavar, mert sosem kapcsolom ki, de ez azért nem méltó a telefonhoz.
Már nagyon várom a "nagy" frissítést, mert a memória management is katasztrofális. Remélem, hogy össze tudja magát kapni a samsung szoftver tekintetében, mert ez eddig nem valami meggyőző -
tpmportal
tag
Valaki esetleg használja az S6-osát Nokia CK-7W-vel? Az eddigi összes androidos telefonom látta, tudott csatlakozni gond nélkül, és működött is vele, de az S6 bluetooth menüjében egyszerűen nem akar megjelenni. Ott ülök két telefonnal a kezemben, egyik sincs vele párosítva, és az egyiken látszik (egy HOX), az S6-on meg nem jelenik meg.
Ez mitől lehet? Két kocsiban lévő ugyanilyen kihangosítóval is próbáltam, de mintha ott se lenne -
tpmportal
tag
Nagyon nagy volt a gondolkodás a kettő között, de Nexus 5 alatt annyira megszerettem a vezeték nélküli töltést, hogy nem akartam lemondani róla. A G4 meg csak gyári flip tokkal tudja, amit soha nem tennék telefonra, ilyen kategóriában meg már nem szívesen szórakoznék az antenna/töltőtekercs ragasztgatással a gyári hátlap belsejében.
Kipróbálom adaptívon, aztán meglátom milyen
-
tpmportal
tag
Nem vált színprofilt, de úgy feltolja a telítettséget, hogyha belépek a módválasztóba, akkor minden beállításnál ugyanúgy néz ki a kijelző. Ugyanolyan rikítóak a színek, ugyanolyan kékes a fehér. Ha kézzel lehúzom a fényerőt akkor is ilyen, ha viszont nem napfényben vagyok, és kézzel tolom fel a fényerőt, akkor meg ugyanez nem jön elő.
Ha egyszer van ez a beállítási lehetőség, akkor miért kell ezt felülbírálnia a szoftvernek? Nem tévedésből tettem le alapvetőre.
-
tpmportal
tag
Sziasztok!
Lassan egy hete sima S6-ot használok, eddig javarészt meg vagyok vele elégedve. Nem igazán szeretem az őrült, túltelített színeket, ezért "alapvető" módban használom a kijelzőt. Azt vettem észre, hogy amikor kimegyek vele napsütésbe, akkor azzal együtt, hogy feltolja a fényerőt, a színek teljesen amoled-mozi beállításnak megfelelőre változnak, ha a beállításoknál a képernyőmódot váltogatom, szinte nincs is különbség.
Ez másnak is így működik? Lehet valamit tenni ez ellen anélkül, hogy főzött rom irányba mennék? (gyári rom kell a vodafone wallet miatt)
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest