- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
eladogeppc #36487 üzenetére
Szerintem a többségnek javult, de a többség csinált factory resetet is, amikor frissített. Lehet, hogy inkább az javított rajta.
-
Zizmand
aktív tag
válasz
Nálam is javult az akku idő 7.0 óta.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Nekem pozitív irányban billent a mérleg 7.0 után.6.0 2,5-3ó SOT volt, most 7.0 alatt 3-3,5ó néha 4ó is meg van.
-
Kékes525
félisten
válasz
Az automatikus fényerő most ismét rosszabban szabályoz. Lehet, hogy ezért rosszabb az akku idő?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Szerintem most szarul.
-
Jadro
veterán
válasz
eladogeppc #33972 üzenetére
Jóval használhatóbb az s7 edge üzemideje s6 után. Én is S6-ról váltottam és így már nekem oké. Le lehet ezt is meríteni naponta kétszer, de kb akkor akármelyiket is.
-
no more
veterán
válasz
eladogeppc #33972 üzenetére
Eddig mindenki, akit megkérdeztem 2-3 napot mond az üzemidőre. Átlag 7-8 óra kijelzőidő az S7 Edge-nél. Az nem olyan rossz. Jobb, mint a 2-3 óra ennél.
-
no more
veterán
válasz
eladogeppc #33968 üzenetére
Én is ezért váltok S7 Edge-re hamarosan. Előtte kell vennem ezt-azt. Ez az üzemidő nagyon rossz. Igazából ennek a telefonnak ennyi a hibája. Minden másban több mintegy tökéletes. Szeretem, hogy ilyen gyönyörű, gyors, a kamerája mai napig a legjobbak között van, simán versenyezhet az S8-cal is, a kijelző brutális. Csak az a fránya aksi...
Az Edge pont ezt az egy hibát küszöböli ki és még szebben néz ki az egész telefon.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
eladogeppc #33946 üzenetére
Igen,középtájon jobb helyen lenne,mert akkor kevésbé lenne összefogdosva az optika ebben igazad van.
Én csak arra gondoltam,hogy ha elöl van akkor kétkezes a feloldás,míg ha hátul akkor egy kézzel is megoldható a dolog.
Szóval szerintem hátul középtájon lenne a legjobb helye az ujjlenyomatolvasónak (saját vélemény) -
ToBeY
nagyúr
válasz
eladogeppc #33941 üzenetére
Mostanában a legtöbb telefonnak hátul van az ujjlenyomatolvasója én úgy vettem észre.
-
no more
veterán
válasz
eladogeppc #33938 üzenetére
Iphone 8 fasza lesz
Miért, kap 2 új ikont?
-
icemad
nagyúr
válasz
eladogeppc #33893 üzenetére
Hát dögöljek meg ha értem, hogy ezzel neked mi a gondod...
-
Ákkk
addikt
válasz
eladogeppc #33893 üzenetére
-
csorbajeno
veterán
válasz
eladogeppc #33870 üzenetére
Akkor még mindig ott a VDH, azt mondta sgeza, hogy abban nincs bootlogó és az is 7.0, azt hiszem az is megfelel a kritériumaidnak.
-
csorbajeno
veterán
válasz
eladogeppc #33854 üzenetére
Akkor ted fel a magyar Telekomosat vagy Vodásat. A TMH-ban biztosan benne van az SpO2-mérés lehetősége-most próbáltam-de szerintem ott van a VDH-ban is. Azt kell eldöntened, hogy melyik szolgáltató appjait szeretnéd látni, illetve melyik bootlogót.
-
azaleericks
tag
válasz
eladogeppc #33854 üzenetére
Így már érthető.
Mennyire pontosak ezek a szenzorok amúgy ? Pár helyen olvastam már, hogy majdhogynem játék kategória.
-
azaleericks
tag
válasz
eladogeppc #33852 üzenetére
Ott pont tiltott. Ebben sajnos nem tudok segíteni, majd leírja valaki aki jobban ért hozzá, ezeket a régiókat nem igazán értem. Én megvártam volna a helyedbe a magyar romot, Telenornál én is azt teszem. Az lesz a tuti.
Szerk.: Amúgy olyan sokat használod azt a szenzort, hogy megérje egy újabb romot feltelepíteni ?
-
azaleericks
tag
válasz
eladogeppc #33850 üzenetére
Jó pár 7.0-ás romba nincs benne. Egyes országokban tiltva van a használata ha jól tudom.
Viszont ha magyar romot raktál fel, akkor passzolom.
-
no more
veterán
válasz
eladogeppc #33779 üzenetére
Kijelző, kamera. Ezek a legfontosabbak és ezekben a Samsung magasan veri az összes gyártót.
-
no more
veterán
válasz
eladogeppc #33777 üzenetére
Tehát Sonyról upgradelsz
(#33776) ToBeY: Hát jobb később, mint soha, lol.
-
csorbajeno
veterán
válasz
eladogeppc #32793 üzenetére
Én a családban lévő összes tv-t tudom a telefonnal irányítani. Samsung, LG főként. Egyedül egyfajta T-Home set top boxot nem tudok kezelni, de még a klíma is irányítható vele.
-
Zizmand
aktív tag
válasz
eladogeppc #32792 üzenetére
Nekem egyszer csinálta ugyan ezt a telefon, hogy 63k pontot kapott, furcsálltam is. Majd újra telepítettem az Antutut és máris 85k lett.
Nem tudom mi baja lehetett.
-
motofi
aktív tag
válasz
Cső! Valahonnan régi ismerős. Ne talán te is LG G3 volt tulaj, úgy emlékszem. Neked mi a tapasztalat melyiknek jobb a kamera LG G3 vagy az S6?
-
anita67
tag
válasz
3 helyiségbe 3 féle Samsung tv-nk van, nekünk működik.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Nekem LG tvm van és simán működik a távirányítós app vele.
-
no more
veterán
válasz
eladogeppc #32783 üzenetére
Vegyél iPhone 7-et, az majdnem 200 ezret gurít. Értem a problémádat, ezért kell megvárni a rendes ROM-ot, nem össze-vissza tákolni a telefont. Nekem TPH-s, megvárom rá a TPH ROM-ot, a Smart Switch úgyis jelzi majd.
-
no more
veterán
válasz
eladogeppc #32778 üzenetére
Most komolyan ennyit számít egy rohadt benchmark??? Működik a telefonod? Igen. Jól? Igen. Minden ugyanolyan jól fut, esetleg jobban? Igen. Akkor???
-
Tomtailor85
senior tag
válasz
Én feltettem először az Xeh utána a Vdh-t gond nélkül felment...
-
törölt tag
válasz
Amit linkeltem
De még te kérdezted tőlem miért lett annyi és xef van rajta.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #32776 üzenetére
De minek akarod a VDH-t felrakni. ? Nekem is XEF van
-
Ákkk
addikt
válasz
eladogeppc #32767 üzenetére
Nem rom függő hanem beállítás de egy 2 éves telefonon minek kell futatni ezeket a semmit érő programokat.
-
Tomtailor85
senior tag
válasz
eladogeppc #32764 üzenetére
Szerintem akkor próbálj ki egy másik romot! Nekem a VDH van fent.
-
Tomtailor85
senior tag
válasz
eladogeppc #32761 üzenetére
Melyik romot tetted fel?? Régióra gondolok!
-
Tomtailor85
senior tag
válasz
eladogeppc #32758 üzenetére
Csináltál a telepítés előtt full wipet?
-
Tomtailor85
senior tag
válasz
eladogeppc #32756 üzenetére
Nekem is 86000l pontot gurított az antutu. Nezd meg a beàllításokon belül az akkumulátor résznél, hogy az energiatakarékosság ki legyen kapcsolva!
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #32740 üzenetére
Igen bármilyen F-es romot felrakhatsz a telefonra. Azt már a hozgá tartozó CSC dönti el mi lesz benne ha multi csc akkor több de mindig csak 1 aktív. Vagyis ha rootolod a telefonod akkor azok közül tudsz választani.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #32738 üzenetére
Ha felrakod majd lesz
-
Tomtailor85
senior tag
válasz
eladogeppc #32732 üzenetére
Samfirm programmal töltsd le. 4 fájlos rom és odinnal rakd fel!
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #32732 üzenetére
Samfirm programmal töltsd le.
-
Kékes525
félisten
válasz
eladogeppc #32721 üzenetére
Odinnal igen.
-
Kékes525
félisten
válasz
eladogeppc #32719 üzenetére
Az attól függ, hogy milyen program környezetben használod és milyen androiddal, milyen beállításokkal. Csak ha minden egyforma, akkor ér valamit az összehasonlítás.
-
Ákkk
addikt
válasz
eladogeppc #32590 üzenetére
Ugyanaz mint a note 5 az nem tetszett neked ha jól emlékszem.
Az lg g4 meg szerintem mindenben rosszabb☺
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest